Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ABD'nin Nebraska eyaletinde bir mahkeme, Keith Andrew adlı polis memuru ve ailesine, içerisine idrar ve tükürük karıştırılmış menü veren fast food zinciri Kentucky Fried Chicken'a 40 bin dolar tazminat ödemesine karar verdi. Omaha kentinde görülen davada, Ekim 2005'te karısı ve o dönem biri 4 diğeri ise 7 yaşında olan oğullarıyla birlikte gittikleri KFC şubesinde yedikleri yemeklerin içerisine, bir şube çalışanı tarafından idrar ve tükürük karıştırıldığını öne sürüyordu. Çocuklarının yedikleri yemekten dolayı hastalandığını ve geceyi hastanede geçirdiğini söyleyen polis memuru, çalışanlardan birisinin durumu şube yöneticilerine ilettiğini, ancak yetkililerin kendilerini uyarmadığını da iddia etmişti. Şubenin işletmeciliğini yapan Mid Plains adlı firmayı 'ihmalkarlık'tan suçlu bulan yargıç, firma yetkililerine bundan böyle çalışanlarını daha dikkatli seçmeleri konusunda tavsiyede bulundu. KFC yetkilileri ise, dava kararına itiraz edeceklerini açıkladı. POLİSLERE ÖZEL MENÜ Davaya konu olan KFC şubesinde bazı çalışanların, polis memurlarına özellikle içerisine idrar ve tükürük karıştırılmış yemekler verdiği ortaya çıkmıştı. Andrew ve ailesine idrarlı menüleri veren KFC çalışanı Casey Diedrich, geçtiğimiz yıl Nebraska Temiz Gıda Yasası'na aykırı davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle 100 dolar para cezasına çarptırılmıştı. link aslında bu yoldan zengin olmak var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 40k $ ne ki ya, ne salak tazminat davaları dönüyor Amerika'da, milyonlar dökülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 polislere neden ozel menu neden garezleri var,haraca mı baglamıstı polis teskilatı bunları acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 tükürüklü yemek yersen hastalanmassınki sidikte olay ne olur bilmem ama; eger çoçuklar hastanelik olduysa başka bişe katmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 şunu anlamadım, yemeğe konan tükürüğü nası farkedebilirsin? ve esas, yemeğe karışan idrarı nası farkedemezsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Çok az miktarlardaysa, kolada garip bir tat vardır ama çıkaramazsın. Herhalde tahlile göndermişlerdir aldıkları yemekleri,hastalandıktan sonra, yoksa nasıl anlaşılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yiyip bitirdiğin yemeği daha sonra nasıl tahlile göndereceksin ki? ^o) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paket yapıp evine almışlardır, telefonla sipariş vermişlerdir, hayal gücünüzü kullanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bitirmezsin? Bir isirik aldin ve idrar oldugundan suphelendin, devam mi edeceksin yemeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Tamam da çocuklar bir gece hastanede kalmışlar, bir damla idrardan hastalanılmaz ki, kaldı ki idrar tamamiyle sterildir(üre yüzünden). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 off tam da yemek yiyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 tam da yemiştim yemeğimi çıkarcam bakcam şimdi var mı yok mu bişiler diye. yoksa tekrar yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 nutella yerim said: polislere neden ozel menu neden garezleri var,haraca mı baglamıstı polis teskilatı bunları acep Polis kötüdür, kakadır, kimi kimden koruduğu belirsizdir. Mantığıyla yapıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Zencidir adamlar. Polisi sevmiyolardır yada immigrantlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Drigeolf said: Tamam da çocuklar bir gece hastanede kalmışlar, bir damla idrardan hastalanılmaz ki, kaldı ki idrar tamamiyle sterildir(üre yüzünden). idrar tamamiyle steril midir bilmiyorum ama bölüm başkanımızın dediği şeyi aktarıyorum, idrarını içersen ölürsün deprem muhabbeti açılmıştı ben de hocam enkaz altında uzun süre susuz kalan 2 kişi idrarını içerek sağ kalmış demiştim o da idrarını içersen ölürsün demişti anca uzun süre açıkta beklemişse buharlaşmadan fln belki bir miktar içilebilir olur fln dedi ama direkt içersen ölürsün dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar