Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 fpsye açtım çünkü fps olursa çok üzel olur:D. 2 bilgisyarla 2 kişi lan dan coop oynıyabilceğimiz herangi bi oyun biliomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K0sper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 LOTR:Return Of The King biz baya oynamıştık CO-OP çok zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Gears of War. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 serious sam!! cok zevklidir coop'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ssj4songoku said: Gears of War. +1... su anda co-op oynuyoruz abimle, deli gibi zevkli, genelde hep berabersin, arada bir ayrılıyorsunuz ama birbirinize yardım etmeye devam ediyorsunuz uzaktan falan, biri yaralanırsa digeri kurtarıyor, cok guzel hazırlanmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Biraz eski olucak ama Noone Lives Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Operation Flashpoint 'te sanrım co-op oynanıyordu hiç oynamadım ama inanılmaz zevkli olduğu söyleniyor. ayrıca FPS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 illa fps olmayacaksa guitar hero oyna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kfg said: ssj4songoku said: Gears of War. +1... su anda co-op oynuyoruz abimle, deli gibi zevkli, genelde hep berabersin, arada bir ayrılıyorsunuz ama birbirinize yardım etmeye devam ediyorsunuz uzaktan falan, biri yaralanırsa digeri kurtarıyor, cok guzel hazırlanmıs... bi süre idare eder ama sonra bayıyor müzik çalınca adamlar gelecek, susunca gidecek. bi yerden sonra kendini tekrarlıyor oyun. ama götürür bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben serious sam 2 diyorum yine bi deneyin cidden cok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Wolfenstein: Enemy Territory Takım oyunu olmayınca kazanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Xenocide said: Operation Flashpoint 'te sanrım co-op oynanıyordu hiç oynamadım ama inanılmaz zevkli olduğu söyleniyor. ayrıca FPS :) Armed Assault deneyin dicem de orjinal lazım, devasa haritaları var 160 kişi mi ne oynayabiliyo aynı anda ve birbirini bulamadığı oluyo :P Bi de eski biraz ama idare eder şekilde joiint operations ve ek paketi falan var. Bu coop acaip oluyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 fps deil ama tps olarak kyne and lynch oynanabiliyodu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 HL1 modu Sven Co-Op var onu oynuyoruz kardeşimle 2 gündür baya zevkli. Bir de Quake 2 bitirdik geçende co-op :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 SWAT 4 te oynayabilirsin. Ama arkadaşın sabırsız olmasın. Benim oynadığım arkadaş görevde biraz ilerledikten sonra sıkılıp beni vurdu, kavga çıktı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 doom 2 var. doom1de oluyo muydu hatırlamıyorum :P seri porttan bağlardık bilgisayarları öyle network falan pahalı işlerdi o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 serious sam denmiş, ben de katılıyorum gerçekten çok eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hl-1 mod sven-coop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 seious samde ekranı ikiye bölüp aynı pcden oynuyoduk hoş oluyodu. tabi tek mouse olması o kadar hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 VIRTUA COP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Silphatos said: HL1 modu Sven Co-Op var onu oynuyoruz kardeşimle 2 gündür baya zevkli. Bir de Quake 2 bitirdik geçende co-op :p sven co op 5 kisiden fazla olunca super zevkli. hl2 modunu hala cikaramadi adamlar sanirim. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 rainbow six Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 alien swarm, dawn of war 2, borderlands, l4d 1-2, killing floor, nation red, resident evil 5 ile güncellemiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 kyne&lynch nasıl koymazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar