Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yumurtalık İltihabı ve yol açtığı trajedimsi..

feiticiera

Öne çıkan mesajlar

zaten evet ben yaptım ettim demiyorum ki sadece üste çıkmıyorum şu an durum yeterince dramatik onun için böyle bir anda bir de ben suçlarsam daha da bozulacak psikolojisi biraz zaman geçsin hafif tedavi olsun sonra oturup konuşucam bunları lakin yapıcı olmak istiyorum eğer ki yapıcı olunacak bir durum varsa anında yıkmak yanlış olur şu an az buz değil ciddi bir ilişki..
Sosyal ağlarda paylaş

Şu da aklıma geliyor doktorun dediğine göre bu 1 ay içinde kendini ortaya çıkaran bir enfeksiyonmuş ve bu bir ay içinde tabii ki onunla cinsel münasebetimiz oldu.Bu durumda bende de çıkamz mı bu enfeksiyon? Yani kapmamış mıyımdır ondan?
Her durumda ben suçlanacam gibi geliyor bana hadi bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

Direk seni suçlamak kızın savunma mekanizması da olabilir sen onu suçlama diye. Yani günahını almak da istemem ama çok açık ve net şekilde senin soracağın soruyu duymak istemeden direk sana yöneltmiş suçu gibime geldi. Olmayadabilir yani dediğim gibi, günahını almak istemem kimsenin, hele ki ben sevgilime güveniyorum öyle bişey yapmaz diyorsan zaten önemseme bile yorumumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten iki ucu boklu değnek. Üzüldüm yemin ederim, fakat hastalığın başka yolla bulaşması yoksa ve sen eminsen kendinden git dağıt beynini derim. Aldattığı için değil, senin şeyini tehlikeye soktuğu ve haksız haksız böyle bir konuda üstüne çıkmaya çalıştığı için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...