BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 benim anlamadıgım, sen korunmuyo musun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kızın şu anki ruh hali her şeye müsaittir kanımca. Her türlü laf etmesi normal karşılanabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 House'un sanırım 3. sezonda böyle bi bölümü vardı. Bel soğukluğu vardı orada hastalı olarak ama güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kabullenmiyorum sadece şu an ağır şekilde üzgün ve sinirli ve beni suçlamakta bunu geçici bir durum olarak düşünmek istiyorum.. Onun da sinirleri yatıştıktan sonra sanırım ne olduğu açığa çıkar yeteri kadar dürüstse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yetemenk said: dert paylaşmak için yanlış yerdesin.. millete madara olmak istersen hoşgeldin. o senın yetemenk liğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sormak yada sormamak. Sorarsan beraberliğin bitebilir, sormazsan bir ömür boyu merak edebilirsin. 2 ucu boklu değnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sadece sorduğu için ayrılacaksa bence zaten yolludur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bence sorma. özellikle şu an hiç uygun değil. Kesinlikle cok alınacaktır. şimdi vakti değil BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben suçlanmayı kabul etmezdim şahsen aldatmadıysam benden buluşmadıgına eminsem kıyameti koparırım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Şu anda değil de sorması lazım yani. Yani kız bunu suçlayabiliyor aldatmayla da adam sorusunu sorunca kız bunu terk mi edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 zaten evet ben yaptım ettim demiyorum ki sadece üste çıkmıyorum şu an durum yeterince dramatik onun için böyle bir anda bir de ben suçlarsam daha da bozulacak psikolojisi biraz zaman geçsin hafif tedavi olsun sonra oturup konuşucam bunları lakin yapıcı olmak istiyorum eğer ki yapıcı olunacak bir durum varsa anında yıkmak yanlış olur şu an az buz değil ciddi bir ilişki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 aileler gircekmi bakalım işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yok saklayabildi durumu ailesinden allahtan çok ciddi birşey değil tek yapması gereken ilaçlarını almak. Ailesine denizden kaptığını söylemiş enfeksiyonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 koca aile fertleri buna inanıyor görmüş geçirmiş anne baba ama suçlu sen oluyon abi düzgün düzgün akla kendini olmadı git doktora sende baksın lar varmi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 evet doktora gidip görünürsen sorunun senden mi yoksa ondan mı kaynaklandığını kesin olarak anlarsın.. eğer senden kaynaklı olmadığı kesinleşirse o zaman naparsın bilemem. dünya başına yıkılır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Abi işin içine aile girdiğini hiç düşünemiyorum bile zaten.O zaman rokayı yutarız ikimizde. Doktora gidicem zaten poff allak bullak kafam kimsenin başına gelmez umarım böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Şu da aklıma geliyor doktorun dediğine göre bu 1 ay içinde kendini ortaya çıkaran bir enfeksiyonmuş ve bu bir ay içinde tabii ki onunla cinsel münasebetimiz oldu.Bu durumda bende de çıkamz mı bu enfeksiyon? Yani kapmamış mıyımdır ondan? Her durumda ben suçlanacam gibi geliyor bana hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Direk seni suçlamak kızın savunma mekanizması da olabilir sen onu suçlama diye. Yani günahını almak da istemem ama çok açık ve net şekilde senin soracağın soruyu duymak istemeden direk sana yöneltmiş suçu gibime geldi. Olmayadabilir yani dediğim gibi, günahını almak istemem kimsenin, hele ki ben sevgilime güveniyorum öyle bişey yapmaz diyorsan zaten önemseme bile yorumumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ağbi, valla üzüldüm. Cidden kötü bir durum. Olayı kontrolün altında tutmaya çalış, sinirlenmeden, sakin ve düşünerek hareket et. Aman diyim, ilginç sonuçlar verebilir bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Hakkaten iki ucu boklu değnek. Üzüldüm yemin ederim, fakat hastalığın başka yolla bulaşması yoksa ve sen eminsen kendinden git dağıt beynini derim. Aldattığı için değil, senin şeyini tehlikeye soktuğu ve haksız haksız böyle bir konuda üstüne çıkmaya çalıştığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Abi git bir hastaneye tüm STD testlerini iste. Hepsi negatif çıkarsa, nazik bi dille kızarkadaşına ilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yapmadım diyorsa inanması lazım adam gibi düşünebilen bir kızın. Teste falan lüzum olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kız ama elemana inanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 öyle ona şüphe yok. ama illa gerekiyorsa testten başka yapcak bişi yok. bence test yaptır, söylemen gerekmiyor illa, maazallah sende bişi varsa da öğrenmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ben olsam kız beni böyle bir şey için suçladığı için terk ederdim, üstüne test yaptırıp kargoyla evine yollatırdım. İlişki dediğin şey güven olmadan olmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar