Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Oha :D bende o kadar değil ya.Bende en fazla günde 1 veya 2 kere lag giriyor.O kadar abartılı olmuyor yinede giren lag.Bi bugün çalışma vardı gerçekten mobsuz bir haritada dolaştık bir süre o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ben bunu almistim zaten de simdi sinir etti, us server secilmis onu eu ya ceviriyim dedim 6 gb patch cikti. ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ahha aynen şimdi steam bitirdi dl'yi.İyi dedim giriyim bakıyım, 6gb patchi dayamıslar. Neyse ki dl hızı adam gibi. Yarın oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 level 30 karakterim bile varmis. uninstall :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 sony yada soe başkanı gelecek f2p'de, oh yeah! demiş son açıklamasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 basarisiz olmus her parali release mmorpg nin sonu f2p olur tabii, sonrada cocuk kandirir gibi oh yea.. serseri once duzgun yapaydinda millet aylik parasini verip oynasaydi sende parani kazansaydin. veya gw2 gibi bastan f2p yap. mal yerine koyuyorlar milleti , milletde saf saf her oyun f2p olacak saniyor. her oyun f2p olursa her oyundan beklentimiz aha kore cin f2p leri gibi fabrikasyon mmo olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Druid Ranger isimli kötü adamımı yarattım amacım şehirleri yıkıp orman morman kurmak hayvan hakları falan sdfsdds tam oyuna gircem server down oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Ben şimdi oynadım biraz,character customization çok iyi olmuş, heryerde aynı adamları görmemek baya güzel. Gameplay'i de keyifli bence. Şu ana kadar sanki biraz multisi olan single player oynuyor gibiyim. Bir iki hero ile kaşılaştım lvl 3'teyken Gotham'da, anında çöküp öldürdük :) Villain açtım. Martial arts/gadgets/acrobatic. Nickim Solethara. Guild gibi birşey varsa katılmak isterim eğer oynayanlar varsa. Hero tarafındaysa o da olur. Lag başlarda sorun yoktu ama 10 dakika önce sıkı başladı, düzelicek gibi duruyor ama. Abartıldığı kadar çok lag yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ooo abiii süpermiş ya uçma animasyonu ne kadar güzel bayıldım oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Şu an nasıldır bilmiyorum da SOE'nin diğer parasız diye oynattığı oyunlar da zırt pırt store penceresi açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 abi ben bu oyunu oynarım ya parası marası verip keşke daha önceden haberim olsaymış. f2p olunca haberimiz oldu işte böyle de iyi yanı var bilmeyen herkes öğreniyor oyunları. çok iyi ya. birde karakter bio'su yazma yeri olsa/bulabilsem çok iyi olcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 hayda turkey seçtik adam bizi us'e atmış. eu'ya nasıl geçiliyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 launcher'dan logoff, sonra options'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Beta + 45 gun SOE in hediyesinden dolayı baya oynamıştım ancak son zamanları oyuncu olmamasından dolayı çok sıkıcı idi. Dün gece girdim ortalık insan kaynıyor. Sürekli bir pvp combatlar dönüyor. arena vb. için saatlerce beklemek gerekmiyor. Bu oyundan betadaki kadar keyif aldım tekrardan. Bu oyunda PVE de bile kalabalık bir ortamın olması şart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 oyun baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Evet ben de çok beğendim oyunu. Baya güzel olmuş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 lvl 30 karakterlerim vardı benim ama hatırlayamadım özel soruyu felan neyse yeni acc aldım pve serverindayım ben hero yada villian karar veremedim daha yarın açarım karakterimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Ben biraz hero oynadım villain açtıktan sonra ama beğenmedim Oracle'ı. Calculator bariz eziyor. Bunlar questler sırasında seninle konuşacak olan npcler o yüzden seslerini çok duyacaksın, önemli birşey bence. Ayrıca Villain tarafta seslendirenler sarcasm'ı falan çok güzel vermiş, villain tavsiye ederim. Ben PvP'de oynuyorum bu arada. Bu arada martial arts/gadgets/acrobat oynuyordum, nasıl olur diye MA/Fire/Superspeed açtım bir tane, ne oldugunu anlamadan lvl 10 oldu. Fire çok üstün bir powermış leveling sırasında. PvP'si de baya sağlam. Superspeed inanılmaz keyifli bir ability ama acrobat'da baya iyiydi. SS rahat en azından her yere çok çabuk ulaşılıyor. Galiba bu karakterimi ilk açtıgımdan önce lvl 30 yapıcam. İlginç pvp mekanikleri var yalnız, şu postu okumadan pvp yapmayın: http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=6604 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 pvpde ezmode takılıyorum valla daha 18im ama villainım nature ve bow. üç dört kişi oynuyoruz sararsa guild kurarız belki pvp euda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bende pvp ye geleyim o zaman karakteri yarattıktan sonra nickimi yazarım takılırız grup kurup adam keseriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Arkadaşlar EU PC PvP Sunucusunda Hero Tarafında Türk League' imizi kurmuş bulunmaktayiz ( Turkish Heroes ). Bizimle birlikte keyifli bir oyun oynamak isteyen arkadaşlar oyun içerisinden: Paranoya veya bana ( TheMarksman ) mesaj atabilirler. Teşekkürler, iyi oyunlar. iletişim: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 villian açtım bende mental/dual pistol güzel görünüyo şimdilik.Aslında hero açacaktımda bundan önceki karakterlerim heroydu birazda lex luthorun işlerini yapalım dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 acayip lag oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Lex Luthor tarafı baya kolay. En azından Gotham'daki Bane gibi bir ayı ile uğraşmıyorsunuz, aslında tamamen saçma olmasına rağmen Supergirl ve Powergirl ile baş etmek daha kolay. Lag bugün nerdeyse hiç yoktu, sonradan başladı. Lag başlayınca Alert'lere veya solo instance'lara gidin, lag olmuyor onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 hehe euPC tarafinda Villiandayim mono nick. lvl30 pvp de gorusuruk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar