dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 retard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 çççok şekermiş. kaç aylık bu. bi de neyle besliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 orda 2-3 aylık arası bişidi şimdi 1yaşında + 3 ayı bile var =) Valla kışın sadece köpek maması ama yazın mangal kokularından falan canı çektiği için et falan da veriyoruz. Lan fatih sen yazmşsın bende ciddiye almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sana demedim. utkuya dedim ben ahahahah dory said: retard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 olsun birine lazım olur cocker bakar asdf Çıkarılan ders siz siz olun mamadan başka bişi yedirmeyin pis kokuyo ağzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 fede said: çççok şekermiş. kaç aylık bu. bi de neyle besliyosun önüne ne koysan yiyo. ama önüne koymak lazım. fağosütoz felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 benim oğlanı koysak yermi ?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 küçük kermiti içine alır, fagosite eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 of geliyorum size şu sevimöli pıtırcığı biraz okşayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kendisini bugün aldım,bir anda karar verdim zaten almaya,adını muffin koydum ^^ çok şeker bişi,çok hareketli asla durduğu yerde durmuyor. yirim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ahah muffin oyhs pofuduk pofuduk. yerim. benim rahmetli haydara benziyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 küçük boyuttaki hayvanlara çok güzel işkenceler yapabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kobay yapalım bunu asdf :P sevimliymiş =) umarım iyi anlaşırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ahah ilk resimlerde sanki pamuk koymuşssun oraya gibi supermis:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 büyüyüm tüyleri uzayınca çirkin oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 aynısının kahverengisi vardı bende =( behçetti adı bigün okuldan döndüm kaskatı yatıyodu kafesinde. :/ gerçi 10 tane yavrusu olmuştu fatmadan, onlar la geçiştirdim acımı. :( yavruların videolarını koyayım ben bi ara buraya. çok şekerlerdi daha tüyleri yok gözleri kapalı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kötü olmuş =( benım de vardı 2 tane,babam kokusundan bıkıp sitenin bahçesine salıp özgürlüğüne kavuşturmuştu sdkl. benım kocaman tavşanım bile vardı küçükken ama o zaman evımız bahçeliydi.ama çok pis kokuyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 of ölmesin bunlar hiç ya ne kadar sevimli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bize gelince istediğin kadar sevebilirsin sdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 selam çok şeker dönüyodu dayanamadım fotoğrafnı çekip paylaştım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 fotooğrafta döndüğü belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ilerde dönerken şak şak şak 24 fotoğraf çekerim hızla bakınca dönüyo gibi olur.şimdilik bunla idare edeceksiniz üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 2. fotoda sanki dışarı uçuyomuş izlenimi yarattı bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 duruyo abi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar