xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ne sevimli birşey o : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ulan hep sarı kedim olsun istedim ben ya. 2 tane kedim var şu an. biri tekir. diğeri de karma renkli. 3.yü alamam sanırım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 xaty said: hoba çok şekermiş yahu =)) bu arada kedilerin nedir bu laptop hastalığı , geceleri dizi izlerken gelip pat diye atlayıveriyor üstüne , hatta ekranımın sol kenarında 2 tane ufak tırnak izide mevcut =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Barinaga gitmistik annemle yazin basinda. Gider gitmez tellere atladi, arkasindan digerleri de atladi. Daha ufak gri-beyaz bi kedi vardi, onu alcaktik bi an. Sonra bunun yuzu falan cok hosuma gitti, bi de ilk o atlamisti tellere :) O yuzden onu sectik.. Laptop uzeri sicak oluyor diye seviyorlar galiba, bir de fan sesi falan mayistiriyor olabilir. Arabada giderken de hemen yatar uyur, arabayi park edip motoru durdurunca da uyanir :) Super bisey. 2 aylikti aldigimizda, su an 4 aylik falan. Yaklasik 1 aydir goremiyorum kendisini. Ozledim baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Yaman bey 1 yaman bey 2 yaman bey 3 yaman bey 4 yaman bey 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 tipe baak bebeliği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 of mükemmel adeta. yerim onu. kaç yaşında şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 suan 7 yasinda eylulde 8 biticek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Görüşemiyorduk ne zamandır, kocaman olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queenelif Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ben de kedımın fotografını koymak ıstedım fakat basarılı olamadım. laptop tan yukleyemıyorum. lınk olarak ıstıyor... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 gizmo supercat, adicat. snowshoe cinsinden goruntuler sergileyen birman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 hahaha yerim onu. ne güzel ya, kaç aylık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Yemedigin hayvan kalmadi Bella. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 son foto süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 4 aylik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 xaty said: Görüşemiyorduk ne zamandır, kocaman olmuş.. çok rumantik,duygusal dakikalar anlıyoruz fekat arkadaki kaplumbaanın günahı ne sevgisizlikten taş kesilmiş:Sçok fena nejat uygur esprileri yapar oldum kaçııınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 öldüm şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 di said: Yemedigin hayvan kalmadi Bella. =P çok sevimli ama =) ne güzel oynanır onla ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kanuni said: ahahaha super poz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 druid kedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 çok güzel kedi ama sevdirmedikten sonra bi anlamı yok nako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sevdiriyor ama istediği zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 off ne yolarım ben onu süper kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 çok güzelmiş ya türü nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar