regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya 4-5 yıl önce çıkmıştı.bende bir cd vardı quake 2 falan onunla beraber vardı.karakter seçiyorduk başta büyücü ve savaşçı.ilerliyorduk(çok pis bilgi veririm) aklımda kalan şey bir yerde kaleye girmemiz gerekiyordu yanda mancınık vardı onun üstünden fırlatıyorduk kendimizi hatta önce ordaki koyunları gönderiyorduk düşmanın üstüne düşüyorlardı.çok güzel silahlar falan vardı neydi yaaaa heretic'i duyunca aklıma geldi ismi ona benziyor olabilir[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 aynı cd de birde defiance vardı o zamanlarda çıkan bir oyundu işte.... tabi ismi bulduktan sonra sıra oyunu aramaya gelecek bakalım bulabilcem mi netten[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 o cd var bende de :D montezuma olabilir bi araştırayım[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 quake 2 nin olduğu cd deki oyunlar quake 2 (hehe) defiance hexen 2 (heretic in devamıydı sanırım) redneck rampage (senin dediğin oyun değil bu) turok (bu da diil) jedi knight : dark forces 2 (bu da diil) bi başka cd var benzer konsepti olan oda da chasm : the rift ve montezuma's return isimli oyunlar var bence senin bahsettiğin oyun hexen 2[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet evet hexen2 haeh herkesde varmıymış o cd netten falan bulunabilir mi acaba hexen 2 süper bir oyundu bir de turok bende çalışmazdı üzülürdüm eskiden :) montezuma da güzeldi[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 redneck rampage i da çok severdim bak ilk göz ağrılarımdır[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 redneck rampage sey deil mi 2 ciftci yaratiklari avliodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 her quake 2 cdsinde var mı bu oyunlar?[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yok ya böyle toplama bir cd vardı eskiden :) redneck rampage dekiler çiftçi miydi hatırlamıyorum ama redneck amerikada magandalara verilen isim. galiba yaratık avlıyordk evet :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hayır içinde defiance olan bi quake 2 cdsinde var :D redneck rampage ameleli oyun da o değil senin aradığın oyun.. seninki hexen 2 eminim :) bu arada o cd deki turok bozuktur hehe ben deli olmuştum süper ekran kartı alınca oyun yine de çalışmıyordu kıl etmişti beni meğer bozukmuş[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sarı-siyah örümcekleri fln öldürüyo muydun? hexen olmalı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: regulus, 15 February 2004 20:23 tarihinde demiş ki: evet evet hexen2 tamam kabul ettim zaten dün :) indirilebilcek bir yer varmı i-mesh falan veya[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben bi sene falan önce kadıköyde bi işportacıda bulmuştum adam CDyi kazımış heralde CD ölmüştü sonradan kazaadan buldum ama adam öle bi ziplemiş ki açmayı beceremedim olabilir kazaada[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 korsan cdcilere bak olmassa kazaa kullan[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ahh ahh bu fps leri artık eskisi gibi yapamıyorlar[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yok canım regu ut2004 varken.. gerçi doom 2 yi baya özlüyorum..[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ut2004e fps demek bir haylı zor.. araba yarışı bile yaparsın oyunda ama ne yazik ki yeni fpslerden, bir duke nukem 3d, ya da quake 1 tadı alamıyorsun..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 February 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Bence Unreal Tournament hiç bi zaman güzel olmadı. Hiç bi zaman Quake 2 tadını bile veremedi. Geçen bi arkadaş yeni ekran kartı almış UT2003'ü denim dedim, grafikler çok güzel ama olmuyor işte o zevki vermiyor nedense..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 biraz arcade olacak ki zevk alacaksın fps'den. hatta abartı arcade de olabilir.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar