Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blade of the Immortal


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Gözüme takılmıştı çektim izledim ilk bölümü. Umut vaad ediyor. Gamalı haçlı kimonosu ile Manji kötü bir efendiye hizmet eder iken işlediği suç/günahları temizlemek amacı ile önce efendisini sonrada karşısına çıkan çeşit çeşit adamı harcar. killer of the 100 people diye adı çıkar. ( tabi bu 100 kişi aslında öldürdüğü değilde masterini öldürdükten sonra harakiri yapan diğer samurai officerleri -yada en azından 2si samurai- dir)
Günahlarının bedeli olarakta 1000 tane kötü kişiyi öldürmeye kadar verir.
[spo]bu arada amcamız ölümsüz, midesinde kurt var :P. Hani şu ninja scrollda ve basiliskte de vardı ya midelerinde kurt var tüm yaraları iyileşiyordu. Acaba bu kurt olayı bir japon efsanesimi? Birde sanırım öldürdüğü önemli düşmanlarının silahlarını toplayıp kullanıyor. Böyle 20 silahı falan vardı =) Ha buna benzer bir karakter samurai shodown 6 da vardı.[/spo]

Ben beğendim ilk bölümü müzikler falanda güzel. Gerçi ilk bölüm biraz karışıktı ama bölümler geldikçe çözülür.
Söylemeden geçemeyeceğim manji zaraki kenpachiyi andırıyor biraz bu da beni çekmiş olabilir =).
aniDB
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet ilk bölüm karışık ve konunun ilerleyişi fazla hızlı geldi, ha neden niye noluyor öyle paldır küldür bir başlangıç. production ig adı nedeniyle animasyon güzele benziyor doğrusu ama konu çekici görünse de ilgimi cezbedemedi pek ilk bölüm. biraz bekler 2-3 bölüm birden indiririm belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

samurai gun hariç samurailı ıvırlı zıvırlı animeleri severim ben zaten. Pek manga okuyamıyorum ben sevmiyorum bilgisayar başında. Elimde tutucam wc ye falan girerken yanıma alıp okuyabileceğim o zaman güzel. Zaten öylede birtek 1-2 cilt clump x okudum. Bilgisayar başında da sadece air gear okumuşluğum var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
İlk bölümü izledim sadece ve evet bence de olaylar çok havada kalıyor. Konuyu mangasını okuduğum için biliyor olmasam hiç bişey anlamazdım.
Beğenene mangasını şiddetle tavsiye ederim. Anime'den de ümitliyim zira konu çok güzel. Özet olarak sürekli keilip biçilen adamlar, kadınlar görmeye hazır olun. Ama daha derinlemesine karakterler de var tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 7 yıl sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...