Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Gözüme takılmıştı çektim izledim ilk bölümü. Umut vaad ediyor. Gamalı haçlı kimonosu ile Manji kötü bir efendiye hizmet eder iken işlediği suç/günahları temizlemek amacı ile önce efendisini sonrada karşısına çıkan çeşit çeşit adamı harcar. killer of the 100 people diye adı çıkar. ( tabi bu 100 kişi aslında öldürdüğü değilde masterini öldürdükten sonra harakiri yapan diğer samurai officerleri -yada en azından 2si samurai- dir) Günahlarının bedeli olarakta 1000 tane kötü kişiyi öldürmeye kadar verir. [spo]bu arada amcamız ölümsüz, midesinde kurt var :P. Hani şu ninja scrollda ve basiliskte de vardı ya midelerinde kurt var tüm yaraları iyileşiyordu. Acaba bu kurt olayı bir japon efsanesimi? Birde sanırım öldürdüğü önemli düşmanlarının silahlarını toplayıp kullanıyor. Böyle 20 silahı falan vardı =) Ha buna benzer bir karakter samurai shodown 6 da vardı.[/spo] Ben beğendim ilk bölümü müzikler falanda güzel. Gerçi ilk bölüm biraz karışıktı ama bölümler geldikçe çözülür. Söylemeden geçemeyeceğim manji zaraki kenpachiyi andırıyor biraz bu da beni çekmiş olabilir =). aniDB
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 evet ilk bölüm karışık ve konunun ilerleyişi fazla hızlı geldi, ha neden niye noluyor öyle paldır küldür bir başlangıç. production ig adı nedeniyle animasyon güzele benziyor doğrusu ama konu çekici görünse de ilgimi cezbedemedi pek ilk bölüm. biraz bekler 2-3 bölüm birden indiririm belki.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Git mangasını oku sevdiysen DF. Animeyi yapan stüdyo = beetrain = otomatik fail Çok ciddiyim sonra çok ağlarsın
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 samurai gun hariç samurailı ıvırlı zıvırlı animeleri severim ben zaten. Pek manga okuyamıyorum ben sevmiyorum bilgisayar başında. Elimde tutucam wc ye falan girerken yanıma alıp okuyabileceğim o zaman güzel. Zaten öylede birtek 1-2 cilt clump x okudum. Bilgisayar başında da sadece air gear okumuşluğum var.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 OP ve ED hariç çok hoşuma gitti. Beklentilerim yüksek.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 al bir samurai manyağı daha :D
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sorma ya. Ben psikopat derecesinde hastayım. Kılıç savuran 2 samuray ve benzeri adam koy bütün gün izlerim>:D<
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ben özellikle shinigami seviyorum. Hijikata süperdir okita dahada süperdir. Shura no Toki ve peacemaker kurogane beni benden almıştır mesela.
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Samurai türünün çok feci bir hayranı değilim ama Manga'sını 2003 gibi takip ettiğimden seriyi de onun hatırına takip edeceğim.
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 İzlediğim en kötü OPlerden biriydi.Müziker çok kötüydü.Konusu fena değil gibi. HORSE SHIT
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 2si çıkmayacak galiba hala yok piyasada. bu arada songoku samurai warriors oynadınmı? Hack&slash ama acayip gaz bir oyun. Al eline katanayı dora milleti. Özellikle videoları süper. Benim adam yenilince senpuku yapacak sandım bi an diz çöktü falan =)
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Yok oynamadım ya. Şimdi ıspartaya gidiyom akşam dönünce indiririm ama. Bu arada 2. bölüm raw olarak çıktı. Ben izledim, o kadar da güzel değil :(
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bana da tam tersi ikinci bölüm daha ilginç geldi, ilgimi cezbetti bu sefer.
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bayildim ilk 2 bolume, cizgiler, muzik/ses cok kaliteli. Uzun zamandir bu kadar ilgimi ceken bir anime bulmamistim. sagolun :D hangi gunler yayinlaniyor diye baktim da wiki den, ilki 13 temmuz, ikinci bolum 27 temmuz da. yani haftalik degil. Belirli bir periyod takip etmeyecek sanirim.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 piyano solosu güzeldi. ama karışık bu dizi yav. çok karman çorman anlatıyorlar. birazcık konuya girsinler.
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 İlk bölümü izledim sadece ve evet bence de olaylar çok havada kalıyor. Konuyu mangasını okuduğum için biliyor olmasam hiç bişey anlamazdım. Beğenene mangasını şiddetle tavsiye ederim. Anime'den de ümitliyim zira konu çok güzel. Özet olarak sürekli keilip biçilen adamlar, kadınlar görmeye hazır olun. Ama daha derinlemesine karakterler de var tabi.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 manji irukaya amma çok benziyor yanlız :P
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 pek saglikli cikmiyor animetake/mininova dene.
draedan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 cogu yerde en iyi cizimli manga diyorlar , ozellikle vagabond cizimlerini begenen biri olarak , zamana ve yatirima deger mi ?
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Hiroshi Hamasaki (Texhnolyze, Shigurui, co-director of Steins;Gate)
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 geçen yıl live action movie'sini izlemiştim, fena değildi. teaser ümütlendirici.
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 shigurui tadı var. iyi gözüküyor. kan gövdeyi götürüyor dsdf
Öne çıkan mesajlar