yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 tm'yi ayıran bölüm türkçe işte sözel'i odak noktası alıp düşünmüceksin sdfdf :D fen matematik türkçe matematik sözel sözel'e sos-türk demiyoruz sonuçta^^
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ankaradayım, burada da mf diyorlar ? MT NE YAHU TM O ne garip bişey ahah
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 fm ne ya çok garip geliyo, mis gibi mf işte mefe, hatta bazı komik(!)lerin möfe diye seslendiridiğini duydum vesaire
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Biz mf ya da tm demiyorduk, say (daha çok uzata uzata sayısal diyoduk ya neyse), ea diyoduk.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 mf demek bariz mantıksız bir alışkanlık ama onu söyleyeyim.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ya mf ya da fm demenin ne gibi mantığı var arkadaşım yapma allasen(td)
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 asinanyavuz said: Biz mf ya da tm demiyorduk, say (daha çok uzata uzata sayısal diyoduk ya neyse), ea diyoduk.İstanbul'dayım, aynen.
Krizantem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ankaradayım, boluyu da bilirim, en genel kullanımı mf ve tm olsa da her şekilde kullanılır ve herkes anlar :D
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 beni de yazın giriyom bu sene say2
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 EAAAAĞĞĞĞHH mı dicez abi o zaman eşit ağırlığa bana ne gerçi mefe teme sözel derim gider :p
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben tercih yapmadım sınava tekrar giricem bu sene. derece yapmam gerek, evde çalışarak da yapabilirim sanırım günümün en az %20'sini ayırarak değil mi?
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bu sene kaçıncı olmuştun ki de tekrar giriceksin? dersane faydalı olur ama yinede deneme sınavlarıydı, rekabet ortamıydı falan derken bence. abimin bi arkadaşı geçen sene 60bininci olmuştu bu sene tekrar girdi 5bininci, dersaneye gitti ama galiba bildiğim kadarıyla
süperhýyar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bende giriyorum ama 3.kez :D bu kez kararlıyım ama>:D<
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bende giricem bi aksilik olmaz, uzaylılar gelip beni buralardan götürmezlerse.sayısalım ama tüm soruları cevaplandırmayı düşünüyorum.tamam 3 senedir dersleri dinlememiş olabilirim ama kısa zamanda kapatırım ben bu açığı yani öyle umuyorum en azından.rakibiniz büyük olm ehaha.
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Queen said: Bu sene FM'den giricem. Ayrıca bi şey duydum sadece İzmir'de FM deniyormuş, diğer illerde MF deniyormuş, doğru mu?ank de mf diorz ama :)
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 mf ne yahu =) fm deniyo da istanbulda da, bence en iyisi sayısal demek =P ve ben de giricem )=
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Patiyi bırakın. Mutlaka bırakın. Ben bırakamadım. İşte sonuç ortada :D
kaplumbaða Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sayısaldan ikinci seneme kalmış bulunmaktayım.
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yav said: ben de gircem bu sene. 90'lı olup da ilk defa girmek hoş değil, üstüne bi de ilk sene başaramama durumu olursa eşşek kadar olcam çok koymaya başladı korkuyorum epey :/ aynı durum bende de var hocam yok yani çekilir dert diil yani bu sene kazanamassam üni de 4. sınıftayken 1 komutan arkasında 4 asker gelip hadi lan bizi mi yiyosun die kolumdan tutup askere götürebilirler beklerim yani lanet olsun diyorum başka bişi diemiyorum! Şimdi Greeny çocuksun die atlar bende katil olurum :D
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 an itibariyle bende bu sene giriyorum
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Olm yavastan alin iste daha guzel. Erken hayata atilip napcaksiniz.
Öne çıkan mesajlar