Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gökçek Odtü yü "Yıkucuğğmmm" diyerek OHA lanma Rekoru Kırdı!!!!

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Odtü Rektörü said:

...

Akbulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ODTÜ'nün 1956 yılında kurulduğunu belirterek, ''3 ay öncesine kadar TBMM'nin de imarı yoktu. ODTÜ büyük bir kampüs olduğu için geçmişte herhangi bir sorun olmadan kendi iç planlamasını kendisi yaptı'' diye konuştu.

Daha sonra çıkan yasalarla planlamanın nasıl yapılacağının ortaya konulduğunu söyleyen Akbulut, bu çerçevede 1990'lı yıllarda Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak 1/25000'lik imar planlarının yaptırıldığını ve bunun onaylandığını söyledi. Bunun arkasından 1/5000'lik imar planlarının da hazırlandığını ve bunun da onaylandığını ifade eden Akbulut, şöyle konuştu:
''Şimdi de 1/1000'likleri bitiriyoruz. Çankaya Belediyesi ile birkaç yıldır üzerinde çalışıyoruz. Sonuçlanmak üzere şu anda. Çankaya Belediye Başkanı ile de görüştük. Gecikmenin nedenlerinden birisi, 2001 yılında Teknopark Yasası çıktı. Tabii dolayısıyla o bile yeni bir farklılaşma yarattı. Neticede 45 bin dönüm araziden bahsediyoruz. 45 bin dönümlük arazi 45 kilometre karelik imar planı demek, bu öyle kolay değil. Daha dün olmuş gibi Büyükşehir Belediyesinin zamanlamasını manidar buluyorum. ODTÜ hiçbir şey yapmamış olur da dersiniz... Öyle birşey yok. ODTÜ 10 yıldan fazladır zaten imar planlarının üzerinde çalışıyor ve işlemleri de ağır ağır hepsini yerine getiriyor. Çankaya Belediyesi ile çalışmalarımız devam ediyor.''...

ayrıca tankların -zate içi boş- kafa tasları üzerinden geçmesini buldozerlerin odtüye girmesine tercih ederim.

öyle de pis bir insan olurum ben bir anda.

not: hayır "şeriat geliyor lolz" diye değil. cahil, ilkesiz, iktidar delisi çapulcular topluluğu tarafından yönetiliyor olduğumuz için.
Sosyal ağlarda paylaş

Bold kısım Gökçek'in ne derece iyi niyetli olduğunu gösteriyor.

Odtü Rektörü said:

...

Akbulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ODTÜ'nün 1956 yılında kurulduğunu belirterek, ''3 ay öncesine kadar TBMM'nin de imarı yoktu. ODTÜ büyük bir kampüs olduğu için geçmişte herhangi bir sorun olmadan kendi iç planlamasını kendisi yaptı'' diye konuştu.

Daha sonra çıkan yasalarla planlamanın nasıl yapılacağının ortaya konulduğunu söyleyen Akbulut, bu çerçevede 1990'lı yıllarda Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak 1/25000'lik imar planlarının yaptırıldığını ve bunun onaylandığını söyledi. Bunun arkasından 1/5000'lik imar planlarının da hazırlandığını ve bunun da onaylandığını ifade eden Akbulut, şöyle konuştu:
''Şimdi de 1/1000'likleri bitiriyoruz. Çankaya Belediyesi ile birkaç yıldır üzerinde çalışıyoruz. Sonuçlanmak üzere şu anda. Çankaya Belediye Başkanı ile de görüştük. Gecikmenin nedenlerinden birisi, 2001 yılında Teknopark Yasası çıktı. Tabii dolayısıyla o bile yeni bir farklılaşma yarattı. Neticede 45 bin dönüm araziden bahsediyoruz. 45 bin dönümlük arazi 45 kilometre karelik imar planı demek, bu öyle kolay değil. Daha dün olmuş gibi Büyükşehir Belediyesinin zamanlamasını manidar buluyorum. ODTÜ hiçbir şey yapmamış olur da dersiniz... Öyle birşey yok. ODTÜ 10 yıldan fazladır zaten imar planlarının üzerinde çalışıyor ve işlemleri de ağır ağır hepsini yerine getiriyor. Çankaya Belediyesi ile çalışmalarımız devam ediyor.''...
Sosyal ağlarda paylaş

drigeolf

odtu kuruldugunda, birak imar planini ortada buyuksehir belediyesi bile yokmus, hatta daha iyisini soliyim, odtu kuruldugunda odtunun oldugu bolgede belediye bile yokmus:)

odtu kendi kanunuyla kurulmus bir yer, binalarida bayag unludur mimari acidan, sonra belediye sinirlari buyuyunce odtu belediye sinirlarina girmis. Bilmeden konusmayalim
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu adam nası "yerel darbe" ile falan indirilmedi aşaa :) Halk nasıl isyan falan çıkarmadı, halen nasıl oluyo bu ya? Adam o sıcaklarda sizi susuz bıraktı, susuzken boruları patlattı her yeri su bastı, ama halen evlerde su akmıyordu. Bi de üstüne tatile gidin dedi. Sonra zehirli suyu "çaktırmadan" verdi. Ortaya çıkınca ilkokul çocuğu gibi mantıkla kendini savundu. Şimdi Türkiye'deki en köklü üniversitelerden birini -ne gerekçesi olursa olsun- yıkacam diyo. ahah. Ben Ankara'lı değilim, ama adamdan nefret ettim be.
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:
hayır benim anlamadiğim nokta, ankarali kime sorsam heriften nefret ediyor. abi bu adama kim oy veriyor o zaman??

iki top dağıtılınca veya aynı yer her gün kazılıp tekrar kapatılınca "belediye çalışıyor" imajı veriliyor, bu da bir sürü kişinin oy atmasına neden oluyor.
ha bir de partiler açısından Ankara'yı ipleyen hiç kimse yok. Ciddi bir duruş sergilemeye üşeniyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

halk dedigin basindaki ortuyu boklu derede yasamaya tercih ettigi icin

az bile
Mr_Hand said:
Ya bu adam nası "yerel darbe" ile falan indirilmedi aşaa :) Halk nasıl isyan falan çıkarmadı, halen nasıl oluyo bu ya? Adam o sıcaklarda sizi susuz bıraktı, susuzken boruları patlattı her yeri su bastı, ama halen evlerde su akmıyordu. Bi de üstüne tatile gidin dedi. Sonra zehirli suyu "çaktırmadan" verdi. Ortaya çıkınca ilkokul çocuğu gibi mantıkla kendini savundu. Şimdi Türkiye'deki en köklü üniversitelerden birini -ne gerekçesi olursa olsun- yıkacam diyo. ahah. Ben Ankara'lı değilim, ama adamdan nefret ettim be.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ülkede ODTÜ nün içinde kaçak yapılaşma varken adam gidip hangi yüzle gecekondu yıkıcak böyle saçmalık olmaz odtü yönetimi düzeltsin hemen belediyeyle ortak çalışıp sorun neyse saçma sapan tartışmalar bunlar olcak şey değil ya. Sanki ülkede dert tasa yok bununla uğraşıyorlar bide...
Sosyal ağlarda paylaş

Dev said:
olsa ya bi savaş, melih gökçeği de kaybetsek falan. acı kaybımız hesabı.

*Gökhan Dev'in omzuna sıkı sıkı tutarak tebrik etti.Melih'i kaybetmek bizim için acı ama güzel bir şeydi.Ayrıca cenazesini de kızılırmak suyuyla yıkanması kararını aldılar ve kol kola girip garbıça doğru yol aldılar*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...