Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gökçek Odtü yü "Yıkucuğğmmm" diyerek OHA lanma Rekoru Kırdı!!!!

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

Melih Gökçek kaçak dediyse kaçak mıdır, nasıl bu kadar hemen emin oluyorsunuz da insanların ODTÜ'yü savunmasını kötü birşeymiş gibi gösteriyorsunuz ben de onu anlamadım.

http://www.ankara.bel.tr/Haberler/odtu.aspx

Böyle bir şey duyurduklarına göre demek ki gerçekten kaçak ya da büyükşehir belediyesinin hukuki bir boşluktan dolayı gerekçesi var demektir.

Bu durumda kabahat ODTÜ'nündür, ha elbette İ.Melih büyük ihtimalle siyasi nedenlerden dolayı böyle bir şey yapmış ama dediğim gibi böyle bir duruma ilk başta ODTÜ'nün izin vermemesi gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

orada bahsi geçen yapıların çogu 20-30 yıl önce üniversite kurulurken yapılan ypaılar nasıl ruhsatsız olabilirler allah aşkına?

Hani ruhsatsızlardıda anca 30 yıl sonramı anlaşıldı?
Sosyal ağlarda paylaş

Drigeolf said:
Konuyu detaylarıyla bilmiyorum, bla bla bla
ODTÜ ne diyor bu konuda?

Şaka mısın sen arkadaş. İ.Melih'in kaçak dediği binalar değil 20 yıllık değil 50 yıllık binalar. Devlet araziyi verirken tarla yapsın diye vermiş heralde. Odtü'nün ne dediğini de yazarım da ban yemek istemiyorum İ.Melih gibiler yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

babasının hayrına gecekondulara oy için tapu veren zihniyet, gidip bir universiteyi tehdit ediyor. vay be. yani adam gerçekten coştu. geçenlerdede 20 yıllık suyumuz var diye sallıyordu. ulan be adam geçen sene haftalarca millet susuzluktan kırıldı. su verdim demene rağmen çoğu mahalle 2 hafta su alamadı. gittin boruları patlattın. halen atıp tutuyor halen dinci yobaz mantığıyla ona buna sataşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Drigeolf said:
Melih Gökçek'i hiç sevmem ama bence doğru bir uygulama.
Ne olursa olsun ister ODTÜ isterse Cumhurbaşkanı kaçak bina yapsın, gerekli önlemler alınmalıdır.
ODTÜ dünya standartlarında bir üniversite olsa bile yasaların üstünde filan değildir, kaçak bina yaptıysa(ki maalesef Gökçek'in dediği doğru, kendileri imar davalarında bilirkişi olarak çalışırken üniversitenin kaçak bina yapması inanılmaz bir şey) cezasını çekmek zorundadır.
Anlayamadığım şey ise nasıl oluyor da ODTÜ'yü savunuyorsunuz?

not: Melih Gökçek pek sevimli olmayabilir ama bir sürü AKP'linin(bakanlar da dahil) mezun olduğu bir üniversiteyi hakikaten yıkacak kadar salak değildir herhalde. Eğer gereken ceza ödenir, plana uyulursa bir şey olmaz.

katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanun kanun diye tutturmanın da anlamı yok. İlle de hata arayacaksanız bir üniversitenin yıkılmasına hükmeden kanunda hata arayın. Hoş öyle bir kanun olduğuna da -en başta o adam böyle atıp tuttuğu için- inanmıyorum o ayrı. Ayrıca, odtü dediğin yer devlet üniversitesi, bir kamu kuruluşu. Sanki Ural Akbulut'un özel mülküymüş gibi böyle bir muamelenin de anlamı yok. Üniversitenin kaçak yapılanması nedir ya? Bu adam gerçekten rekora koşuyor belediyecilikte :D

Bir de bu adamın arkasında duranlar yok mu, onlar tamamen hükümsüz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Adiemus said:

-Kanun kanun diye tutturmanın da anlamı yok. İlle de hata arayacaksanız bir üniversitenin yıkılmasına hükmeden kanunda hata arayın.
-Hoş öyle bir kanun olduğuna da -en başta o adam böyle atıp tuttuğu için- inanmıyorum o ayrı.
-Ayrıca, odtü dediğin yer devlet üniversitesi, bir kamu kuruluşu. Sanki Ural Akbulut'un özel mülküymüş gibi böyle bir muamelenin de anlamı yok. Üniversitenin kaçak yapılanması nedir ya? Bu adam gerçekten rekora koşuyor belediyecilikte :D
-Bir de bu adamın arkasında duranlar yok mu, onlar tamamen hükümsüz :D

4'ü de çok güzel olmuş :)
katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Drigeolf said:
Konuyu detaylarıyla bilmiyorum, ama benim eleştirdiğim anlayış, belediyenin kaçak dediği bir binayı yıkmasına oha diyenlere.
Senin yazdıklarının hiçbiri yazılmamış olmasına rağmen insanlar direk NASIL YIKAR!!!111!!11!! demeye başlamışlar, benim dediğim şey ise, kaçak yapı ise isterse Cumhurbaşkanı'nın olsun yıkılması gerekir, eğer ODTÜ kaçak bir yapı yaptıysa suçludur ve ayıplanmalıdır dedim.

komik olmayalalım lütfen, bu kadar saçma bir iddia hayatımda hiç duymamıştım.

yarın öbürgün belediyenin teki bir yasa çıkarsa, "şu şu kurallara uymayan binaları yıkacağız" dese, bu binalara anıtkabir de girse, gene aynı şeyi söyleyecek misin?

"belediye ne derse doğrudur" anlayışı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...