diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bi OHA da benden . . . Adam ciddi ciddi Yıkucuğğmm Asucuğğmmm kesücüğğğğmm diye gezinio ha yıkılacak yerlerin listesine bi bakın onları yık ne kaldı o çocuklar nolcak okuyan hayret bişey nasıl bir mantalite ya Hurriyet - Habeerin Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 lafta kalıcak.. odtu de 45 bina yıktırmazlar öyle adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 İ.Melih atağa geçmiş. :D Gerçi bende sanmıyorum yıktıracaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ODTU ona yeni bina yaptırmasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Kızılırmak suyuyla ilgili odtü raporumuz var bizim demişti de, hani üniversiteden "yoo, yok öyle bişi" cevabını yiyip oturmuştu dimi bu. Hazımsızlık yapmış demekki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yazıktır onca para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Şimdi kim haksız kim haklı bir şey demek doğru olmaz çünkü Gökçek'in dediğine göre binalar kaçak yapılmış vs... Ama o saydığı 42 binayı odtüde yıktırması imkansız o ayrı mesele =P öyle kolay kolay izin verilmez böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bugün ODTÜ yü yıkarım diyen adam yarın Ankara yı yıkarım der ertesi gün İç Anadolu Bölgesini ve sonraki gün de Türkiye yi yıkarım der hatta hızını alamazsa Avrupa ve Dünyayı yıkar :=) edit:ek bişiler yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bu gökçek bi gün eşşek sudan gelinceye kadar öyle böyle bi dayak yiyecek ya hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Reklam için bu kadar da sallanmaz ki arkadaş. Senin belediyen yıkılır, odtüdeki bir tek kulube yıkılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Melih Gökçek'i hiç sevmem ama bence doğru bir uygulama. Ne olursa olsun ister ODTÜ isterse Cumhurbaşkanı kaçak bina yapsın, gerekli önlemler alınmalıdır. ODTÜ dünya standartlarında bir üniversite olsa bile yasaların üstünde filan değildir, kaçak bina yaptıysa(ki maalesef Gökçek'in dediği doğru, kendileri imar davalarında bilirkişi olarak çalışırken üniversitenin kaçak bina yapması inanılmaz bir şey) cezasını çekmek zorundadır. Anlayamadığım şey ise nasıl oluyor da ODTÜ'yü savunuyorsunuz? not: Melih Gökçek pek sevimli olmayabilir ama bir sürü AKP'linin(bakanlar da dahil) mezun olduğu bir üniversiteyi hakikaten yıkacak kadar salak değildir herhalde. Eğer gereken ceza ödenir, plana uyulursa bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 İ. Melih Gökçek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 odtüyü peeek de içim rahat olarak savunuyorum. erbakan zamanlarından yetişmedir melih gökçek, kaçak yapıya ruhsat verme işlerinden anlar kesin. onca odunu kömürü saç, kaçak elektriğe dokunma, kaçaklığı bariz binalara dokunma, gel odtüye çat. eymir gölüne gözünü dikti melih. bunun siyasi bir karar olduğu bana göre bellidir, karşısında duruş da buna göre alınmalıdır, alıyorum. ankarayı melihgrad sanmaya başladı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Peki ODTÜ neden kaçak yapı yapıyor? Koskoca, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birisine yakışan bir şey mi bu şimdi? Sahiden yüzleri kızarmadan nasıl bilirkişi olacaklar davalarda? Bence Melih Gökçek bunu siyaset amaçlı yapıyordur, biliyorum yani ne yapılara izin verildiğini ama yinede durup ODTÜ'yü ayıplamak lazım, çünkü çok ayıp etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Orada bahsedilen yapıların çoğu eskiden yapılma binalar, yıkacaklarsa anca batı lojmanlarıdır (listede varmıydı bilmiyorumda belki odtükentin sonradan eklenen kısmı olabilir), ilkokul bölümünün kültür kongre merkezidir, normal üniversitenin kültür kongre merkezidir alışveriş merkezi kütüphane vs oralardır. Öbür binalar en az 20 küsür yıl önce yapılan binalar oldukları için (çoğunlukla) hiç ir şey yapamazlar. Üstelik iddia edildigi gibide hiç kaçak yapı filan oldugunu zannetmiyorum.. Hatta yaptıkları şey şöyle bile olabilir yapıldıgı tarihte imar kanununa uygun olan bina şimdiki imar kanuna uygun degildir diye yıktırmaya filan çalışıo olabilirlerde çakma hukukçumuz buyseye sormak lazım. Birde olurda cidden yıkmaya çalışırlarsa öğretim görevlilerinden tut, asistanlara, ordan tut proflara akdar herkez öğrencilerle beraber İ. melih gökçegi çok fena yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 şimdi dostum oldu birşey hata yapıldı yasaya aykırı bi durum oluştu Odtü de.Ama oturup düşünelim sırf Yasaya uymuyor diye orda kaçak yapılanma oldu diye Bu ülkenin en önemli üniversitesinden biri olan Odtü yü içindeki öğrencilerle birlikte yıkalım.Ne diye yasaya uymuo diye yahu kimin canına kast ediyo kimin malını çalıo bu kadar tepki veriosun alt tarafı bi arazi gayet te güzel duruyo odtü yü yıkacaklarına bi kereliğine mahsus affetsinler ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Affetmelerine gerek yok ki. Biz de evimizin bahçesine böyle tahtadan küçücük bir platform yapmıştık, imar planında yokmuş, ciddi bir ceza ödeyerek kurtulduk. Yıkmaz ODTÜ'yü zaten, yıkamaz, gözlerini korkutuyor, zaten ne demiş, istenilen değişiklikleri yapmazsanız yıkarım demiş. Ertesi gün dozerlerle kapınızdayım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yeni bir şey değil bu, Gökçek birkaç yıldır bunu sürekli gündeme getiriyor zaten. Hani biz gökçek'e su problemi yüzünden kızıyoruz ya, o da gündemi değiştirmek için hep yazları odtü'nün kaçak yapılanmasını bahane ediyor. Sylian said: Şimdi kim haksız kim haklı bir şey demek doğru olmaz çünkü Gökçek'in dediğine göre binalar kaçak yapılmış vs... Ama o saydığı 42 binayı odtüde yıktırması imkansız o ayrı mesele =P öyle kolay kolay izin verilmez böyle şeylere. Drigeolf said: Melih Gökçek'i hiç sevmem ama bence doğru bir uygulama. Ne olursa olsun ister ODTÜ isterse Cumhurbaşkanı kaçak bina yapsın, gerekli önlemler alınmalıdır. ODTÜ dünya standartlarında bir üniversite olsa bile yasaların üstünde filan değildir, kaçak bina yaptıysa(ki maalesef Gökçek'in dediği doğru, kendileri imar davalarında bilirkişi olarak çalışırken üniversitenin kaçak bina yapması inanılmaz bir şey) cezasını çekmek zorundadır. Anlayamadığım şey ise nasıl oluyor da ODTÜ'yü savunuyorsunuz? Melih Gökçek kaçak dediyse kaçak mıdır, nasıl bu kadar hemen emin oluyorsunuz da insanların ODTÜ'yü savunmasını kötü birşeymiş gibi gösteriyorsunuz ben de onu anlamadım. "ODTÜ kaçak bina yaptı, 2 sene önce, onu yıkacağız" diye birşey yok ki. Gecekondu değil ki olum bu. Adamın kafaya taktığı binalar tüm ODTÜ arazisi. Belirli yasalar sonrasında şart olmuş belgelere imza atmadı, belediye'ye ek para vermedi diye "BUNLAR KAÇAK BİNADIR, ODTÜ DEVLETE KARŞI SUÇ İŞLEMEKTEDİR" gibi bir durum yok ki ortada. Kendisi de söylemişti, ODTÜ binaları yapıldıktan çok sonra çıkmış olan belediye yasası bu. "Belgelerle konuşuyorum" diyor da, gösterdiği belgeler de hep kendisine bağlı kuruluşlara ısmarlatma hazırlanmış belgeler. O yüzden zerre güvenim yok o adama. Ne derse desin yalan söylediğini düşünürüm. İşte bu yüzden ODTÜ'yü savunuyorum. Çünkü ona bakarsan Anıtkabir de kaçak bir bina. Araştırsan belediye yasalarınca ne paraları ödememiştir Anıtkabir... Yeni yasalara uygun değildir... E gidip Anıtkabir'i de yıkalım öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 isteede yıkamaz zaten. Birde sayın(!!!) gökçegin zannedersem tek eksigi........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bu arada Gökçek ODTÜ ormanlarına da göz dikmiş durumda. Zaten Ankara'da sayılı ormanlardan biri (AOÇ'un hepsi yendi bitti), o da giderse tam betonarme inşaat çöplüğü oluruz Gökçek'in zevkine hitap edecek biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 odtüyü yıkar sonra da kurular iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu detaylarıyla bilmiyorum, ama benim eleştirdiğim anlayış, belediyenin kaçak dediği bir binayı yıkmasına oha diyenlere. Senin yazdıklarının hiçbiri yazılmamış olmasına rağmen insanlar direk NASIL YIKAR!!!111!!11!! demeye başlamışlar, benim dediğim şey ise, kaçak yapı ise isterse Cumhurbaşkanı'nın olsun yıkılması gerekir, eğer ODTÜ kaçak bir yapı yaptıysa suçludur ve ayıplanmalıdır dedim. Kesinlikle emindim zaten Gökçek'in bunu politik bir koz olarak kullandığına ama yinede mesele kanunun uygulanmasını eleştirmek olmamalı, kanunun neden herkese uygulanmadığını eleştirmek olmalı. Bu arada o yeni çıkan yasaları bilmiyorum(İstanbulluyum) ama durup dururken, kanıtlanması 10 saniye sürecek bir şeyi nasıl olur da savunabilir ki, bir şey vardır belki de, hemen yüklenmemek lazım. Ne gösterdi mesela belge olarak? ODTÜ ne diyor bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Odtü i. melih'i yıkmasın da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kaçak binayı savunduuğumuz yok da 94'den beri de tanıdık i. melih gökçek i. hele ki bu son su davasında sahte raporları falan ortaya sürmesi, tartışma programlarında seviyeyi düşürmesi ve korkunç gülüşü hesaba katılınca, kararın bariz siyasi olduğu ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 milletin iradesi o, kilina dokunamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar