spawn77 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bende ısmarladım geliyor yarın. Ne dayanılmaz oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi yapmayın ya, en fazla 130 TL'den satılacak şu oyun sony shop'larda halen gidip spottan alıyorsunuz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 alırım valla 5 gün önce sahip oldum oyuna daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kuzey amerikada ayın 16 sında çıkıyor yahu. nasıl yarın geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Dengesiz said: alırım valla 5 gün önce sahip oldum oyuna daha nesonra sony türk oyuncuları sallamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Dengesiz said: Az evvel oyunu Tahtakaleden aldım. Fiyat 119 lira. İşten izin aldım 2 saat sonra eve gitcem işim var diye :) şşş yakarım seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben hala collection ı bulamadım ya. bulsam bunuda alıcam sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dreagloth said: Dengesiz said: Az evvel oyunu Tahtakaleden aldım. Fiyat 119 lira. İşten izin aldım 2 saat sonra eve gitcem işim var diye :) şşş yakarım seni =) ya hastayım işte. Sende gördün öksürüyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Collection vardı gg'de en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 evet türkçe kutulu alın bak o kadar reklam yapıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Aslında herkes sony mağazasından alsa, belki ileride çıkacak oyunları da aynı şekilde getirmeyi düşünebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yani... Mesela crysis ile EA pazarı buldu 50-60 liradan oyun satıyorlar çatır çatır. Eğer 100 liradan satıp iyi bir rakam yakalarlar ise spotcular yalan olur, hem Psn Turkiye, Turkce dil destekli oyunlar görebiliriz. Türkiye iyi bir pazar bence ve firmalar da yavaş yavaş bunun farkına varıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ben bile ps3 üm olmamasına rağmen gidip alıcam sony den. Örnek alın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kac ay bekledık 5 gun daha bekleyemedınızmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 100 e satarlarsa alırım ben çıktığı gibi sonyden. yeteri kadar satarlarsa belki diğer sony nin oyunları da gelir. bu sene içinde çıkıcak diğer sony oyunlarını bilmiyenler için modnation racers socom 4 gt5 the last guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Gelmesi değil de, uygun fiyat gelmesi önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 türkçe desteğe koim. türkiye ye oyunları adam gibi fiyata getirsinler, yurt dışından sipariş vermek zorunda kalmayalım ve avrupa PSN de yer alan content i adam gibi indirelim yeter. kredi kartımızı kabul etsin, film dizi müzik indirelim. zor tabi bunları yapmaları. şu youtube konusunda bile süründürüyorlar lan adamları hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Simofle said: kac ay bekledık 5 gun daha bekleyemedınızmı ?? eh işte sonra ucuza oyun, türkiye psn, türkçe destek falan bekleniyor. Hadi bende diğerlerini geçtimde önümüzde boru gibi bir EA örneği var, adamlar nabız yoklama için 4-5 oyunu fiyatı düşük sattı, bok gibi satınca adamlar standart fiyat politikası uygulamaya başladı. Bu satıştan sonra en azından exclusive oyunların ucuza gelme ihtimali var ki bizim ülkemizde bu bile yeterlidir. Yani alın http://www.hepsisony.com/?urun-detay_2042_PS3_God_of_War__III_.html Bu oyun ön şiparişte 120, Kanyondan falan alınan bilgiye de göre de en fazla 130 olacak. Denildiğini gibi 100TL'ye düşme şansı bile var oyunun ama beklemiyorum bende o kadar Spottan kaçak olarak, burada paketlenmiş oyunu ne kadara alıyrosunuz ? 120TL Eee ne mantığı kaldı ? En azından bandrollü oyunu alarak satış rakamlarına yansıtır, belki EA'nın pazarı fark ettiği gibi Sony içinde bir başlangıç olabilir. Tabii ki boşuna bir çaba da olabilir bilemeyiz :) 5 gün daha beklemeyip bize sunulan böylesine bir fırsatı yakmakta saçma oluyor doğal olarak, adamlar ilk defa böylesine bir reklam kampanyası ile oyun satıyorlar ki büyük ölçüde 120-130 olacak fiyatı, nabız yokluyorlardır büyük ihtimal, bir umutta bandrollü ürüne yüklenmek bizim faydamıza bu yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 120 gene pahali yanliz. yurt disindan bir siteden bu oyunu 20-25 lira daha ucuza getirememem lazım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 shoptoda 37 pound gow3. burda 120ye 110 a alıcağıma ordan getirtirim kendi adıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ya 100TL'ye falan denk geliyor Shopto'dan alırsanız. Yani eğer birşeyler değişecekse ki ben inanıyorum iyi bir rakamda satış yapılırsa türk pazarına dikkat edilecektir. böyle birşey söz konusuysa 20, 30 TL fazladan vermeye razıyım ben :) EA örneği rerörerö yapmaktan vazgeçmeyeceğim evet hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.morfare.com/asp/product/3972/Sony-GODOFWAR-PS3-Oyunu resmi hemde :) sony yetkili satıcısı çok iyi ya buradan alacam bende sanırım edit: ha birde 99TL olayının olmayacağı kesinleşmiş. İlk etapta 99TL satış fiyatı gelmiş bu fiyattan satılacak diye fakat sonra iptal edilmiş, 129'a çekilmiş fiyatı malesef :) Yani fiyat birşeyler değişmezse %90 130TL artık, morfare'de falan işte 113 ki oradan alıyorum ben direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 siteyi warfare tarzında okudum fail oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 he bende bilmiyor o tip okudum, içeri girdim üstte mor fareyi görünce lan?! oldum adasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bu morfare nasıl 113.54'e satıyor o zaman? bildiğin lisanslı, bandrollü oyun değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar