razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi zaten öyleydi yani ingame oldukları belliydi çünkü bazılarında arada butonlar görünüyordu. ama millet baya bok atmış cg diye anlamıyorum onları. ps3'ün şu ana kadar yapılmış en baba oyunu geliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ya ben o olymposa tırmanırken sahne değişmesini falan prerendered sanıyordum nasıl bir motor nasıl bir optimizasyon yapmışlarsa arkaplanda 20 yaratık varken prerendered gibi qte koymuş herifler. helal olsun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 store'da bi demo gordum. bu demo yeni falan mı yoksa bu eski oyunların olduğu cd nin içinden cıkan mı? yani bundan baska demo var mı yoksa olan bu mu direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://dergiweb.com/playstation/god-of-war-3-un-demosu-cikti-3882 yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Kaede said: ya ben o olymposa tırmanırken sahne değişmesini falan prerendered sanıyordum nasıl bir motor nasıl bir optimizasyon yapmışlarsa arkaplanda 20 yaratık varken prerendered gibi qte koymuş herifler. helal olsun yahu evet efsane iş çıkartmışlar. bunun karşılığını ps3 exclusive olmasına rağmen imba satış rakamları ve 2010'un en iyisi ödülüyle alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yilin en iyisi pc den cikar bu yil eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hmm mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 o demo, daha önce exclusive olan demo.. oyunun çıkışı yaklaşınca herkese açmışlar işte.. oyunla ilgili yorumumu yapmıştım daha önce ama videodaki görüntülere bakınca yuh diyorum hakkaten.. yalnız dediğim gibi, demoyu oynarken atlas'la helios'un kapıştığı yerde ve birkaç yerde daha yavaşladı oyun biraz hehe.. tabi çok zaman geçti.. optimizasyonun hakkını vermişlerdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kapışsınlar dicem de sadece kore yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yok onu da diyorlar zaten taa e3 öncesi çıkan bi demoydu o. şu anda öyle problemler yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Sam said: PS3'UN GUCU HER GECEN GUN AZALIYOR. NERDE GUZEL GRAFIKLI OYUNLAR. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gelse de oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 demosunu oynadıktan sonra oyun satan biyere girip kasiyeri kaldırıp vitrine fırlatıp oyunu alıp çıkasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 icarus Vent kısmında orgazm oldum lan resmen. çıksın çabucak dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=JRCSvgnQGwM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 demoyu oynadım bugün çekip psn den. daha önceki gow ları heeeç oynamadım ps2 yoktu da.. demo ya bakarak söylüyorum sadece.. ne özelliği var yahu bu oyunun? grafiklerde o kadar şahaser gelmedi. dövüş mekanikleride çok geyik 10 yaş civarına hitab ediyor gibi bir havada. salla silahları öldür düşmanları. bi kafa koparma göz çıkarma gibi şeyler hoş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oyunun tek bir olayı var. GAZ. ben mesela gow1 oynarkende 2 oynarkende, 3un demoyu oynarkende bağıra bağıra oynadım. baya gaz oluyorum yani su oyunu oynarken. hele demonun son sahnesinde varya.. ayayay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ocağımıza incir ağacı dikiyor bu oyunlar yahu. :p uncharted II heavy rain god of war III yazık bize de. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 gelmiş geçmiş en iyi ps oyunlarından birine ne olayı var demiş adam. kaldı ki sene 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ermynorac said: demoyu oynadım bugün çekip psn den. daha önceki gow ları heeeç oynamadım ps2 yoktu da.. demo ya bakarak söylüyorum sadece.. ne özelliği var yahu bu oyunun? grafiklerde o kadar şahaser gelmedi. dövüş mekanikleride çok geyik 10 yaş civarına hitab ediyor gibi bir havada. salla silahları öldür düşmanları. bi kafa koparma göz çıkarma gibi şeyler hoş :D bu arada şole bişi var. demoda yaptığın hareketlerin, yada kullandığın silahlar ole oyun başında löp diye verilmicek sana. 1 2 tane basic hareketin olucak. sora sora bolum geçtikçe diğer guclu hareketleri falan kullanabilmeye başllicaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 öyle bişey yok, gow 3 gow 2 nin kaldığı yerden devam ettiği için silahlarla başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ay of heycan fırtınası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 dönemin ALLAHLARIYLA kapışıyorsun arkadaş, kolay olur mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 mclovin said: şu oyuna ne olayı var diyen eşcinsel falan olmalı. ne yapıyorsunuz normal hayatlarınızda bale falan mı izliyorsunuz? kalite yorum yapmışsın tebrik ederim. oyunun demosunu bakarak, benzer oyunlardan kendisini ayırt edicek birşey göremedim sonuç olarak. role playing benzeri bi eklentisi mi var.. bulmaca bilmeceler mi var oyunda(prince deki gibi)? ne biliyim başka bir dövüşten başka bir olayı var mı onu soruyorum. demoya bakılırsa yok ta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar