razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bari benzeri dante's inferno oynayayim diyorum o da pc'ye çıkmıyor nedir bu baht
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sırf şu oyun içn ps3 alıcam ,kıyamıyorm paraya ,her görüşümde sinirim bozuluyo :)
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 e3 deki demonun aynısıymış marta kadar nasıl beklicez bunu yahu
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben valla şu yeni çıkacak gow 1+2 hd yi aldırıcam kardeşime. Bir iki ay öyle gider herhalde hehe
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 metal slugın da mazisi var diye diğer oyunlar daha iyi olmasın o zaman nileppezdel haklı ayrıca bu sefer xbox a çıkartsınlar bari ya
draedan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 arkadasima da gelmis mail, alla alla bana niye gelmez, tgs deki demonun aynisi ise bayag uzun, birkac boss la dovus sahnesi var. aksama kodu alip dl edicem bende demoyu :D
draedan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://www.joystiq.com/2009/10/30/god-of-war-iii-ultimate-edition-to-rip-apart-your-wallet/ collectors edition vari,
draedan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 arkadasima da gelmis mail, ama seri no 1 kere kullaniliyor maalesef . bu arada 2009 dan once sanirim 5 kisiye kadar PSN account share dilip, oyunlari download edilebiliyormus, artik olmiuyor diye okiudum. Bu konuda bilgisi olan vra mi
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 İstediğin kadar kişiye Share edip indirebiliyosun God of war 3 ü. İndirdim ordan biliyorum :)
tunca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OvhKhNJKaGU
progamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 spawn77 said: İstediğin kadar kişiye Share edip indirebiliyosun God of war 3 ü. İndirdim ordan biliyorum :) Bu demo kodu için geçerliyse biri abanda gönderebilir mi? Hani şöle terazi fln olsa abanırım valla ^^
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 progamer said: spawn77 said: İstediğin kadar kişiye Share edip indirebiliyosun God of war 3 ü. İndirdim ordan biliyorum :) Bu demo kodu için geçerliyse biri abanda gönderebilir mi? Hani şöle terazi fln olsa abanırım valla ^^ ohaohaohaohaoha bende istiorm bende istiorm. banada yollayın.
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Topic Bu arkadaşlar. Ama Paylaşım sona erdi, girin bakın God Of War
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ID: [email protected] şif: paylasim1 demoyu isteyenler burdan girip denesin bn girdim açtım indirmeye. Donanım haberde yine birisi koymuş.
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yess =D.. tam dl başlattığım sırada biri girdi ama son anda yetiştim.. indiriyor şimdi.. terazine dokandım progamer =P.. 2,5gb demo yalnız yuh.. neyse bekleriz ^^..
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 daha %40 da böhü :( İnse bir an önce diyordum ama sabaha ancak incek. Bu kadar boyuta insallah çok kısa bir demo değildir ^^
Konn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Demo harika, tadı damağımda kaldı.. Mart gelsin hemen.. Demonun sonu Demonun sonundaki Icarus uçuşu inanılmaz zevkli.. Çok eğlendim, süper olmus oyun..
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 şimdi biriniz tam olarak demoyu nasıl indirdiğimizi anlatabilir mi lütfen?
kfg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 verdigi sifreden giris yap ps store'a, yalnız olan kullanıcımla giris yapamadım ben, bi hata verdi baska user'ın account'uyla giremezsiniz gibi, yeni bi user yarat, sign up sayfasında use an existing account'u secip bu mail ve sifreyle gir, sag ustte 4 tane tus olacak, 3 de olabilir, biri view downloads, oraya gir, karsına cıkar zaten, hemen download in background de, zar zor yetistik biz cunku eheh, tam baslattık biri girdi dustuk, indirmeye basladıktan sonra artık normal kullanıcında devam edebilirsin, yeni yarattıgını silersin =)...
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 said: awe⋅some [aw-suhm]: adj. 1. Inspiring awe: an awesome thunderstorm. 2. Expressing awe: stood in awesome silence before the ancient ruins. 3. Slang. Remarkable; outstanding: "a totally awesome arcade game" (Los Angeles Times).
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yalnız biraz daha optimizasyon lazım gibi.. kalabalık düşmanlar geldiğinde falan bir fps düşüklüğü oluyor.. hafif bir kasılma falan.. adamlar ps3'ü kasan oyun yapmışlar bariz =).. demoda çok rahatsız etmedi ama oyun çıkınca nasıl olur bilemem..
draedan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 listesinde demosu olan bana psn account ini pm ler mi lutfen, dl listeme ekliycem cikacam hemencecik.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/85?ep=85
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 evet ya bende izlemiştim onu. şaha kalktım resmen. gow 1'i bitiriyorum emülatör ile sonra 2'ye geçicem. kontroller hariç gayet süper oynanıyor. gow 3'e de artık ya kiralayıp bitiricem ya da kısa süreliğine bi ps3 alıcam. fazlasıyla değer.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 resmen şu ana kadar gördüğümüz "demo"ların hiçbiri prerendered değilmiş, hepsi ingame grafikmiş aboooowww
Öne çıkan mesajlar