2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
God of War 3
yani 1. si fifa,pes falan için
2. si gow 3 için ps3 aldım demek istemişim :)
2. si gow 3 için ps3 aldım demek istemişim :)
ps3 te gow 2 de oynanabiliyor mu?
1 için ps 2 mi lazım?
emülatör olayı ile pc de oynanır mı?
3 oynamadan illa 1-2 oynamak lazım mıdır?
1 için ps 2 mi lazım?
emülatör olayı ile pc de oynanır mı?
3 oynamadan illa 1-2 oynamak lazım mıdır?
kaplan gibi bir pc varsa god of war 1 çalışıyor ama 2 çalışmıyor
Tamam 1 i hallettik, ps3 te gow2 var mı? Alıcam direk varsa, gerçi yoksa da alıcam, süreç hızlanır.
ps2 oyunları yok daha ps3 de
(sadece 20 ve 60 lıklar çalıştırıyor region tutarsa)
(sadece 20 ve 60 lıklar çalıştırıyor region tutarsa)
arada sırada ALAYINA GİDER LAAAAAAN diye bağıracakmış kratos bu oyunda.
çok gaz oyun çok seviyorum
amansız şiddet.
çok gaz oyun çok seviyorum
amansız şiddet.
Alakasız olacak ama olsun, yeni kon açmayayım boş yere. Bu persona adlı oyunun olayı nedir. Sims in, rpg gibi olanının eşya almamalısı mı :P ?(Perona 4 ün bir tanıtımını izledim ona göre soruyorum)
yok sims ile alakası yok. Çok derine inmiyimde genel olarak şöyle düşün. Klasik tur bazlı jrpg ile dating sim harmanı. Günde belirli sayıda aksiyon yapabiliyorsun (sabah / öğle / akşam). jrpg kısmı günün belli zamanlarında hikayenin el verdiği sürece dungeona inip xp item para kasmakla geçiyor. dating sim kısmı günün geriye kalan kısımlarında diğer npc ler ile ilgilenip questlerini, hikayelerini vs bitirip bağlarını güçlendirmekten oluşuyor. İki kısım da birbiri ile içiçe. Grindden gelen bir item bir npc ile social rankını yükseltmekte gerekebiliyor. Social rankı yüksek bir npc de grind yaparken mesela confuse debuffı yedinmi gelip seni çapçapçap tokatlayıp kendine getirebiliyor
çok uzun zamandır single player dan zevk alamıyordum. persona 3 fes i oynayınca kendimden geçtim. Açık ara oynadığım EN İYİ konsol oyunu
çok uzun zamandır single player dan zevk alamıyordum. persona 3 fes i oynayınca kendimden geçtim. Açık ara oynadığım EN İYİ konsol oyunu
Ok alıyorum sar bana 1 kg
- 3 ay sonra ...
1 saat sira bekledikten sonra oynadik 15 dk. MUHTESEM BIR OYUN diyip ilk basta, kamera acilarini cok iyi ayarlamislar ona gore bir kenardan sahneye giris var. Kuslari kullanip gittigimiz sahneleri gordum, ardindan ilk boss dovusumu yaptim, su koca yaratigin oldugu sahne, ona bir mizrak atmak uzereyken 2 boynuzlu olan yaratikla kapistim. Ilk sahneyi gectim, kuyrugunu koparttim ( son sahnesinde boynuzunu kopartip ayni yere ters halde sokuyoruz ). Cok cok zevkli, fps cok yuksek, bayildim muhtesem olmus, oyunun cikmasina 6 ay gibi bir sure olmasi ve bugun demosunu oynayabiliyor olmak adami cildriyiroyr. Ps3 bu oyun icin alinir.
bidakka demosu mu cikti
buyuksun baba
- 1 ay sonra ...
oha oha
As a valued PlayStation®Network user, you’ve been rewarded with a voucher code to download an exclusive God of War® III demo. This is your chance to experience a glimpse of the limitless power of the gods.
2.8 gb öeh
As a valued PlayStation®Network user, you’ve been rewarded with a voucher code to download an exclusive God of War® III demo. This is your chance to experience a glimpse of the limitless power of the gods.
2.8 gb öeh
arkadaş olalım mı ? :)
oha oha
As a valued PlayStation®Network user, you�ve been rewarded with a voucher code to download an exclusive God of War® III demo. This is your chance to experience a glimpse of the limitless power of the gods.
2.8 gb öeh
mail mi geldi yoksa PSN de felan bir sekilde mi yazdi , bende degelri para harcayan kullaniciyim !! :D
mail geldi içinde redeem code ile beraber.
%3 kaldı bitmesine of of of
%3 kaldı bitmesine of of of
Öne çıkan mesajlar