Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

yok sims ile alakası yok. Çok derine inmiyimde genel olarak şöyle düşün. Klasik tur bazlı jrpg ile dating sim harmanı. Günde belirli sayıda aksiyon yapabiliyorsun (sabah / öğle / akşam). jrpg kısmı günün belli zamanlarında hikayenin el verdiği sürece dungeona inip xp item para kasmakla geçiyor. dating sim kısmı günün geriye kalan kısımlarında diğer npc ler ile ilgilenip questlerini, hikayelerini vs bitirip bağlarını güçlendirmekten oluşuyor. İki kısım da birbiri ile içiçe. Grindden gelen bir item bir npc ile social rankını yükseltmekte gerekebiliyor. Social rankı yüksek bir npc de grind yaparken mesela confuse debuffı yedinmi gelip seni çapçapçap tokatlayıp kendine getirebiliyor

çok uzun zamandır single player dan zevk alamıyordum. persona 3 fes i oynayınca kendimden geçtim. Açık ara oynadığım EN İYİ konsol oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
1 saat sira bekledikten sonra oynadik 15 dk. MUHTESEM BIR OYUN diyip ilk basta, kamera acilarini cok iyi ayarlamislar ona gore bir kenardan sahneye giris var. Kuslari kullanip gittigimiz sahneleri gordum, ardindan ilk boss dovusumu yaptim, su koca yaratigin oldugu sahne, ona bir mizrak atmak uzereyken 2 boynuzlu olan yaratikla kapistim. Ilk sahneyi gectim, kuyrugunu koparttim ( son sahnesinde boynuzunu kopartip ayni yere ters halde sokuyoruz ). Cok cok zevkli, fps cok yuksek, bayildim muhtesem olmus, oyunun cikmasina 6 ay gibi bir sure olmasi ve bugun demosunu oynayabiliyor olmak adami cildriyiroyr. Ps3 bu oyun icin alinir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Lopeth said:

oha oha

As a valued PlayStation®Network user, you�ve been rewarded with a voucher code to download an exclusive God of War® III demo. This is your chance to experience a glimpse of the limitless power of the gods.

2.8 gb öeh

mail mi geldi yoksa PSN de felan bir sekilde mi yazdi , bende degelri para harcayan kullaniciyim !! :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...