fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 iyiymiş oyun. bitirdik bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bugun ınat ettım ıkıncı kez,2 saat sonunda en son notaya gelıp,erken bastım heyecandan.burayı gecemedıgımden oyunu takasla degısmeye kararverdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abi guitar hero kısmında nasıl takılıyorsunuz.. çok acaip cidden ya =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 zor abi orası zaten. seviyeye göre değişiyomu orası spartanda 2li nota geliyodu sadece ki orda bile el kordinasyonu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 valla ben normal oynuoyurm ve tek elle geçtim bildiğin.diğer elimle gamepad e saldıran kedimi tutuodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 lan sonuna gelmişim oyunun.çok kısa.nedense başları güzeldi ama sonra sarmadı be bi gow 1 ve gow 2 tadı alamadım.o heycanı veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 gow2>gow1>gow3 yıllarca beklenicek oyun değilmiş.ps3 e cıkarmıs olmak için cıkarmıslar sanırım.yani ps3 te zevk almadan oynadıgm tek oyun bu oldu nerdeyse. iyiki 100 lira vermemişimde arakdaştan aldım.yani poseidon lu oyunun başları en güzel yermiş.sonra cok sıktı.zorla bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 orası öyle, ilk iki oyundaki senaryo, kurgu yok. Sadece önüne geleni al aşağıya olayına çevirmişler. Görsellik görsellik dediler, dediğin gibi Poseidon'la savaştığımız yer hariç hiçbir görsel patlama yaşayamadım, orgazm olmadım. Belki Hades, o da ayrı bir havası vardı diye Yani oyunu yine puanla desen 80/100 alır benden, ama gerisi gelmez. İlk iki oyunun yanında üçüncü oyun o kadar zayıf kalıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 labirent te ki hera ölünce su mu akıyor ya nasıl geçiliyor ora deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 titanlar kısmıda zayıf.sadece cronos var. diğer titanlara ne oldu belli değil. neden yukarı çıkamadılar v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sdeceokuyangenç said: labirent te ki hera ölünce su mu akıyor ya nasıl geçiliyor ora deli oldum hera elinde kupa olan karı mıydı ? koprulu yeri diyosan anlatiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hera nın kupasını alınca bi taşın üzerine geldiğin zaman etrafı yukardaki heykelin gözünden görüyorsun. ekran yeşil oluyor. işte o sırada gerçek yollar gözüküyor. etrafta duran sütunları hareket ettirip döndürerek büyük kaselere akan suları doldurman gerekiyor. bu sayede o yollar hep açık kalıyor. en son olarak o sütunlardan birini alıp ortada duran yere köprü yapıyorsun. büyük taşın üzerine gelip o gözü çalıştırdıktan sonra hera nın cesedi alıp o yaptığın ufak köprüden geçip büyük kaseye bırakıyorsun ve en son kalan köprü tamamlanıyor. http://www.youtube.com/watch?v=Baupn8cT7ZY video burda. anlatış tarzım karışık olabilir zira okuyarak pek çözülmüyor puzzle videoda baştan sonra oynanmış kısmı var. çok güzel bi puzzle bu arada bu. ama acayip midem bulandı yaparken. o ekran yamuluyor yeşil renk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bugun bitirdim. yorumlari okuyunca rahatladim, tek ben degilmisim begenmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 nası beğenmediniz yahu. ben baya gazla oynadım oyunu. cok cok başarılıydı bence. gow1>gow3>gow2 gow1 de ilk göz ağrısı sırf o yuzden. yoksa gow3 dover hepsini bence. boss fightları falan cok cok iyiydi. (zeus hariç, çok bayıktı zeus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ya gow3'ü ben beğendim yanlış anlaşılmasın, ama beklediğime değecek kadar, beklentilerimi karşılayacak kadar beğenmedim. hikaye işlenişi olsun, bulmaca-aksiyon dengesini yakalamak olsun GoW2 çok iyiydi. GoW1 aslında bu konuda çok çok daha iyiydi ve bulmacaları zaten ön plandaydı fakat aksiyon dozajını arttırdığı için GoW2 önüne geçiyor. GoW3'te de sadece aksiyon ön planda, bulmaca desen sadece üstteki Hera'lı bölüm var adam gibi bulmaca, geri kalan sadece önüne çıkanı öldür, başka bir olayı yok. O yüzden arka planda, ama bu haliyle de bence çok iyi bir oyun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bencede coğunlukla aksiyon olması normal su oyunda. sonucta oyunun hikayesi tamamen intikam uzerinde donuyo. o yuzden cok fazla bulmaca olmayıp aksiyona abanılmasını cok garipsemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 zaten daha fazlası kurtarmazdı üçüncü oyunu, yani adam olympus'a tırmandı, zeus'un kahvehanesini bastı. Burada da bulmaca çözmeyecektik tabii, ama işte insana garip geliyor böyle olunca da asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bence yanlış düşündüğünüz birşey var, o da oyunun zaten son olduğu ve gow2den kaldığı yerden devam ediyor olduğu. doğal olarak da yapılacak tek şey kalmıştı, kalan bütün tanrıları kesmek. bu yüzden de bol aksiyon önüne geleni kes moduna dönmüş oyun. ha bulmaca olsa fena mı olurdu? hayır özellikle guitar hero yapacaklarına oyunun ortasında saçma sapan, 3-4 adam gibi bulmacayla olayı kotarabilirlerdi ama yapmamışlar. 2. kez bitirdikten sonra direk takasa soktum heavy rain aldım. oyunu her yerde överim, görsel şöleni olduğundan ve gerçekten oyun tarihinde en güzel grafiklere sahip olan oyun olarak. fakat budur yani oynanış ya da zorluğu vs hiç bir şekilde övülecek gibi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Anubisath said: nileppezdel said: MGS ne ya off, God of War varken yanından geçmem ben Solid Snake'in. Kratos alır aşağı valla :D 13 years old button smasher alert epicmiiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 odiflame said: titanlar kısmıda zayıf.sadece cronos var. diğer titanlara ne oldu belli değil. neden yukarı çıkamadılar v.s. o noktayı bende anlamadım gaia düştü diye diğerleri var mı geçiyor acaba. ama ps3te açık ara şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun, ara demolarda ağzım açık izledim, titan savaşlarında fln etrafa hayran hayran bakarken öldüm. özetle oyun budur. biraz kısa ama tek kusuru bu, şimdi bide ultra hard'ta bitircem bakalım oyunu, ama acaip zorliyacak gibi duruyor ultra hard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 trilogy alip 1 den basladim 1 bitti euhauheauhea cok entresan lan oyun bitti peki diyip ikincisine baslaidm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bnm cok degisik bir sorunum var. Oyunun ilk basindaki o kutugu kaldiramiyorum r1 e basiyorum sticki oynatiyorum bana misin demiyor. Yardim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bu arada cok sacma bi sorum war god of war collection alipta olaylari anamayan wa rmi benim gibi abi sesler cok boguk konusmalarin yarisni anlamiyorum ya muzik cok baskin oluyo yada direk sesler cok boguk oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 collection ile bitirdim 1-2 yi ben, hiç sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 abi tvden mi aceba ya yane delircem demolarda felan bole resmen yarsini anamadan geciyorum videolri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar