Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.saturn.com.tr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelHome?storeId=33001

Ne yazık ki İstanbul'da değilim.

O değil de 60 lira ne lan? 10 tane alıp 100 liradan okutsan iyi para. ^^
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=iYF3NRwjyLY

eleman çok gereksiz de böyle bir hata olması gözden kaçmış sanırım. düzeltirler hemen.

dip: spoiler yok, oyunu bitirdikten sonra açılan bölümlerden.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

shopto ortalama kaç günde gönderiyor oyunu, hatta bir detay vereyim, royal mailde, ülkeye ulaştı diyor.

1 günde türkiye ye giriş yapıyo esasında. ondan sonra sana ulaşması 2-3 gün sürüyor ptt sağolsun. tabi ben istanbul içi konuşuyorum. başka şehirlere ne kadar sürer bilemiyorum.

ptesi öğleden önce verdin diyelim. ptesi akşamı gibi royal mail işlemi yapar. salı akşamı- çarşamba sabahı gibi türkiye ye girer posta. çarşamba ptt nin sitesinde görürsünüz ulaştığını. ondan sonrası şehrine/bölgene yollanması ve postacının evine getirmesine bakar.
Mesaj tarihi:
eğer şehrinizdeki ptt'ye ulaştığını görüyorsanız netten, ptt'yi arayın kendiniz gelip alacağınızı söyleyin. geçen sene Resident Evil denizli ptt'ye 4 mart'ta ulaşmış(üzerindeki faturadan gördüm) ben 6 mart'ta şans eseri netten ptt'ye ulaştığını gördüm, gidip kendim aldım. Postacının insafına kalsam ingiltereden 1-2 günde türkiyey gelen oyun aynı şehirdeki şubeden bizim eve ne zamana gelirdi bilmiyom :D
Mesaj tarihi:
titan mode hades teyim ağzıma ağzıma vuruyor ya : düşürmek istemiyorum easy mode a. deli gibi dodge luyorum ama vurdu mu bitiriyor. ilk regen phase den sonra gelen kısım feci ya : uhuhuh

not: dövdüm sonunda. 6 saat play time ve hades anca öldü :P chaos mode nasıl acaba.
Mesaj tarihi:
Abi satacaginiz adami bulmak icin 1-2 gun geciyodur arada. O 1-2 gunde oyunu bana verseniz de ben de oynayip bitirsem nasil olur ? Ugrastirmayin beni yenisini alip sonra satmakla.

Kargo parasini ben oderim. hehe.
  • Yeni Oluştur...