Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 DarKRideR said: oha saturn'de oyun 60TL'miş şuan lan 113'e ucuza aldım diye çoşuyordum bu ne lan ne zmana kadarmiş yada stok sınırı varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 daha önemlisi SATURN NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Kaede said: daha önemlisi SATURN NE LAN fsdfdsgsdgsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 teknoloji mağazası asdfsda 500 adet varmış dedi arkadaş, o da DH'de görmüş. Almış birkaç kişi oradan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 http://www.saturn.com.tr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelHome?storeId=33001 Ne yazık ki İstanbul'da değilim. O değil de 60 lira ne lan? 10 tane alıp 100 liradan okutsan iyi para. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abow en erken cumartesi sabah istanbula gelicem o zamana kadar sömürür apaçiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 telefon açtım sadece bugünlük dedi adam. Hiç ugrasamam gitmiycem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 peh yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bitti baya baya güzeldi, beklenileni verdi yani. 4 kişi oynadık sırayla. bildiğin havalara falan girdik hard'da açtık sonra daha ilk bölümde uğraşılmaz diyip medium'a çevirdik lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 shopto ortalama kaç günde gönderiyor oyunu, hatta bir detay vereyim, royal mailde, ülkeye ulaştı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Pttnin sitesinden takip etcen ülkeye ulaştıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iYF3NRwjyLY eleman çok gereksiz de böyle bir hata olması gözden kaçmış sanırım. düzeltirler hemen. dip: spoiler yok, oyunu bitirdikten sonra açılan bölümlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ben hala gow2 nin havada 10 kişi kesmesini yapamıyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bu arada gow3 saturn magazasında 59 tl,eger almayı dusunuyorsanız kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dreagloth said: shopto ortalama kaç günde gönderiyor oyunu, hatta bir detay vereyim, royal mailde, ülkeye ulaştı diyor. 1 günde türkiye ye giriş yapıyo esasında. ondan sonra sana ulaşması 2-3 gün sürüyor ptt sağolsun. tabi ben istanbul içi konuşuyorum. başka şehirlere ne kadar sürer bilemiyorum. ptesi öğleden önce verdin diyelim. ptesi akşamı gibi royal mail işlemi yapar. salı akşamı- çarşamba sabahı gibi türkiye ye girer posta. çarşamba ptt nin sitesinde görürsünüz ulaştığını. ondan sonrası şehrine/bölgene yollanması ve postacının evine getirmesine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 eğer şehrinizdeki ptt'ye ulaştığını görüyorsanız netten, ptt'yi arayın kendiniz gelip alacağınızı söyleyin. geçen sene Resident Evil denizli ptt'ye 4 mart'ta ulaşmış(üzerindeki faturadan gördüm) ben 6 mart'ta şans eseri netten ptt'ye ulaştığını gördüm, gidip kendim aldım. Postacının insafına kalsam ingiltereden 1-2 günde türkiyey gelen oyun aynı şehirdeki şubeden bizim eve ne zamana gelirdi bilmiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 titan mode hades teyim ağzıma ağzıma vuruyor ya : düşürmek istemiyorum easy mode a. deli gibi dodge luyorum ama vurdu mu bitiriyor. ilk regen phase den sonra gelen kısım feci ya : uhuhuh not: dövdüm sonunda. 6 saat play time ve hades anca öldü :P chaos mode nasıl acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 mani said: chaos mode nasıl acaba. Gereksiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bayrampaşada var bitane saturn o mu, gidip alayım ucuzsa sora karaborsa çakarım 120 130 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 zaten türkiye'deki tek saturn o hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Abi son oyun diye abartmışlar durumları herhalde? O Afrodit muhabbeti ne öyle ya, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Oyunum bugün geliyormuş, şimdi sıra ps3 almakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 99'a aldım bitirdim 95'e sattım oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Ben de aynı mantıkla ilerleyecem sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abi satacaginiz adami bulmak icin 1-2 gun geciyodur arada. O 1-2 gunde oyunu bana verseniz de ben de oynayip bitirsem nasil olur ? Ugrastirmayin beni yenisini alip sonra satmakla. Kargo parasini ben oderim. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar