mani Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 DarKRideR said: morfare tarihi boyunca böyle satış yaptı mı acaba, 3 günde 1500 adet oyun sattı hehe SONY EURASIA DUY SESİMİZİ, BU GENÇLİK TÜRKÇE PSN İSTİYOR türkiye için iyi rakam ama ne bileyim PSN yatırımı için az gibi genede. ben en çok türkçe oyunlar istiyorum ya. Crysis i çok beğenmiştim. Türkçe dublajlı oynamak aşırı zevkliydi mesela. ilk adım böyle olsa efsane olur. Türkçe seçenekleri olsa, bu sektör ilk başta oluşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bende az once aldım oyunu 100 tl ye verdı adam , bakalım bırazdan başlarım oynamaya yorumlarımı yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Morfare'de bitmiş oyun. Tekrar gelecek diyor. Stoğa girene kadar Collection siparişi verdim. İlk 2 oyunu oynatım bari. ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 http://www.cad-comic.com/comics/cad/20100317.jpg ahahahauhauauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 heh tüm gün okuldaydım da 11 gibi annem aradı, kargo geldi diye morfare'den geldi gow3'üm yani :) gerçi yarın akşam dönecem istanbul'a ama bakalım hehe bu gidişle izmit'e bir led tv alıp ps3'ü buraya getirmek farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kargom geldi bugün oynuyorum. 2 den çok az farklı başlarında bakalım ilerisi nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 shopto dan preorder etmişim zamanında, mail ede bakmıyorum bir kaç gündür, bugün gördüm, gönderildi diyor. Ulan benim daha ps3 üm yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Muahah 30dk ya geliyor oyun kapıma çok heycanlıyım dıdışdışdıdış keşke yarına 4 sayfalık bi yazı yazmam gerekmese şimdi yazmıcam o olucak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 shopto demişken ptt'ye kafam girsin... brütal legend ve fight night round 4 söyledim 15'er pounddan. ucuzlamışken alayım dedim. 2 günde türkiyeye gelen ürün 9 gündür burada gezdi ve şimdi de İADE İSTANBUL - YURTDIŞI SERVİSİ yazmışlar sorgulamada. ürün için verdiğim adres de işyeri. sabah 07.00'de açılıp akşam 20.00'da kapanan bir yer... aradık nedir bu durum dediğimizde "görevli kimseyi bulamamış" yuh arkadaş ya, yuh... bu kadar rezil bir kurum olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 2 Saat oynadım sımdılık yorumum guzel olmus oyun , eğlenceli. Minatorları bıraz zorlastırmıslar gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hadesi düvdüm hadesi düvdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 lol oyunda gitar hero var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 herkesi dövdüm bitti bitirmeyen sakın bakmasın en son zeus' un ağzına ağzına vurduğumuz yerde beni bu kadar uğraştırdığı için 10 dakika falan vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 akşam 11 gibi evde olacam off, sabırsızlanıyorum oynamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 electroworldler'de 99 lira kdv dahil. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 oha ya :D eve gitmeden uğrayacaktım bugün capacity'nin altındakine bilseydim :( neyse 13 milyondan bir zarar çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 13 liraya burgerdan 2 menü aldığını düşün 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bitiyor sanırsam sonuna geldiğimi umuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bende bitirdim çok güzeldi mclovin said: herkesi dövdüm bitti bitirmeyen sakın bakmasın en son zeus' un ağzına ağzına vurduğumuz yerde beni bu kadar uğraştırdığı için 10 dakika falan vurdum bunada bakmayın hehe bende vurdum ama bılmeden vurdum , 10 dk vurdum ulan takıldımı acaba dıye bıraktım , meğersem bırakmak gerekıyormus , neyse hıncımı aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 off nasıl bir şanssızlık oldu bendeki eve geldim, tadılat vs. vardı salon boyanmış. Bir heves girdim salona bütün eşyalar üst üste konulup duvarlardan uzaklaştırılmış. Yarın sabah toplarsın dediler :( Topladım diyelim saat birde dişçi randevum var babaannemle birlikte 12 gibi evden çıkmak gerek, 3:30'a kadar falan sürecek işimiz derken beylikdüzü'ne geri dönüş 4:30 oluyor. Anca bu saatlerde başlayailirim :( Sonra akşama da sinemaya gidecez, neyse :( edit: bu arada vatan'da da worldcard+nakit ile 94'e geliyormuş sanırım gow3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 10 saatlik bi süre zarfında bitti güzeldi :( bitirmeyen bakmasın ALLAH O ZEUSUN BELASINI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 electro worlddekiler tükenmiş bugün yine gelmiş 10 tane tam ben girdiğim zaman hemen kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 lan hala oynayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 acele etme 2 günde bitirme böyle bi efsaneyi zaten. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 şimdi taktım başını oynadım, annemler hanımın çiftliğini izleyecez diyip kapattırdılar. En azından çalışıyormuş oyun onu öğrendim ASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar