Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 evet öyleymiş, önşipariş fiyatı olabilir belki sonra üstüne bindirebilirler ben mail atacam soracam çıkınca fiyatı ne olur arttırır mısınız diye duruma göre ön şipariş veririm bu fiyattan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bugun yazıcıoglundaydım heryere dün gelmiş oyun 120 den satıyorlar sony e sordum çarsamba gelcek fiyat 130 olcak dedıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sevgilim gittigidiyor'dan almıştı, 1 saat önce filan bitirdi. 10 saat falan soluksuz izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Actım spoileri offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ben de açtım, gg. Açmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abow spoilera gel. düşmanına yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abovv bende actım fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Benimde biyerden almam lazım ucuza of.. 100 olsa güzel olur kaçağa 110 verceğime sony'den alırım 120'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 özür dilerim ya açmazsınız diye yazmıştım, kaldırdım daha fazla kişi mağdur olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Şuan oynuyorum oyunu, O spoilerı görseydim Gow 4 ü çekerdik heralde :) Oyun inanılmaz iyi, Mgs 4 ten bu yana bu kadar zevkle oynadığım bir oyun olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 gow serisi devam eder merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 E sen hayvan gibi spoiler verdin şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 almak isteyenler varsa ön şipariş açıldı :) http://www.morfare.com/asp/product/3972/Sony-GODOFWAR-PS3-Oyunu 113'e spotçulara kazandıracağınıza resmi, bandrollü ürün alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 adam bitirmiş http://www.youtube.com/user/RajmanGamingHD#p/u/0/Y3rgcBaI4v8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 film gibi olmuş. zeus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 İzledim ilk 4`ü, tutorial a gerek kalmadı artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 danteyide izlemiştim böyle ama bunun yanında acayip dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Oyunun özellikle ilk 20 dakkası müthiş. 9 saattir oynuorum. Şİmdi bi yerde takıldım rahat o 9 saatin 1 saati aynı yerde ölmekle geçti. Artık oyunda pes etti kolaya al istersen dedi. Aldım yine geçemiorum sadfasdfsda. Takıldığım yer Pandorayı kurtardıktan sonra ve zincirin yanında aşağı düştükten sonra. Bir Cerberus birde her kafasını koparttıınızda gelen Satyrleri geçemiyorum. Olmuyo. Artık böle sinirden kumandayı kırıcam. Hani ikisi ayrı ayrı gelse kesicem de böyle ikiside birlikte gelince yapamıyorum. Sinirim bozuldu artık asdfsdafsd. Git o kadar Tanrı ve Titan kes sora böle boktan bi yerde takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bitirdim en sonunda oyunu. 10 saat civarı sürdü işte. Üst postta takıldım dediğim yer hariç baya kolaydı. Bitirmeyen bakmasın Kratos 3 kere underworldden çıkmış bi adam. Hani kendini öldürünce yine underworlde gitmicek mi? Sıkılınca orda çıkar artık ordan geri :) Zeus'u Kratos'un gözünden görerek dövmekde baya efsane olmuştu. Birde Creditlerden sonraki sahnede Kratos'un öldüğü mekanı gösteriyor ama ceseti kayıp. Bitince açılan Making Of Videolarından Voice Actorleri izledim de Herkül'ü Kevin Sorbo'ya seslendirtmeleride hoş olmuş :D PS3'te oynadığım en iyi oyunlardan biriydi hatta direk PS3 ün en iyi oyunu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 moriQ said: danteyide izlemiştim böyle ama bunun yanında acayip dandik. evet biraz önce demosunu oynadım da dante'nin. ıı ııh cık olamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Ön sipariş geçtim Mavishop, Cevahir'e. Perşembe günü oynicam inşallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bizde bugun sony den tv aldık , gow 3 gelınce belese ver barı dedım yemedı , maliyetine veriyim dedi carsamba gunu dayancam kapılarına 90 a yada 100 e gelcekmıs malıyetı bu arada adam benı yemedıyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 garanti yemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 maliyeti 45 ile 55TL arasında diye biliyorum o oyunların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 50 liraya gelmez hayatta adamlara.Maliyeti cok daha dusuk.Ama sony shoplarda 130 dan satacaksa 100 lıradan alıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar