Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıkış Tarihi Belli Oldu 23 Eylül 2008 !

salyangoz

Öne çıkan mesajlar

Darqainu said:
saydıkların sana göre güzel ama..

saydıklarımdan sadece C&C 3 ve CS yi oynadım online oyunlar çıktığından beri başka oyun oynamaz oldum bi çok insan gibi ama hepsi kendi türlerinde çok iyi belki en iyisi o yüzden WARHAMMER da MMO türünde çok iyi veya en iyisi olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Ballad said:
EA NIN DAĞITIMINI YAPTIĞI/ÇIKARDIĞI OYUNLAR

CRYSIS
CS SOURCE
BATTLEFIELD
HALF LIFE 2
MEDAL OF HONOR
C&C 3
BLACK AND WHITE
FIFA SERİSİ (pes çok daha iyi olmasına rağmen fifa her zaman çok daha fazla sattı neden acaba ?)
SIMS(deli gibi satıo yıllardır her ek paketi)
NEED FOR SPEED
HELLGATE LONDON
MASS EFFECT

şurdan bi b&w battlefield (son oyunda onuda harcadılar) ve hl2 iyidir. b&w zaten oyun bittikten sorna alınıp EA tarafından pazarlanmıştır.

onun dışında cok kötü harcanmış bir c&c3 vardır orda
Sosyal ağlarda paylaş

ya aklıma gelenler onlar demek istediğim pazarlama çağındayız EA da onu en iyi şekilde yapıo bkz( fifa ve sims satış rakamları)
ve ben eminim en EA çıkmaya yakın yine en iyi şekilde warhammer ın reklamını yapıcak ve oyudna satış rekorları kırıcak evet bende biliyorum bu warhammerın iyi olucağı anlamına gelmez kesin bi şey söyleyemem ama oyunu yapan firma "mythic" DaOc gibi klasiği yapımında çalışan bir çok insanı hala bünyesinde bulunduruo

Tartışmamız bile gereksiz aslında yarın öbürgün beraber cüce dövücez herşey oyun çıkınca belli olucak konuyu dağıtmak için yazımı sevda demirelin memeleri diyerek bitirmek istiyorum teşekkür ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
valla ben betadayım, açık değil şu an. tier 2 de kapışıorz paso herkes maks 22-23 civarı takılıo genelde.

bu hafta tier 3 açılcak demişlerid açılmadı da bi yarım hafta 1 hafta falna ertelediler. bu aralar açılır herhalde.

R21 olarak başladığın hafta T3lerin haftasıydı işte?
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Mortis said:
valla ben betadayım, açık değil şu an. tier 2 de kapışıorz paso herkes maks 22-23 civarı takılıo genelde.

bu hafta tier 3 açılcak demişlerid açılmadı da bi yarım hafta 1 hafta falna ertelediler. bu aralar açılır herhalde.

R21 olarak başladığın hafta T3lerin haftasıydı işte?

abi şuan rank21 olarak başlama die bişey yok ya. 0 dan kasio herkes ve tier 3 zonelarına girilmio hiç bi şekilde.

önceden farklı bi uyguluma var mıydı bilmiorum hani bi ara açmışlardır falan da. Şu an yok yani Tier 3 zonelar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...