slickers Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 EHEHE MERCİHİ DEDİ doğru mu lan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 heracles1986 said: rock yaparız agali o zmn bu arada 21 24 de dory e isteği üzerine msj attım 21.33 oldu cvp yok dory adam ol bekletme arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nasil adam olayim ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 burtonesk said: heracles1986 said: rock yaparız agali o zmn bu arada 21 24 de dory e isteği üzerine msj attım 21.33 oldu cvp yok dory adam ol bekletme arkadaşı. hiç göremioruz sizi artık irc de ! nerye kayboldunuz sen ve tayfan!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 heracles1986 said: beni bilen bilir dostum lanet olsun ben vergisini veren bi beyazım :D Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Banımı açın diye ağlamak için topic açanı ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ya arkadaşlar lütfen bi el atın bi ara! yeni gelenlerden banlandım kaç aydır işin garibi en fazla 10 mesajım vardır yg de. yeni gelenler banımı kaldırın diye mesaj atmaya utanıyorum o yüzden buraya yazdım. devlet buna bişiy yapması lazım teşkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nefre pm plz ozman ayh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yeni gelenlerde banladıysan dursun banın.sırf post kasmak amaçlı biyer kaldırılsın gsld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben yedimmi tam yiyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dory açsana adamın yeni gelenler bölümündeki banını! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 aaa heracles yaşıomuş la... ben seni öldü sandım... o kadının kocası seni furcaktı hane? plazmayımı verdin naptın? edit: madem ööle bi ban sistemi vardı ben nie kökten banlandım la? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gökhan içion mu sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 lann yeni gelenlerden nasıl banlanıosunuz delireceğimm çıldıracağımm bi taneside pazar alanından banlanmıştı yeni gelene küfürmü ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 içip içip geliolar foruma sonra banlanıyolar. sorumsuz bunların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ahahahahahaahahAHAHHAAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mortis said: içip içip geliolar foruma sonra banlanıyolar. sorumsuz bunların hepsi Onu ben de yapmıştım =/ Sonra Alim görmüş mesajı, girmiş editlemiş canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 elin değen benim de yeni gelenler banımı kaldırsın,en post kasılacak bolum,kasamadan gittiiii böhhüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 önüne gelen banlanıyo moda oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 adam olun da banlanmayın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 heracles1986 said: dory duy sesimi kaldır artık şu banımı lütfen ya edit:kendi topiime mesaj yazamıorum yaa... fede said: böyle olmaz ama bu işler heracles1986 said: kaç kere adminlere msj attım cvp yazmiorki fede said: o zaman dota heracles1986 said: illidian benim AHAHAH topic efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kişisele post atasım geldi dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 her başlıgı dotaya baglıyosunuz ya hastayım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 koş la açmışlar banını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar