shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 otobüse bindim akbili bastım ve arkamda bisürü insan vardı akbili basmamla cekmem bir oldu ve akbilin o demir şeyi akbilin basılan yerinde kaldı elimde kaldı kart lol arkada onca insan hemen arkamda islam ugrunda intihar bombacısı tipinde bi herif hepsi bana bakıyo arkadaki kızlar gülüyo ki zaten bütün yolculuk boyunca bakıp bakıp güldüler :( akbili cıkarana kadar döktüğüm ter 10 yılda döktüğüm terin yarısı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 tam bir umut sarıkaya adamı olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 montla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 geçmiş olsun azuahahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 herkesin başına gelebilirdi üzülme pati olarak yanındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 en azından dolmuş paspasına demir para kaçırıp da almaya uğraşmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kızlar nasıl gülüyodu ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hemen bi şekilde üste çıkcan böle durumlarda belli olmaz tanışır kaynaşırsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hastasıyım akbil sesinin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kızların biriyle yolculuk boyunca bakıştık ama kız ne için bakıyodu acaba orası muamma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 shuTdoWnX said: kızların biriyle yolculuk boyunca bakıştık ama kız ne için bakıyodu acaba orası muamma :( alttaki topikini çabuk unuttun galiba kızla yolculuk boyunca bakışmışsın fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 umut sarıkaya'nın mutsuzluk karikatürlerine girer bu olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 mock said: shuTdoWnX said: kızların biriyle yolculuk boyunca bakıştık ama kız ne için bakıyodu acaba orası muamma :( alttaki topikini çabuk unuttun galiba kızla yolculuk boyunca bakışmışsın fln ehehehehe alışkanlık diyelim sigara gibi bişi sfsfdf oper said: umut sarıkaya'nın mutsuzluk karikatürlerine girer bu olay.. ne alaka (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kentkart ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Hani ampul kopuyor, perde takılırken bi korniş atlanıyor, silgili kalemin biten silgisi cızırdıyor. Bu da işte o mutsuzluk anlarından biri. Bu arada ben İstanbul da kentkarta geçecek diye uymuştum noldu o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Akbilde hiç para olmadığı zaman otobüse binip basınca ve o uyarı sesi ötünce çok utaniorum ben de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mortis said: Akbilde hiç para olmadığı zaman otobüse binip basınca ve o uyarı sesi ötünce çok utaniorum ben de :/ X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 fede said: tam bir umut sarıkaya adamı olmuşsun Topiğin postu bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Queen said: Hani ampul kopuyor, perde takılırken bi korniş atlanıyor, silgili kalemin biten silgisi cızırdıyor. Bu da işte o mutsuzluk anlarından biri. Bu arada ben İstanbul da kentkarta geçecek diye uymuştum noldu o iş? akıllı biletler var kart gibi. akbil makinasıyla bütünleşik,ona okutuyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 düüülüüüüüü akbil sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu sorunsal lafıda yeni mi çıktı lan habire kelime koftilemeyin anasını satim 40 yıllık "sorunu" "sorunsal" yapınca daha mı artist oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Geldiler said: bu sorunsal lafıda yeni mi çıktı lan habire kelime koftilemeyin anasını satim 40 yıllık "sorunu" "sorunsal" yapınca daha mı artist oluyor "sorun" un 40 yıllık oldugunu nerden biliyorsun ayrıca sana geldiler yine go home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 geldiler arkadaşım. bi süredir seni istemsiz takip ediyorum. haftada 1 filan girip ego tatmini yapıp çıkıyosun. hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ya sen niye üstüme geliyosun ki kardeşim gece gece sorunsalın ne senin ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 egom tam olarak nerem oluyo? mazur gör tam bilmiyom da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar