Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnom larla yaşamak..

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

Kenderlerle yaşamaktan n'haber? Hatta daha güzel bir fikir size: kenderlerle günlerce sürecek bir maceraya atılmak! Vay be! Var mı benimle gelen... Dışarısı karlı ve karanlık üstelik! Çok eğleneceğiz söz veriyorum size[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

aa kalbimi kırdın ama... Hem ben hiç de bayacağını zannetmiyorum... Düşünsene sen ben ve birkaç kişi daha... Bütün gece karda yürürüz, insanlara yardım ederiz, onu yaparız bunu yaparız koştururz, kedilere, kuşlara yardım ederiz, onları ısıtırız... Belki de gerçekten eğlenceli birşeyler buluruz........[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

by the grace of her serenity, the Lady of Pain,
any tinker gnome or kender from the prime material world of Krynn, shall be killed on sight.

-Factol Alisohn Nilesia of the Mercykillers[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 13 February 2004 08:16 tarihinde demiş ki:
"en tehlikeli yaratık, canı sıkılmış bir kenderdir"

"...; çünkü forumları lüzumsuzca işgal eder"[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

Gnomlarla yaşarsan ya sapıtırsın ya da bi kazya kurban gidersin ama yine de iyidirler arada sırada işine yararlar..

Kenderle bir gezi mi??Yanımda hiç susmayan canı sıkılmış bir kender birlikte bi de öyle mi??Oturun oturduğunuz yerde:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...