arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://i38.tinypic.com/l8rwn.jpg Bir saatlik ilk bölümü yayımlanmış 7 saatlik mini-seri. Amerika'nın Irak işgalini anlatan bir kitaptan uyarlanmış. bölüm özeti - spoiler In the northern desert of Kuwait, First Recon Marines prepare to invade Iraq as the “tip of the spear” for Operation Iraqi Freedom. At the Camp Mathilda staging ground, soldiers in First Recon’s Bravo Company combat boredom, cramped tents, a lack of Humvee supplies, mustache protocol, officer ineptitude, a wind storm, an espresso machine fire, and rumors of J-Lo’s death while awaiting orders from Col. Stephen “Godfather” Ferrando, the raspy-throated Commander of First Recon. They also welcome a writer (”Scribe”) from Rolling Stone magazine, who’ll be embedded with Bravo’s five-vehicle Platoon 2 unit, riding in a Humvee with Team Leader Brad “Iceman” Colbert, driver Ray Person, and Lance Cpl. Harold Trombley. After an unexpected mass delivery of pizza, the soldiers finally break camp, pack up their Humvees, and cross the northern border into Iraq–and an uncertain future. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Geçen hafta bitti. Çok beğendim. Karakterler gerçek hayattan mı bilmiyorum ama kesinlikle çok başarılılar. Ray ve özellikle Captain America başlı başına birer efsane. Brad, Nate, Trombley, Godfather saymiyim, bütün karakterler çok iyi. Black Hawk Down halt etmiş... Alexander Skarsgard babasının oğlu. Başarılarının devamını diliyorum. imdb User Rating: 9.0/10 (3,034 votes) Amerika'nın Irak işgali nasıl oldu merak ediyorsanız kesinlikle izleyin. Hollywood kalitesi, eğlence de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hmm merak ettim biraz araştırayım bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gerçek karakterler. hatta içlerinden biri kendini oynuyor dizide. keşke devamı çekilseydi. cidden çok iyi bir yapımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Rudy kendini oynuyor. Oynayacak adam bulamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 biraz ozelestiri tadinda olmus ama guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 türkçe alt yazı bulabileceğim bi yer varmı popüler sitelerde şu an için yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dogal cunku daha cevirilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çevrilmez diye de düşünüyorum,ülkemizde pek bilinen bir dizi değil o yüzden çevirecek adam da çıkmaz büyük bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ne japon animeleri çevriliyo, bunun adı duyulsun kesin çevrilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=117572 surda istek gordum gecen gun. varsa acc mesaj atin belki cikar biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bayağı sağlam dizi. Özeleştri olması güzel, bi de üstüne çoğu "kahraman ikinci dünya savaşı" filminin tersine askerlik müessesinin, bazen içindekilerin en iyi niyetlerine rağmen, üsttekilerin ufak hatalarıyla ne kadar kötü bir ortama dönüşebileceğini gösteriyor. Kahramanlık temasıyla, ne kadar saçma olduğuyla her bölümde ama özellikle sonda iyi dalga geçmişler. Finalde de olaya noktayı koymuşlar. Full metal jacket, ya da apocalpyse now! tipinde modern bir askeri mini seri izlemek istiyorsunuz daha güzelini ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 mw2 başlığında gördüm, meraktan izlemeye başladım(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 baya iyi bi dizi, izlesin herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 X kişiye tavsiye etmişimdir. Yarısı bile izlemedi. Çok şey kaçırdılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 evime gelene dvdsini veririm ben cekmeye üşenen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ilk 2 bölümü izledim, brz yavan gibi dizi. Sürekli arabanın içinde biyerlere gidiyolar ama action yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya öledeli bi action yok zaten, bi iki yer dısında, ki olayıda bi yandan o dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Cüce çok iyi tanımlamış. Daha açsak spoiler olur. Aksiyon oldukça az çünkü düşman hadji (lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 4 bölüm izledim geri kalan 3 ünü hafta sonu izliyeceğim hastası oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 mw2 den sonra tekrar izlettirdi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bende burdan görüp izledim. gerçekten güzel bir dizi. olay zaten biraz işin felsefesi. oradaki yaşam, askerlerin olaya bakış açısı, asker çeşitliliği vs. aksiyon biraz daha olsaymış tadından yenmeyecekmiş ama. hollywood tadını da veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bi solukta izledim, tadı damagımda kaldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 HBO. Başyapıt. Mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 süper süper süper bir dizi. mutlaka izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar