Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Generation Kill


arcane

Öne çıkan mesajlar

http://i38.tinypic.com/l8rwn.jpg

Bir saatlik ilk bölümü yayımlanmış 7 saatlik mini-seri. Amerika'nın Irak işgalini anlatan bir kitaptan uyarlanmış.

bölüm özeti - spoiler

In the northern desert of Kuwait, First Recon Marines prepare to invade Iraq as the “tip of the spear” for Operation Iraqi Freedom. At the Camp Mathilda staging ground, soldiers in First Recon’s Bravo Company combat boredom, cramped tents, a lack of Humvee supplies, mustache protocol, officer ineptitude, a wind storm, an espresso machine fire, and rumors of J-Lo’s death while awaiting orders from Col. Stephen “Godfather” Ferrando, the raspy-throated Commander of First Recon. They also welcome a writer (”Scribe”) from Rolling Stone magazine, who’ll be embedded with Bravo’s five-vehicle Platoon 2 unit, riding in a Humvee with Team Leader Brad “Iceman” Colbert, driver Ray Person, and Lance Cpl. Harold Trombley. After an unexpected mass delivery of pizza, the soldiers finally break camp, pack up their Humvees, and cross the northern border into Iraq–and an uncertain future.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Geçen hafta bitti. Çok beğendim. Karakterler gerçek hayattan mı bilmiyorum ama kesinlikle çok başarılılar. Ray ve özellikle Captain America başlı başına birer efsane. Brad, Nate, Trombley, Godfather saymiyim, bütün karakterler çok iyi. Black Hawk Down halt etmiş...

Alexander Skarsgard babasının oğlu. Başarılarının devamını diliyorum.

imdb User Rating: 9.0/10 (3,034 votes)

Amerika'nın Irak işgali nasıl oldu merak ediyorsanız kesinlikle izleyin. Hollywood kalitesi, eğlence de cabası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bayağı sağlam dizi. Özeleştri olması güzel, bi de üstüne çoğu "kahraman ikinci dünya savaşı" filminin tersine askerlik müessesinin, bazen içindekilerin en iyi niyetlerine rağmen, üsttekilerin ufak hatalarıyla ne kadar kötü bir ortama dönüşebileceğini gösteriyor. Kahramanlık temasıyla, ne kadar saçma olduğuyla her bölümde ama özellikle sonda iyi dalga geçmişler. Finalde de olaya noktayı koymuşlar. Full metal jacket, ya da apocalpyse now! tipinde modern bir askeri mini seri izlemek istiyorsunuz daha güzelini ben bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...