sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 erdoğan söylemese de bi tepki verirler zaten, adamlar anlam veremiyo ki duruma..
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu ne bicim soru, turkiye akpnin degil mi?
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 lise çağına gelince kapanıcaklar
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ardeth said: Cuce said: turkiye bir trendir, gerektiği yerde özelleştirilir. Tren de neymiş bis gomunist :D Ayrıca ben 20 yıldır patinin profesyonel okuyucusuyum. Uberim dağılın..
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu şey gibi olmuş. ingiltere londranın başkentidir gibi
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ascraeus said: lise çağına gelince kapanıcaklar yok olurmu olm şimdiden kapanmaları lazım yakıştıramadım tayyibe
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 benim tek istediğim kapatıldığı süre içersinde dokunulmazlıklar kalksın (chp dahil) bi herkes kendilerine açılan davalar yüzünden yargılansın. tek istediğim bu yani, ondan sonra AKP genel olarak kendine açılan davalardan suçsuz bulunursa bi 4 sene daha devam etsin hiç içimde kalmaz valla
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 genç siyasi yapılanmaya ihtiyacı var tüm partilerin. 100 yaşında başkanlar ve ekiple, bıraktım sağ sol ortayı, türbanı demokrasiyi, hiç bi şekilde ilerlemiyoruz. Herkes türbanlı olsun ben bile takayım yani erkek olarak. Yeter ki ülkemde aç insan olmasın.İşsiz olmasın. evsiz olmasın. Her yola gelirim.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ardeth said: benim tek istediğim kapatıldığı süre içersinde dokunulmazlıklar kalksın (chp dahil) bi herkes kendilerine açılan davalar yüzünden yargılansın. tek istediğim bu yani, ondan sonra AKP genel olarak kendine açılan davalardan suçsuz bulunursa bi 4 sene daha devam etsin hiç içimde kalmaz valla meclisde dokunulmazligi kaldiracak kadar enayi yok henuz. 3/4 u dolandiricidan olu$an bir meclisimiz var, bi de ustune salak salak konu$anlar var ki bunlar dokunulmazlik olmasa aninda dokunulacak olan tipler.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 AKPye kaldıracakmısınz dokunulmazlıkları deseniz bizden öndekiler kaldırmadı der geçerler. Açıklama yapma yetileri yok 5 yıldır gördüğümüz kadarı ile.
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Chuck Norris Başbakan Türkiye Şampiyon.
Öne çıkan mesajlar