sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 erdoğan söylemese de bi tepki verirler zaten, adamlar anlam veremiyo ki duruma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu ne bicim soru, turkiye akpnin degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 birgun herkes RTE olucak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 That's it Viktor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hani kızları kapalı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 lise çağına gelince kapanıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ardeth said: Cuce said: turkiye bir trendir, gerektiği yerde özelleştirilir. Tren de neymiş bis gomunist :D Ayrıca ben 20 yıldır patinin profesyonel okuyucusuyum. Uberim dağılın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben "karakedi"yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 interneti ben kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kara kedi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu şey gibi olmuş. ingiltere londranın başkentidir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ascraeus said: lise çağına gelince kapanıcaklar yok olurmu olm şimdiden kapanmaları lazım yakıştıramadım tayyibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Hasta Siempre Comandante tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kapatilinca ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 benim tek istediğim kapatıldığı süre içersinde dokunulmazlıklar kalksın (chp dahil) bi herkes kendilerine açılan davalar yüzünden yargılansın. tek istediğim bu yani, ondan sonra AKP genel olarak kendine açılan davalardan suçsuz bulunursa bi 4 sene daha devam etsin hiç içimde kalmaz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Nuri Alco en buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 genç siyasi yapılanmaya ihtiyacı var tüm partilerin. 100 yaşında başkanlar ve ekiple, bıraktım sağ sol ortayı, türbanı demokrasiyi, hiç bi şekilde ilerlemiyoruz. Herkes türbanlı olsun ben bile takayım yani erkek olarak. Yeter ki ülkemde aç insan olmasın.İşsiz olmasın. evsiz olmasın. Her yola gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ardeth said: benim tek istediğim kapatıldığı süre içersinde dokunulmazlıklar kalksın (chp dahil) bi herkes kendilerine açılan davalar yüzünden yargılansın. tek istediğim bu yani, ondan sonra AKP genel olarak kendine açılan davalardan suçsuz bulunursa bi 4 sene daha devam etsin hiç içimde kalmaz valla meclisde dokunulmazligi kaldiracak kadar enayi yok henuz. 3/4 u dolandiricidan olu$an bir meclisimiz var, bi de ustune salak salak konu$anlar var ki bunlar dokunulmazlik olmasa aninda dokunulacak olan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 AKPye kaldıracakmısınz dokunulmazlıkları deseniz bizden öndekiler kaldırmadı der geçerler. Açıklama yapma yetileri yok 5 yıldır gördüğümüz kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Chuck Norris Başbakan Türkiye Şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar