Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP'mi Daha Büyük Türkiye'mi Daha Büyük

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

benim tek istediğim kapatıldığı süre içersinde dokunulmazlıklar kalksın (chp dahil) bi herkes kendilerine açılan davalar yüzünden yargılansın. tek istediğim bu yani, ondan sonra AKP genel olarak kendine açılan davalardan suçsuz bulunursa bi 4 sene daha devam etsin hiç içimde kalmaz valla
Sosyal ağlarda paylaş

genç siyasi yapılanmaya ihtiyacı var tüm partilerin. 100 yaşında başkanlar ve ekiple, bıraktım sağ sol ortayı, türbanı demokrasiyi, hiç bi şekilde ilerlemiyoruz.
Herkes türbanlı olsun ben bile takayım yani erkek olarak.
Yeter ki ülkemde aç insan olmasın.İşsiz olmasın. evsiz olmasın. Her yola gelirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
benim tek istediğim kapatıldığı süre içersinde dokunulmazlıklar kalksın (chp dahil) bi herkes kendilerine açılan davalar yüzünden yargılansın. tek istediğim bu yani, ondan sonra AKP genel olarak kendine açılan davalardan suçsuz bulunursa bi 4 sene daha devam etsin hiç içimde kalmaz valla

meclisde dokunulmazligi kaldiracak kadar enayi yok henuz. 3/4 u dolandiricidan olu$an bir meclisimiz var, bi de ustune salak salak konu$anlar var ki bunlar dokunulmazlik olmasa aninda dokunulacak olan tipler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...