Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Sezon başlıkları tam takip etmediğimeden hangi sezon ve bölüm olduğunu bilmiyorum bundan dolayı yardımlarınız lazım. Hani Desmondın geminin santral odasından çok kısa bir süre için sevgilisi Penny ile bağlantı kurduğu bölümün sezon ve bölüm no su lazım beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 3. sezon da bölümü hatırlamıyorum. bi de gemi değil su altı istasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 3.sezonun son bölümleriydi spo vermişim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 3üncü sezonun son bölümlerine yakın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 4. sezon 5. bölüm The Constant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Smoke said: 4. sezon 5. bölüm The Constant Sagol smoke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 3. sezon finalinde o işi yapan Charlie. Desmond 4x05, ben dahil çoğu kişiye göre Lost'un en iyi bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 i luv yoü penny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ha dooru ya :) direkt des'in temas kurduu bölüm o tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 jarah yatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 arcane said: 3. sezon finalinde o işi yapan Charlie. Desmond 4x05, ben dahil çoğu kişiye göre Lost'un en iyi bölümü Lost izlemiyordum normalde. Bu bölümü tesadüfen izledim, dizi sardı bi anda. Şimdi sırf izlemiş olmak için izliyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 baps pij etmişsin diziyi söliim sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 spoylır şarttı bea ama allahtan ben izlemiştim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 evet doğru charlie'ydi 3üncü sezon sonu dediğim pardonz =) 4x05 efsanesi ayrı tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 arcane said: 3. sezon finalinde o işi yapan Charlie. Desmond 4x05, ben dahil çoğu kişiye göre Lost'un en iyi bölümü qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 constant lostun en iyi bölümüdür buna karşı çıkacak adam tanımam,varsa da takmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 *hoyda rinna nin nari ninanaayy* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Karşı çıkan olursa ayağına sıkarım ben! Rewendor repliklerimi çalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 axedice said: Karşı çıkan olursa ayağına sıkarım ben! Rewendor repliklerimi çalma. karşı çıkanın ayağına değil kafasına sıkarım ben Constant FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 karşı çıkanın kendisine değil çocuğuna sıkarım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Faraday mort mu şimdi ya? Nolucak ona? Contstant dediniz aklıma geldi, uzun saç+küçük kafa olmamış o adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar