Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fable II (a.k.a. The Sims : Sword&Sorcery)

axedice

Öne çıkan mesajlar

GwindonSurion said:
MADBOY said:

bu oyun çok güzeldi lan ps1 de vardı adını hatırlamıyorum da pembe saçlı bi orman çocuğuyduk domuzlar bizim yeri işgal etmiş domuzların üstüne atlayıp tutup fırlatıyoduk aheaehaha çok severdim paylaşim dedim umarım odur boşa gitmemiştir yazdıklarım sdsdf

hee onun ismi tomba idi ve de über zevkli bi oyundu. bi arkadaşa vermiştim eleman ne la bu falan dedi. soora memory card olmadığından 24 saat üstü oturup oyunu bitirmişti hayvan.:)
Sosyal ağlarda paylaş

bence super zevkli bir oyun olmus. oyunda yapilacak o kadar cok sey varki. 6 7 saattir araliksiz oynuyorum ve daha cok az main quest yaptim. surekli side quest yapiyorum, olmadigi zaman gidip calisarak para kazaniyorum. customizationin dibine vurmuslar. bitek armor kalkmasi olayini sevmedim eskiden plate giyip baltayi alip sehirde turlayinca guzel olurdu millet woow cekerdi heh. oyunun diger hosuma giden kisimi ilk basta oyun biraz cocukca gozuksede aslinda cokta oyle degil, oyunda karinizi kotuluk ugruna kurban edebiliyosunuz, canli canli civciv falan yemeniz gerekiyo tarikata girmek icin hehe. super kesin alin basindan kalkamazsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Yok efendim başlık editlensin yok trolllere geçit vermeyin. Oyun sims lan işte.

Gerçi sims oynamadım delikanlı adama yakışmaz diye, ama o da böyle bişey işte dimi?

hayır

edit: hamile kalmak hamile dolaşmak yok hop doğuruyosun sonra bi quest serisi hop çocuğun/ çocukların 9 yaşında sen yokken herkese ben de hero olacam falan diyomuş tabi eğer iyiysen kötüysen ne diyor bilemicem bi bitirim kötü de olacam muhuhuhu
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterimin deri rengi beyaz, karım beyaz çocuk kapkara zenci çıktı neye uğradığımı şaşırdım. Ulan oyunda bile aldatıldık hayattan soğuttun beni fable 2.

Ehehe ama oyun güzel olmuş bence, sims'le alakası yok oyunun işte masalsı bir rpg. Sonuçta fable denilince baldurs gate ya da planescape torment gibi bir oyun beklememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

bitti :'/ gene cok kisa tonla side quest yapmama ragmen.

son

teresa kazik atti resmen. ucuncu oyunda teresa'ya dalcaz yada teresa'nin yakip yiktigi bi dunyada olcak heralde. bitiste bi boss fight olmamasi ise legendary olmus yani wtf?! diye kaldim. koskoca lucien tek kursunla gitti. en sonda loved ones sectim bi tek kopegim dondu. kiz kardes mektup yolluyo uzak diyarlardan sadece goremiyosunuz onu. ne diyim bi yandan super bi oyun ama bi yandanda agziniza bi parmak bal calip birakiyo tam uber silah aldim derken oyun bitiyo falan.

bakalim main story den sonra oynatabiliyomu kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...