Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 eregorn2 said: Cuce said: dipnot: şu piyasanın en guvendiğim ismi Peter Molyneux'tur (tu) bide bethesta edit:canım cekti fable 1 indiriom... bu arada oyun xbox çıkısından kaç ay sonra pc ye gelir? icinde bedhasta ve Peter Molyneux gecen iki txt yi aynı hd ye bile koymam. o derece alakasızlar. Nerde Peter Molyneux'ın şaheserleri nerde bedhastanın tırtıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben severim ikisinide...peter şaheserleri ve bethestanın elder scrollu benim için vaz geçilmezdir... sen beyenmezsin o ayrı ama benim için ikiside mükemmeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Xaenin said: BEĞENMİYORSAN OYNAMA ULAN? Oynamıycam zaten. Ama kimse haberini yazmayınca dayanamadım. Kaedeler falan sever bu oyunu. Ayrıca zaynın, intikam soğuk servis edilen bir yemektir bebek. Tetikte ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ee hadi 2 saat oldu ne kadar bekliycem ki daha? Yatayım mı yoksa yarın falan mı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ya axedice sen fable ı hiç sevmedin ki. ne fark edecek senin için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yat ya yat başka güne kaldı. Gerçi tf2 oynuyodum saat 2 olmuş. İdealist bi insanım ben. Dünyayı daha iyi bi yer haline getirmeye çalışıyorum. Ve inanıyorum ki, eğer crpgler düzelirse davamızda önemli bir rol oynayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 axedice said: Viktor en son ne zaman bi dmi bi styi sıradan insanların hikayesini yada kahramanların sıradan hikayelerini anlatırken gördün? Sizin bahsettiğiniz şey rpG değil, baya bildiğin piskologların falan hastalara empati kazandırmak için yaptıkları Role Playing seansları. Hangi masa üstü rpgde sıradanlık görmüşsün de crpglerde bunu arıyorsun? İşin içine Game girince ortada bi macera olmak zorunda. Tanımında bu var. Klişe hikayeler ve kalıplar diyorsun ama çıkan büyük rpglerin hikayelerine bakalım blabla Bok atmayın güzelim oyunlara. Konseptler gayet sağlam. Ha fableda galiba bi köy basma hedesi vardı ama fenrisin dediği gibi pek beğenmediğim ve oynamadığım için bilmiyorum. oyuna sıradan adam olarak başlamak la oyunu sıradan adam olarak bitirmek olayında sıkıntı var bence; saydığın oyunların çoğuna sıradan insanlar olarak başlayıp olaylar geliştikçe kendimize geliyoruz. olayların gelişmesinden sonra ev alıp yerleşmek sıradan yaşam vs desteği vermesi oyunu ne kadar sims yapar ? rambo ne kadar sims'ten uyarlama filmse o kadar yapar. adam döndü köyüne işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Fable güzel bir oyundur, Fable 2 de öyle. RPG dediğin Odyseus'un macerası değildir. Ama hep aynı konularla bu şekilde oynanmaya zorlanılmıştır. Elbette yine "legendary battle" olacak oyunun sonunda, ancak bu tip değişiklikler rpg dünyası için candır. aile diyince akla sims geliyor olabilir ama bu biraz kısıtlı oyun yapısından kaynaklı. Aile kurma zorunluluğu yok bildiğim kadarıyla. Yani Sims ile kıyaslanılması absürt. İsteyen tek bilek şekilde maceradan maceraya koşabilir. Ama bir ev sahibi olmak, aile kurmak, çocuğunu yetiştirip onun büyümesini izlemek bence bir rpg için gayet güzel yeniliktir. Belki ilerde buna benzer yenilikler de olur rpg için. Ama buna Sims diyerek dalga geçmek, RPG'lerin combattan öte birşeyler içermemesini istemek, herşeyin hack&slash'le sınırlı kalmasına neden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Dralnu sıradan adam olarak başladığın oyunlara adı üstünde sadece başlıyordun o şekilde. Ne baldurda kütüphanede ders çalıştık ne de nwnde tarla sürdük. Dediğine en yakın şey nwn2de kale yönetimi ama onda bile istihkamı kuvvetlendirme, çevre köylere patrol gönderme falan vardı. Bu aventür de bitti, bari şimdi arkama yaslanayım paralarımı sayayım olayını sevmiyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ne yani Fable'da tarla mı sürüyoruz? Evlenip çocuk yapıyoruz, ev alıyoruz arada uğrayıp karımızı öpüp, çocğumuzu sevip devam ediyoruz. Ne var bunda? Tarla sürme rpsi de yapılması zor bi olay zaten kimse kasmaz ki yapmak istese bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 axedice daha temel bi anlaşmazlığımız var senle sanırım, sıradan dediğimiz şeyin tanımı konusunda. bg de bile tob sonuna kadar falan bence gayet sıradan gidiyoruz bence; fr'ın x tanrısının y godchild ından biriyiz işte. bu tarz oyunlarda oynattığımız karakteri özel yapan şey - genelde dünyalarında bulunan 2154139516978 adventurer dan ayıran şey - bunları bizim yönetiyo olmamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 axedice said: Kaedeler falan sever bu oyunu. O ne demek ya http://img151.imageshack.us/img151/3592/1216148063364ne1.jpg Sevmem için çok daha fazlasına ihtiyacı var Fable'ın. Mesela evlilik konusunda http://img151.imageshack.us/img151/8104/1216149118356no6.jpg gibi şeylerle karşılaşmamak lazım. Özgür bir oyun olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Fable'da ev alıp tarla sürmüyoruz, yok böyle bir şey. Takip ettiğimiz senaryo süresince, aldığımız evde stres atabiliyoruz sadece. Fallout 2'de ev alıp, karargah gibi kullanma gibi bişey bu. Yani ev almak zorunda da değilsin, evlenmek zorunda da değilsin. Fable'ı bitiren arkadaşım baya iyi bi halde, evli çocuklu, şehirlerde de bir ton aşığı var bir şekilde bitirdi. Adam şehre bir giriyordu herkes alkışlıyordu. Ben bitirdiğimde her yerim yara izleriyle kaplıydı, kukuletalı bir robe giyiyordum ve kimse beni tanımıyordu bile. Ne bir evim ne de bir sevgilim vardı. Son 10 yılda çıkan hiç bir rpgde böyle bir özgürlük yok. Bu çok özgürce, ben lineer oyun istiyorum derseniz fallout 3 ü eleştirmeyin o zaman derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 "Hiç bir kahramanlık oyununda kahraman evlenmez, çoluk çocukla uğraşmaz" deniliyorsa, aha Hercules'i örnek gösteriyim. Özellikle Xena'li dizisinde adam bir yandan dünyanın türlü türlü tuhaflıklarıyla uğraşıyordu, bir yandan ailesiyle ilgileniyordu. Spider-Man de sosyalleşen bir adamdır keza. O da evlenmişti, bazı alternatif maceralarda çocuğu olmuştu felan. Sims olmasın diye no dialog da koyalım tam hack&slash olsun iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Superman de evleniyodu es geçmeyelim. Bi bakir Batman sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Gotham ahlaksızlıklar şehri. Vardır bir ton genelev, gidiyordur birine. Hakkını yemeyin batman'in şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Batman'inki küçükmüş ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 nileppezdel said: Batman'inki küçükmüş ondan nerden bilioın dicem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 -müş dedim ayar korumalı cümle oldu kusura bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 http://www.gametrailers.com/player/36771.html oyunun bittiğini announce etmişler. şimdi tek yapacağımız pc'ye çıkartmalarını beklemek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oh oh âla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yok hacı benim bir an önce xbox almam lazım, deliricem. Rüyamda xbox alıyorlardı arkadaşlar aralarında para toplayıp ama 360 değil, ilk xbox. Lan diyordum kaç para verdiniz? 250 diyorlardı, lan diyordum 300 lira vardı bende, o 250yi bana verseniz 360 alırdım. Ağlıyordum sdjfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 X-Box bulmak işkence. Orjinali gelmiyor Türkiye'ye, kaçak ntsc-j geliyor. onlarla x-box online yapmak mümkün olmuyordur tabii banı yiyorsundur. Kıbrıs'ta satıldığını duydum (orjinal değildir herhalde) ama yedekte tutmuyorlar, bulmak zor, bir de hangi versiyon onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 adana amerikan pazar... elektro emin... tek adres... walla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 İzmirde yok xbox falan gez gez ömrüm eridi. Nerede izmirde xbox? Nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar