Serserie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Migrate etmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Karazhanda bol türk var, ama kaliteli midir kalitesiz midir diğerleri ile kıyaslanınca bilemem. istersen karazhan forumlarına girip bi sor , nasıl bu server falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bol oldugu konusu dogru kaliteli oldugu konusu yanlıs :D (içindeki insanların büyük bölümü olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bi ara horde'da grim batoldu en fazla nüfus olan.ama kalitesiz geldiği için kaçtık ordan. no offense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 grim batolda bi süre oynadım geçen muhabbet: [2.Trade]Pehlivan: abi börek almaya gittim gelicem [2.Trade]Muro: tamam bekliyoruz daha fazla konuşmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Dunemaul'da da feci Türk var. Diyaloglar genelde şöyle oluyor. [Party][Ahmet]: hi, this is for bf, right? [Party][Mehmet]: yep mate. let's find a tank now.. Saffet joins the party [Party][Saffet]: hi [Party][Ahmet]: hello met [Party][Mehmet]: yo [Party][Saffet]: gruptayım abi sonra gelirim yardıma [Party][Saffet]: oppss, sorry guys mischat :p [Party][Ahmet]: yok sorun değil :) [Party][Mehmet]: anaa siz de türkmüşsünüz :D Ve tüm parti kopar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 aynı olay benim de basıma geldi. ama siz yine grup kurulurken anlamıssınız herkesin turk oldugunu. biz baya bi sure ingilizce konustuk sonra anladık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dunemaulda Türk çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 oksimoron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Server kalitesi malesef türk sayısıyla ters orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 [Leogollas] whispers: can ı have bufff pls To [Leogollas]: Türksün değil mi? [Leogollas] whispers: ewt abı nerden anladın türkmsün? Leogollas is now being ignored. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 leogollas nedir sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dunemaul horde mu alliance mi türk fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Amerikalilar Oxymoron diyo sanirim buna. Iki zit alamli kelimenin art arda kullanilmasi. "Turklerin bol oldugu" "Kaliteli" Evet evet kesinlikle oxymoron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Nick Tosunpasa. Sorulan soru. Türk müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Karazhan'da migrate ettikten sonra horde tarafında eski arkadaşlar görüşeyim dedim. Trade Channel; [2. Trade][Powerofturk]: "Ottoman Empire" is looking for new members. We just started to SSC/TK. LF active and skilled healers and warlocks. We are Turkish guild!!!! Whisper for info. [2. Trade][Mahmut]: :DD DD:DD:D: madem tüksün. türkçe yazsana lam [2. Trade][Orctürk]: Selam mahmut :DD:DD: naber hacı [2. Trade][Powerofturk]: Malmısınız ya baltalamayın guildimizi. hadi başkalarıyla uğraşın. [2. Trade][Mahmut]: hadi lan ordan. sanki çok büyük bi guildiniz var da baltalıcakmışız. [2. Trade][Powerofturk]: hmm. daha level 36sın ama. kendine bak! [2. Trade][Mahmut]: Bu benim 6. charım. main charımda t6 var. :DD:D:DD:DD: .... tek kelime leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 türkçe yazmaz english speaking realm orası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Türkler ve Kaliteli bir arada olmuyor genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kaliteyi neye gore belirlediginize baglı biraz da. trade channel'da turkce muhabbet ediyorlar diye server benim icin kalitesiz değildir mesela. umrumda da olmaz ne konustukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Şimdi şöyle türklerin çok olduğu her serverde türklerin ortalama %80'i barzodur. Bu %80'lik kısım genelde isminde Anatolia, Turk ve genellikle de Ottoman bulunan guildler kurup guild chatte 8 kişinin arasına atladım şöyle kestim tadında muhabbetler çevirirler, bu guildlerin %97'si progress'i SSC/TK dönmekten ileri götürememiştir hala, kaldı ki %97'nin %80'i de henüz karazhanda wipe yemektedir. Ama işte geri kalan %20'nin kurduğu 1-2 tane guild olur, aklı selim insanlar bu guildlerde toplanırlar. Progress yapılır, çay içilir vs. Türklerin çok olduğu bir server ararken o yüzden iş yapan progress'i iyi guildlerin olduğu serverler aranmalıdır, yoksa evet karazhan'da horde komple türk ama, adam M E Z A R C I L A R diye guild kurmuş, ve charına da kefentr diye isim vermiş, benim warrior'umla allyde oynadıım süre boyunca adam 36lvl'di ki ben 0-62 kastım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Şimdi Tosunpasa diye nick koydum ben utanıyım mı nickimden :]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Shattered Halls ta sadece türklerden oluşan üç tane guild var.. San Pacta Servanta Oyungezer Immunity Oyungezer eh Immunity ortalama normal San Pacta güzel bir guild. Serverda çok noob türk olmasına rağmen çok iyi türk oyuncularda var. Horde'uz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Arma said: Nick Tosunpasa. Sorulan soru. Türk müsün? Benim hunter altın adı Ejder petin adı Tosbaga adam geliyo Ağa turkmusun? para varmı ağa? Ne diyim şimdi buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Kendi insanına kalitesiz diyip ignore layan kişilerin olduğu serverlara girme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar