Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 gözüne minare girsin 1 tanesi yetmedi 4 yerden allahüallahüallahüekekekebebebererer sesleri geliyo koyim de tur atsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 çöpünü yere atma olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 garbagea konu açmak prensiplerime aykırı. eskiden kalan bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 oha günah lan bide sabah namazını dinleyin 50dk sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bizim caminin imamının amfisi bozuk dogal overdrive efektiyle bol gain'li ezan okuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bLackcha0s said: oha günah lan bide sabah namazını dinleyin 50dk sürüyo top atsan uyanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ezanfest 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Sabah ezanıyla falan uyuyorum bende. isterse bakireler korosu söylesin duymam. Cons said: garbagea konu açmak prensiplerime aykırı. eskiden kalan bir durum garbaj insanı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 seni sectim muslumbord! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Sakata gelme ? cons :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 olmamış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 merkezi sistem iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bir ara tüm camilerin aynı ezan kaydını aynı saatte çalma uygulaması vardı. Çok çabuk kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Arkadaşım dikkat et kelimelerine.Ben ezana ve namaza önem veren biriyim, burada sadece sen yoksun.Fikirlerini bu doğrultuda beyan et.Ben sevmedigim veya kabul etmediğim şeylere de saygı duyulması gerektigini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Cilek receli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 haklı çocuk ATEİSTMİSİN ANARŞİK MİSİN LAN SEN CONS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Forum kurallari 5. ...Üyeleri kışkırtıcı, bazı değerlere saygısızca yaklaşarak forum ortamını gerecek ve ayrımcılığa götürecek her türlü mesaj foruma gönderilemez... 6. Genel olarak Garbage alanı dışında forumun bütün bölümlerinde konu gidişatını baltalayacak, ciddiyeti bozacak ve üyelerin forumu kullanımını zorlaştırıp kısıtlayacak her türlü içerikteki mesaj foruma gönderilmemelidir. bakalim bu adam banlanacak mi ilgiyle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar