Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odadan kaçabilecekmisiniz ? (oyun)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boş duvara baktığınız yere geçin ve ekranın sol atlına tıklayın. Aha size pil[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
çıktım eheheh..
ya yanlışlıkla refresh ettim 3 defa..
2. ringi bulana kadar canım çıktı..
bir de yatağın iki tarafındaki aletleri bulmak çok zor ya..
tıklıyon tıklıyon olmuyor..

neyse çıktım sonunda[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
Mesaj tarihi:
toplam 50 dk oldu ve 50 dk da 50 reply paticik için çok az.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
öh be arthur :)
1994 yapdıktan sonra alttaki düğmemsi şeye dokun açılacak[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
5. benim ya baa ne baa ne.. :)[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
Mesaj tarihi:
lol kasayı geç buldum ama başardım[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
"şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu"
Mesaj tarihi:
ohhh be ulan üzerimden bayaa büyük bi yük kalktı beaaa bitii beaaa[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Mesaj tarihi:
ne sinir bişey bu yaa ama yaptım bence kimse oynamasın bu topicte yok edilsin...

[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 18 February 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...