shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mr_Hand said: eski ve tek aynalı araba. olmadı pru ı-ıh :P bu arabaları en son nfs 1 de gördümn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bende porsche unleashed'de görmüştüm... tek aynalı araba yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 polislerin yedikleri haltlar yüzünden surat homurdaklığı* ve tiplerinden bir boka sap olamamaları suçlular üzerinde lan bunlar hiçmi aynaya bakmıyorlar dedirtmiş ve isimleri aynasız kalmıştır. edik:karakolda ayna yoktur ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 said: edik:karakolda ayna yoktur ayrıca kaç kere karakola düştün koç aslan ceylan ciyer sfd öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 benim kolum kara ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 lütfen pro patiler böyle espri yapmasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 pro yanlış bir tanım oldu bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 pro pati? hepimiz insanız kolumuz bacağımız uzvlarımız falan var aynı herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 PhysX said: pro yanlış bir tanım oldu bence :) ultra pro musun :D tamam ya sçtınz ne demek istediğimi anladınız tamam ya tamm ya vallai tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 pro feyk asfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ÇĞIŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 PhysX said: pro feyk asfsdfs sensin feyk GwindonSurion said: ÇĞIŞARI ahhahahu huaaa(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 dık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 DeadSkinMask said: ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 eskiden hapishanede odalar yanyanaymış, (hala da yanyanadır heralde) e yeni gireni göremediği için suçlular, ayna taşır, aynayla kapıya bakarlarmış. e polisler hapishaneye düşmediği için böle bi aynaları hiç olmuomuş. o yüzden aynasız olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sintisyzer said: hapisanelerde yeni gelen mahkuma, diger mahkumlar hucrelerinden ayna cıkartıp yansımadan bakarlar kaflarını cıkaramadıkları için, filmlerde fln gormuşunuzdur polislerin öyle bisie ihtiyacı olmadıgı icin sınıf farkını belirtmek için aynasızlardır onlar e evet sebep bu işte., kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben başka bişiy duydum. çok eskiden gizli bi örgüt toplantılarına şifre koyalım demişler. her toplantıda örgüt üyeleri şifre olarak ayna çıkarıp gösteriyomuş. bi gün toplantının birinde adamın biri ayna çıkarmamış. aramızda aynasız var demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Oha nasıl yalan hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 urmesque said: ben başka bişiy duydum. çok eskiden gizli bi örgüt toplantılarına şifre koyalım demişler. her toplantıda örgüt üyeleri şifre olarak ayna çıkarıp gösteriyomuş. bi gün toplantının birinde adamın biri ayna çıkarmamış. aramızda aynasız var demişler. Düştüm sandalyeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 aAHHaha bende gülmüştüm baya ilk duyduğumda sadfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Çok iimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bir gün bir polis bir hırsızı kovalıyormuş. Hırsız baya hızlı koşuyormuş, polisin de kurşunu bitmiş. Azıcık efemine olan polis cebinden çıkardığı babaannesinden kalma aynayı içi kan ağlayarak hırsıza doğru fırlatmış ve kafasından vurmuş. Herkes merkeze döndüğünde hırsızı yakalayan polis için küçük bir parti düzenlenmiş. Ancak onca kutlama ve alkışa rağmen polisin yüzü bir türlü gülmüyormuş. Komiser gelip polise neden böyle davrandığını sormuş. Polis de demiş ki "Kahraman olabilirim ama aynasız kaldım." O günden sonra polislerin adı aynasız olmuş. k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Hayır düşünsene aynası olmayan adamı. Herkes bir anda dönüyor ve aramızda aynası olmayan biri var diyor. Direk tip şu : -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar