Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 imperial guardsla marineler bile müttefik değilki adam akıllı. imparatorluğun her kenarı ayrı entrika. ha sokaktaki cadiancığa göre space marineler imparatorluğun kahramanları falan ama işte generaller sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 WAR'daki başarısızlığın (beğenen oynayanlara saygımız var, genel olarak subs sayısının ilk 2-3 ayda çılgın gibi düşmesinden bahsediyorum) 40k üzerinde çok büyük etkisi olcaktır. Milleti eli gitmeyecek satın almaya gibi bir his var içimde, yine bir felaket bizi 1. ayın sonunda bekliyor mu diye. Şahsen ben 5 cent vermem oyunun tuttuğunu görmeden. Oyun çok daha iyi olur çok daha kötü olur bilinmez ama WAR çıkmamış olsa ve bu warhammer serisinin ilk mmorpg'si olsa bence en az 20-30% daha fazla subs. alırlardı. Bakalım hayırlısı, onlar kazansın ki düzgün oyunlar yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bilemiyorum ben 40k yı daha bir seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 çok tuhaf bi mantık bu,ne yani mycthic in hatalarını vigil in üstünemi yıkacaz hiç mantıklı gelmiyor bu dediğin War mycthic in kurbanı olmuştu ilk çıktığında oyun demeye bin şahit lazımdı.sırf adı warhammer online diye ilki kötüydü ikincisi de kötü olacak diye düşünülemez developerlar farklı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 o tabiki ascam olur ama günümüzün yarım yamalajk oyun yapma özellikle mmorpg yapma akımının kurbanı etmekte bence cok sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 @bingildak Bence saçam bir düşünce seninki.İki oyunu yapan şirketlerde birbirinden bağımsız ayrı şirketler.Ne yani Soe Star Wars Galaxies'in içine etti diye Old Republic kötümü olucak diyelim.Bence böyle bir kıyaslama olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu arada sırf ileride hayal kırıklıgına ugrama diye söylüyorum, tor kötü olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Lethbrika said: @bingildak Bence saçam bir düşünce seninki.İki oyunu yapan şirketlerde birbirinden bağımsız ayrı şirketler.Ne yani Soe Star Wars Galaxies'in içine etti diye Old Republic kötümü olucak diyelim.Bence böyle bir kıyaslama olmaz. Bu yaklaşım artık tüm mmo oyuncularında mevcut bence.Şahsen bundan sonra oyunlar çıkar çıkmaz almayacağım, 1-2 ay bekleyip oyun iyice oturup ne halt olduğu belli olunca alacağım.Evet çok ağzım yandı (aion-rift) gibi oyunlardan. Bingildak ta onu dile getirmek istemiş.Bunun warhammer yada başka bir oyunla alakası yok, genel bir bakış ve tamamen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 "Stop bleeding and fight back! That's an Order!" şu oyunun çıkıp güzel bir şey olmasını çok istiyorum. ama pek fazla haberi çıkmıyor. şu konulmuş muydu hatırlamıyorum ama tekrar konulmuş olsun: http://www.youtube.com/watch?v=tYlO7Mnz9FU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 dawn of war a zoom yapılmış öyle çekmişler trailer ı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 warcraft ilk çıktığında da warcraft3 ün zoom yapılmış hali gibi değil miydi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://www.eurogamer.net/articles/2011-07-15-space-marine-dev-helping-with-40k-mmo Relic, Vigil'e WH40k'nın yapımında yardımcı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 relic katkıda bulunuyorsa şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 KingV said: warcraft ilk çıktığında da warcraft3 ün zoom yapılmış hali gibi değil miydi? :) WoW demek istedin galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 evet Senarius :) world of warcraft demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 cevap veriyorum hayır değildi çok daha kaliteliydi grafikler/animasyonlar wc 3 e göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Dark Millenium Online yeni çıkmış olan space marine öğeleri taşıyacakmış. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 güzel haber, şahane olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 seneye release mi olacakmış :P ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 en erken 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 2013 deniliyordu zaten. ama 2015 filan olmasın be, oynayacak oyun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Loex said: dawn of war a zoom yapılmış öyle çekmişler trailer ı sanki dawn of war'un gibi mmo olsun daha ne zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 THQ ağzından kaçırdı. Release Date March 31, 2013kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 1 april 2013 yazmışlar siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar