Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

WAR'daki başarısızlığın (beğenen oynayanlara saygımız var, genel olarak subs sayısının ilk 2-3 ayda çılgın gibi düşmesinden bahsediyorum) 40k üzerinde çok büyük etkisi olcaktır. Milleti eli gitmeyecek satın almaya gibi bir his var içimde, yine bir felaket bizi 1. ayın sonunda bekliyor mu diye. Şahsen ben 5 cent vermem oyunun tuttuğunu görmeden.

Oyun çok daha iyi olur çok daha kötü olur bilinmez ama WAR çıkmamış olsa ve bu warhammer serisinin ilk mmorpg'si olsa bence en az 20-30% daha fazla subs. alırlardı.

Bakalım hayırlısı, onlar kazansın ki düzgün oyunlar yapılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

çok tuhaf bi mantık bu,ne yani mycthic in hatalarını vigil in üstünemi yıkacaz hiç mantıklı gelmiyor bu dediğin

War mycthic in kurbanı olmuştu ilk çıktığında oyun demeye bin şahit lazımdı.sırf adı warhammer online diye ilki kötüydü ikincisi de kötü olacak diye düşünülemez developerlar farklı çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Lethbrika said:

@bingildak
Bence saçam bir düşünce seninki.İki oyunu yapan şirketlerde birbirinden bağımsız ayrı şirketler.Ne yani Soe Star Wars Galaxies'in içine etti diye Old Republic kötümü olucak diyelim.Bence böyle bir kıyaslama olmaz.

Bu yaklaşım artık tüm mmo oyuncularında mevcut bence.Şahsen bundan sonra oyunlar çıkar çıkmaz almayacağım, 1-2 ay bekleyip oyun iyice oturup ne halt olduğu belli olunca alacağım.Evet çok ağzım yandı (aion-rift) gibi oyunlardan. Bingildak ta onu dile getirmek istemiş.Bunun warhammer yada başka bir oyunla alakası yok, genel bir bakış ve tamamen katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...