Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 mart 2013 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yuhannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 az bile 2014 olsun adam gibi olsun, adam gibi faction wars olsun, herkez herkezle kanka olmasın. orcuyla necronyula tausuyla takılalım, eldara gerek yok zaten. adam gibi chapter olsun cesit cesit, birbiridnen farklı olsun, imperial guard olsun, hatta class imperial guard platoon olsun, tek adam değil yanyana gezen 10 kişi kullansın o oyuncular interview'ı izledim, meleeci spance marin olarak spacewolf yerine templar koymuşlar. oynanmaz bu oyun bok gibi olur. şimdiden sölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 wow un iyice bitmesini beklicez demişler kısaca :p zaten 2012 de dünya patlıcak 2013lü tarih verip kurtarmışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ne garip heriflersiniz, oyuna adına hiçbir şey yok ortada, gelip oynanmaz bilmemne diyebiliyorsunuz, hele bir bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 biliyoruzda sölüyoruz. bok gibi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 altı üstü bir vidyo izledin, ne bilebilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 warhammer 40k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 cuce gaza gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ilk Warhammer40k: Dawn of War u oynadığımda çok beğenmiştim. şu sıralar ölse de AoC oynuyorum. ancak W40k nın mmosu çıkarsa bırakırım herhalde. bu nedenle güzel olmasını diliyorum. adamların warcraftın düşüşünü beklemesini bırak. starwarsun çıkışıyla da birşeyler öğreneceklerini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 starwars mmo dünyasına ne katıcak ki abi? starwars fanları oynasın diye yapıyorlar sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 swtor un çıkışıyla öğrenebilecekleri tek şey, "adam gibi mmo yapmak için neler yapılmamalıdır" olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 blizzardın leaked schedule şeysi doğru ise (ki doğru gibi çin departmanından yüksek seviyede kovulanlar olduğuna göre) 2013 te titanla ilgili bilgiler akmaya başlar, inşallah kayaya toslamaz o arada bu oyun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 o kadarda değli yahu, blizzard acıklama yaptı diye patlıycak oyunu hiç yapmasınlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ya starwars ne katacak? gelecek teması içeren içerisinde araç gereç olan savaşları bulabileceğimiz bir mmo olacak. w40k yı düşün içerisinde normal piyade ünitelerin olduğu savaşlar hariç juggernauthlar olmayacak mı? en azından bu temaların kullanımı ile ilgili bişiler çıkabilir. ders çıkarırlar ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Marl0_on said: starwars mmo dünyasına ne katıcak ki abi? starwars fanları oynasın diye yapıyorlar sırf. starwars fanlarına da pek hitap eden bir oyun olcak gibi değil. daha ziyade "konsol oyuncusu"na hitap etmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tek beklediğim oyun bu ya swtor çok fena yalan olcak malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 şunu yapmak istiyorum ben: http://www.youtube.com/watch?v=9-gSJW3sHXE niknak233 said: kill! maim! burn! kill! maim! burn! kill! maim! burn! blood for the blood god! skulls for the skull throne! let the blood flow... no mercy, no forgivenes! Arimmus said: Orgasm..... He is having an Orgasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 PURGE THE UNCLEAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Where is the blood I was promised? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Shots http://media.pcgamer.com/files/2010/11/PCG220.feat_dmo.dmoss9_.jpg http://media.pcgamer.com/files/2010/11/PCG220.feat_dmo.dmoss10.jpg http://www.dmo40k.com/wp-content/uploads/2010/09/orkskull.jpg Şu Warhammer orkları beni, benden alıyor. Yani bunca yıldır nefret ettiğim Orc ırkını, Warhammer sayesinde sevdim. http://www.dmo40k.com/wp-content/uploads/2010/08/death.jpg http://www.dmo40k.com/wp-content/uploads/2010/08/21321orig.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hamsilipilav said: tek beklediğim oyun bu ya swtor çok fena yalan olcak malesef Merak etme bu da patlayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Rock said: hamsilipilav said: tek beklediğim oyun bu ya swtor çok fena yalan olcak malesef Merak etme bu da patlayacak :D Bu patlamaz bence ama SWTOR şimdiden patladı benim için. Videolar berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar