letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 trathias said: accık okuyayım dedim de rapper topici olmuş buralar. arkadaş beynim yandı üç sayfa okuyunca Beynin var mıydı senin? qwrkjbnaskjbsfsajbk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 3xodite said: Oyun çıkınca alıp oynamam herhalde diyordum. Spacemarine'in aynısı ne gereği var diyordum ama videoya in the grim darkness of the far future there is only war cümlesini koyana kadar :) bu oyun çıksın oynanır arkadaş f2p yapmasınlar tek isteğim b2p yapsınlar içine market koysunlar ırkları öyle satın alalım kozmetik ürünler falan alalım kapışıp duralım Valla oyunun şu anki hâlinin yazuach'ın 24 Haziran mı ne zamandı hatırlamıyorum 2013'te yazdığıyla alakasız. Craftlamaktan falan bahsediyordu, b2p'den bahsetmiyorum zaten, ırk satın alma falan yok oyun f2p şu an. Oyun bitti, ekip dağıldı. Ama hâlâ güzel oyun, hâlâ oynanıyor. İsteksizlik olmasa akıyordum ulan günde 15 saat oynadığım vardı bu oyunu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Jaegerjaquez said: son sayfaya bakınca niye rapper yok lan burda dedim ve öcneki sayfalara bakınca hazin sonu gördüm sdagfasdgfasdfas, niye banladınız lan adamı çok eğleniyoduk sdfsdfs Sen benimle eğlenecek seviyede misin ulan yıkık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Jaegerjaquez said: rapper256 said: Asteroth said: Bu bebe hala kaçmadıysa kesin kaçacak arkadaşlar, benden söylemesi. Burda kimin bebe olduğu belli evlat. Önceden de dediğim gibi, ben senin gibi günde 12 saat oturup ballı sütümü içip, yatmam, 2-3 gün PC başında yemeden, içmeden otururum. Burada kimin bebe olduğu açıkça görülüyor yani. Ayrıca hâlâ kaçmıyor olmamı kesin kaçacak olmama bağlıyor olman da ilginç. Hâlâ kaçmadıysam neden "kesin kaçacak" oluyormuşum? Hâlâ kaçmadıysam, bundan sonra da kaçmayacağım demektir fakat cevaplarınızı ağzınıza tepip kaçacağım. HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Ballı sütünü iç yat lan liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 gider bu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Frostbite said: 3xodite said: 23 dostum yaşımla ilgili bi sorun mu var ? ayrıca her kozmetik ürün satılmasını destekleyen insana yaş sorarmisin kompleks gibi gözüküyor burdan o yüzden. Suan anlattığım şeyi planetside2 yapıyor ve oyun gayet güzel işliyor 3 satırlık yazıya 2 kez güncellemesinden,herkeze laf sokmaya çalışmasından galiba...RAPER GERİ DÖNDÜ KAÇIN!! Sanane birader ister 2 kez güncellerim ister 10 kere güncellerim, ister herkese laf sokmaya çalışırım(ki çalışmam direkt sokarım şimdi) ister söverim sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 3xodite said: Frostbite said: 3xodite said: 23 dostum yaşımla ilgili bi sorun mu var ? ayrıca her kozmetik ürün satılmasını destekleyen insana yaş sorarmisin kompleks gibi gözüküyor burdan o yüzden. Suan anlattığım şeyi planetside2 yapıyor ve oyun gayet güzel işliyor 3 satırlık yazıya 2 kez güncellemesinden,herkeze laf sokmaya çalışmasından galiba...RAPER GERİ DÖNDÜ KAÇIN!! evet repırım Yalan söyleme ulan rapper256 benim! eregorn said: gider bu yine Gittiğim gibi geri gelirim aslan sıkıntı yapma. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 aman allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Yandınız. Artık buradayım ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Jaegerjaquez said: oley be geri geldi Asıl şimdi geri geldim fanım benim. Sen de benim ilkokuldaki fanlarımdansın dimi. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 yazuach said: Spring'ten Fall'a bayağı geliştirme yapmışlar. Renkler çizgi film kalitesindeymiş, gerçeklik ve derinlik katmışlar. Yalnız ben Pre-Alpha Footage videolarında oynanılan hiçbir yeri asıl oyunda göremedim, çok güzel tasarıma sahipti o videolardaki yerler. Yalnız grafiklere update gelince PC de kasmaya başlamış. Ulan adamların kullandıkları, oyunu optimize ettikleri PC bile kasmış bee olaya gel. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 bingildak said: 2000'den 2010'a gelmişler. süreçte 120 fps'den 8 fps'e düşmüşler. bir başarı hikayesi http://i.hizliresim.com/Q1ZXjy.gif tarihe bakıyoruz 30.10.2014 diyor ikinci bir http://ljplus.ru/img4/o/n/onopkans/Bravo.gif Abartma lan sen de ne 2010'u Allah Allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 yazuach said: Ne içiyosunuz lan siz bu foruma girmeden önce? Adamlar bu videoyu yayınlarken açıkladılar ki bunu ben yazmadan da akıl edebilecek altyapıya sahip olduğunuzu düşünmüştüm. Oyun daha optimizasyonla uğraşacak seviyeye gelmiş durumda değil. Yıllardır mmo oynuyorsunuz ve hala optimizasyon çalışmalarının yapımın başında gerçekleştirildiğini mi sanıyorsunuz cidden? Vah vah... Hayır bide garip olan piyasada başka aaa altyapıya sahip, indie olmayan ve oyuncusunun verdiği üç kuruşa bakmayan şirketler arasında bir kaç tane anca böyle ekip bulursunuz. Adamlar alacakları tepkiye bile razı olup yapım aşamasında gün gün yaptıkları en ufak şeyi bile paylaşıyorlar. Offical forumda, redditte ve mmorpg.comda sürekli iletişim halindeler bizimle. Bu videoyuda paylaştılar güncelerin arasında. Dalga geçmeye ne kadar meyillisiniz. Daha şu oyunun çıkmasına 1 yıldan fazla var. Ne optimizasyonun osuyla uğraşılmış durumda ne de grafiklerde istenilen seviyeye çıkılmış durumda. Çok meraklıysanız bazı diğer yapımcılar gibi tech demosunu ingame footage diye yutturabilirler yani zor değil. (:P) Boş yapma birader oyunun şu anki durumu belli. Oyun hâlâ optimizasyon özürlü, optimizasyon istenilen seviyede değil. Ha tabi bu söylediğim full ayarlarda geçerli. Bütün efektleri kapatıp grafikleri Ultra'ya bile alsan alacağın FPS Low'da alacağın FPS'ten farklı olmuyor. Adamlar kısacası oyunu iplemiyor, ekip dağıldı zaten. Ah sen ve şu fanlığın yok mu. Adamlar baştan sakat şu Marineler'in tasarımına, modellemesine bak. EC forumlarında denildiği gibi Fat Marine olmuşlar resmen ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Mısır koydum ocağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 yazuach said: Noluyo lan rapper256 geri döndü bebeğim. ☻ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Mısırlardan önce patlamasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 bombilo said: Landing yaptıktan sonraki oluşan efekt daha gerçekçiymiş eskiden. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Auril said: Mısır koydum ocağa İyi seyret eğlence çıktı sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Auril said: Mısırlardan önce patlamasa bari Patlamaz patlamaz sen raad ol işimi bitirip çektir olup gidecem burdan abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 o diilde oyun ne çirkin duruyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Frostbite said: bi yukrıdaki videoya bak bide tee 2005 deki ilk dawn of war videosuna çıtayı yükseltçeklerine direk çatıyı çökertmişler işte https://www.youtube.com/watch?v=RtAH7kGEqic Adam çok haklı anasını satayım qawkjrbnwasıufbqwıuqwbuıasfbuıas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 eregorn said: o diilde oyun ne çirkin duruyor arkadaş Duruyor ama çok eğlenceli. İçine girip bir oynasan sen de görürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 oyun bildigin fail-story, game-dev bolumlerinde ilk chapter'da okutulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 yazuach said: İyide yukarıdaki video in-game engine ile hazırlanmış. Bu videoyla karşılaştıramazsınki. O videonun WoW'un oyun içi cinematiclerinden farkı yok. Senin dediğin şu ikisini karşılaştırmak gibi birşey; Aralarında 11 yıl var. Hangisi daha iyi? Para verip almayın hemen oyunu. Şuanki durumu alade bi indie mobadan farksız. Gameplay fena değil eğlenceli ancak hiçbirşey yok elle tutulur. Bandai Namco yayıncılığını üstlendi oyunun geçen bakalım belki elle tutulur birşey çıkar. En azından oyun iyide olsa kötüde olsa sözlerini tutup söyledikleri konsepti release edecekleri kesin diyebiliriz artık. Bende bekliyorum bakalım belki şaşırtırlarda iyi birşey çıkar diye. Ancak dediğim gibi şuan için herhangi bir umudum yok. Yav ağır boş yapmışsın birader. Birincisi DoW videosu 2004'ten kalma, EC videosu ise 2016 videosu. Aralarında 12 sene var. Adamakıllı bir firma yapsaydı kaliteyi yükseltebilirdi orda. Hiç farketmez CGI olmuş, in-game engine olmuş. Arkadaşın orda kastettiği grafik değil bence, animasyonlara bak, çocuk filmi gibi yapılmış resmen. Ayrıca senaryo da çok basit. Kalite yok kalite. DoW'da ise aksiyon var. Açıkçası videolar için konuşacak olursak CGI olan video aksiyon açısından daha iyi ancak senaryo açısından her türlü in-game engine ile yapılmış video daha iyi. Ayrıca WoW'un trailerında kullanılan CGI DoW'un trailerında kullanılandan kat be kat daha iyi ve daha gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar