Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Redeagle said:

Her seferinde 40k mmosuyla alakalı yeni gelişme vardır diye konuyu açıyorum her seferinde Skype chat logu yığınlarıyla karşılaşıyorum.

Al sana 40K mmosuyla alakalı yeni gelişme(ler)

yazuach said:

Yarın pre-alpha gameplay videosu geliyormuş. Bu sadece basit bi demo.

yazuach said:

Aha dün dediğim video. Eklediler sonunda..;

Önceki mesajımda yazacaktım. Mesajımı editlemeyi unutmuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

Son video yu izledim, malisef hic begenmedim. Bunun gibi 50 tane oynanisa sahip dandik oyun cikti, gorunuse gore cikmaya da devam ediyor.

40k evreni iyidir guzeldir candir falan ama dedigim gibi MMO olarak The DIvisionun %5'i kadar oynanmaz. Yil kac olmus hala vurus hissi yok, ayaklarinda sanki buz pateni varmis gibi haraket ediyorlar, curcuna en ust seviyede, kim kimdir belli degil, artik bayatlamis mac teknikleri, karakter derinligi yok, onume gelene gelene bir tekme hesabi, taktiksiz laylaylom...

Bu oyun cikmaz, ciksa da oynanmaz! Ahanda buraya yaziyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

rapper256

öncelikle, bu rumuz ile insanların sana saygı duymasını bekliyorsan hataya oradan başlıyorsun,

diğer taraftan, yazdıklarını biraz daha toparlarsan, sadeleştirip, düzene koyarsan insanlar okuyup daha sağlıklı geri dönüşler yapabilirler...

bunca senedir şu forumdayım, okumak isteyip okuyamadığım bir onun bunun arkasından konuşmuşlar mahkeme, savcı geyikleri olan hikayeydi birde, senin yazdıkların...
Sosyal ağlarda paylaş

"Captain Logar" said:

Son video yu izledim, malisef hic begenmedim. Bunun gibi 50 tane oynanisa sahip dandik oyun cikti, gorunuse gore cikmaya da devam ediyor.

40k evreni iyidir guzeldir candir falan ama dedigim gibi MMO olarak The DIvisionun %5'i kadar oynanmaz. Yil kac olmus hala vurus hissi yok, ayaklarinda sanki buz pateni varmis gibi haraket ediyorlar, curcuna en ust seviyede, kim kimdir belli degil, artik bayatlamis mac teknikleri, karakter derinligi yok, onume gelene gelene bir tekme hesabi, taktiksiz laylaylom...

Bu oyun cikmaz, ciksa da oynanmaz! Ahanda buraya yaziyorum!

Lan konuyu bugün açtım, sanki 71 yazıyordu en aşağıda 70/'in yanında ama dikkat etmediğim için 71. sayfaya tıklamadım. :D Neyse gördüm şimdi yorumları.

Ben de beğenmedim videoyu. Space Marine daha gerçekçiydi.

Valla ben oynarım bu oyunu, her ne kadar beğenmemiş olsam da o kadar da dandikmiş gibi durduğunu söyleyemem, o kadar da değil. :D Ayrıca oyunun hikayesi de önemli. Koskoca 30 senelik 40K evreninden bahsediyoruz. Hep şu vuruş hissinden falan bahsediyorlar. Nasıl oluyormuş vuruş hissi? Hani bildiğiniz gibi konsantrasyon eksikliğim olduğundan dolayı ayırt edemiyorum izlediğim videoda vuruş hissi var mı yok mu. O ayaklarında buz pateni varmış gibi kaya kaya gitme olayının oyun çıktığında da devam edeceğini düşünmüyorsun değil mi? :D Adamlar oyuna fazla kasmamış, bug o. Oyun beta olarak oynanışa sunulduğunda düzeltilmiş olur o olay. E bu olay Space Marine'de de vardı zaten. Savaş ortamında kargaşa var, kim kime vuruyor belli değil dediğin gibi. Zaten o kargaşada anlayamıyorsun kimin kim olduğunu :D İstersen taktik de uygulayabilirsin de bu tür oyunlarda pek taktik uygulanacak bir durum da yok, girişiyorsun işte gelişine. :D

Tövbe de lan. Nazar değdirecen. :D

Feamer said:

rapper256

öncelikle, bu rumuz ile insanların sana saygı duymasını bekliyorsan hataya oradan başlıyorsun,

diğer taraftan, yazdıklarını biraz daha toparlarsan, sadeleştirip, düzene koyarsan insanlar okuyup daha sağlıklı geri dönüşler yapabilirler...

bunca senedir şu forumdayım, okumak isteyip okuyamadığım bir onun bunun arkasından konuşmuşlar mahkeme, savcı geyikleri olan hikayeydi birde, senin yazdıkların...

Saçmalama ya. Ne zamandan beri forum ortamlarında insanlara nickler'ine göre muamele yapılmış? Ben sana söyleyeyim, bu forumdan başka hiçbir yerde. Sanki troll bir nick almışız da sürekli milleti trollüyormuşuz gibi konuşuyorsun. Hadi troll olsam insanların bana saygı duymamasına ses etmem. Ama o kadar ciddi yazdığım halde insanların bana saygı duymaması, sürekli yazdıklarımı trollemesi ve nick'imle dalga geçmeleri sadece bu forumda olan ve canımı sıkan bir olay.

Valla ben bu şekilde yazıyorum. Kimse için yazım tarzımı değiştiremem kimse kusura bakmasın. Zaten konsantrasyon eksikliğimin olduğundan defalarca bahsettim. Bu yüzden aklıma geldikçe ve kullanmam gerektiğini düşündüğüm zaman paragraf kullanıyorum zaten. Yazdıklarımı nasıl sadeleştirebilirim ki? Gayet basit olarak yazıyorum zaten. Diğerleri gibi herkesin bilmediği yabancı terim ve kısaltmalar kullanmıyorum. Sadeleştirmekten kastın daha kısa ve öz yazmak sanırım. Ama dediğim gibi benim yazım tarzım bu. Ben anlatmak istediğimi olabildiğince çok cümle ile anlatmak isterim. Yahu benim yazdıklarımda okuyamayacak bir şey yok ki. Şimdi istesem ben bile geriye döner, 66. sayfadan itibaren yazdığım bütün mesajları baştan sona kadar okurum. Ki zaten bir mesaj yazdığım zaman bir yerde fikir veya yazım hatası yapmış mıyım diye kontrol ederim çoğu zaman. Ama ne yazdığımı bildiğim için okumama gerek yok. Zaten uzun mesajlar, boşu boşuna bildiğim mesajları okuyup da vaktimi harcamaya gerek yok. Eğer okumak istiyorsan oku. Yok okumayacaksan da sen bilirsin, senin tercihin.

Bu mesajımı da seni tersleyen, seni hedef alarak yazılmış bir mesaj olarak algılamanı istemem. Ancak nick'ime saygı duymayan ve nick'imden dolayı saygı görmeyeceğimi söyleyen birine saçmalama demeyi en büyük hakkım olarak görürüm.

Cuce said:

space marine'nın kotusunu yapmıslar onumu gosterıyolar

Harbiden ya.

şuku (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Sen niye gülüyon bıngıl?

Sayfanın 71'e attığını görmememi mi diyorsun RRa?

Ayrıca Twitch adresinde sabah mahmuriyeti diye bir şey yazmışsın RRa. Mahmuriyetin anlamına baktım Google'dan, öyle bir kelime bulamadım. Sabah mahmuriyeti diye arattım şiir çıktı. asdasda :D
Sosyal ağlarda paylaş

lan'li lun'lu konusmassak birbirimize iyi olur, saygida kusur etmeden troll serbest.

birde yazdiklarim ciddiye alinsin istiyorsan konuyu özetleyerek yaz ki insanlar okuyabilsin. birisi ile karsilikli tartismaya girersen ayrintiya girilir.

+yazi stillinin modasi gecti, eskiden uzun aciklamali yazilar okunabiliyordu ama artik malisef. Bak en baba PC oyun dergisindeki oyun inceleme yazisina anlarsin ne demek istedigimi.

++ vurus hissi demek bence; birine vurmak icin haraketi yaptigimda adamla temas ettigim zamanda vurus gerceklesmeli, ne önce ne de sonra. birde kilicla yada silah ile vuruyorsam karsindakinin icinden gecip gitmesin bir zahmet.

ps: bak sana benzedim uzadi yazi, haydaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Mahmuriyet ne olm?

@Captain Logar
Ben de troll yapılmasını sevmiyorum mesela. Ama yapan yapıyor, yapacak bir şey yok. Lan demenin nesi saygıda kusur abi? Samimiyetten dolayı kullanılan en masum kelimelerden biridir "lan". Ama ulan demek saygısızlığa kaçan bir kelime orası ayrı.

Ohoo ben ne anladım o zaman o işten konuyu özetleyecek olduktan sonra. Ben tam yazarım abi olayı, ki millet iyice anlasın. Özet benim işim değil.

+ Yoo hiç de geçmedi. Hala birçok forumda benim gibi, uzun, paragraflarca yazı yazan insanlar var. En baba PC oyun dergisindeki oyun inceleme yazısı nerdeymiş? Link at da bakalım. :D Level mi Oyungezer mi hangisi? Ayrıca PC oyun dergisinde millet kısa ve öz yazıyor diye ben de o şekilde yazıcam diye bir şey yok.

++ Ee bu videoda, adamın saldırma hareketi yaptığında adamla temas ettiği zaman vuruş gerçekleşmiyor mu yani?

PS: Şu kadarcık yazıya bile mırın kırın ediyorsunuz ne adamlarsınız :D (Ulan diyecektim, sen sevmiyorsun diye demedim bak)
Sosyal ağlarda paylaş

adam isminin hakkını veriyor tam bir rape(r) yine konuya tecavüz etmiş hll team..

ya division open mmorpg (hatta tfs ) iken bu ne idüğü belirsiz oyunla karşılaştırmak da senin şahsına yakışır..

al buda sana kıyağım olsun
http://www.thedivisiontr.com

daha yazacak çok şey varda gerek yok sana..
Sosyal ağlarda paylaş

Mahmur kelimesini daha önce duymuştum sanki. Ama sabah mahmurluğunu ilk defa duyuyorum. Sabah mahmurluğu ne olm?

@Frostbite
Kusura bakma da konuya ben değil de, senin gibi troller tecavüz ediyor. Ben adam gibi kendi fikirlerimden bahsederken, senin gibi troller de çocuk gibi eğlenme peşinde. Ayrıca raper değil, rapper256. Yani tecavüzcü değil, rapçi.

Ulan open mmorpg olsa ne olur? Ben open world oyunları sevmiyorum ayrıca. Bu ne idüğü belirsiz dediğin oyun 30 yıldan beri var olan 40K evreninin mmosu ve burası da o ne idüğü belirsiz dediğin oyunun konusu bilmem farkında mısın. O ne idüğü belirsiz bir oyun değil ayrıca, yıllardan beri var olan bir tür olan mmorpg. 30 yıldan beri var olan bir evreni konu alan bir mmorpg'yi, bu dün çıkmış, geçmişi olmayan ne idüğü belirsiz bir oyunla kıyaslamak, hele hele de bunu o oyunun konusunda yapmak da senin şahsına yakışır asıl.

Ne kıyağı ulan ne kıyağı? İlgilendiğim bir oyunun konusunda, ilgilenmediğim bir oyunu ilgilendiğim oyundan üstün tutarak, onun türk sitesinin linkini veriyorsun burda. Ne kıyağı?

Asıl senin gibi kendini bilmez dengesizlere yazacak çok şey var da, senin gibi adamlara gerek yok daha fazla yazmaya. Şimdi terket burayı. Adamı deli ediyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç birşeyin farkında değilsin değilmi :)

abicim bak burda troll diye nitelediğin insanlar warhammer 40k konusunda özellikle lore konusunda ağzını burnunu kırarlar bu bir..

kızmamızın diğer nedeni daha pre-alpha aşamısında bile olmayan bir şeyi(şey diyorum çünkü bu warhammer değil daha başka şey) deli gibi savunman.emin ol warhammer senden daha çok seviyoruz ama saçma sapan IP lerle bu şekilde karşımıza gelmesi,elindeki onca malzemeyi ziyan etmesi onu bırak geçmişden gelen tecrübeler (warhammer age of reckoning gibi potansiyeli yüksek bir oyunun içine edilmesi oyuna hiç bir content eklenmemesi,ilk günkü bugların oyunun son gününe kadar durması daha neler neler.ayrı bir başlık konusu).insanlara yaw he he çektiriyor.suçlular mı hiç de bile..

son olarak çok dağınık yazıyorsun ya ve gereksiz uzun.konudan konuya atlıyorsun.pargraf ne biliyim boşluk falan bırak,iyi kötü emek veriyorsun insanlar okuyamıyor gözüm acıdı okurken..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...