Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Sanguin said:

Alienları bilmiyorum ama Tyranidler starcrafttaki zerglerden çok daha eski ve Blizzard zerg ırkını yaratırken tyranidlerden esinlendiğini kabul etti. N esinlenme aynısı..

orclar cok entresan bi ırk
kendi aralarındaki savasları dier ırkların toplam savası kadar felan
bide warhammerda orklar bitkiden ürüyo felan
entresan bi ırk işte

warhammer bu arada 86 87 felan baslangfıcı
warhammerdanda sc dende cok eski
ama alien ve pedatorden eski deil
Sosyal ağlarda paylaş

Templar falan herhalde o, ben de çözemedim. Ama Templar'lara benziyor. :P

Bu arada bunlar bir şey değilmiş, daha neleri varmış. :O

Bakın, görün, ibret alın.

http://www.therpf.com/f24/warhammer-40k-space-marine-full-scale-new-wip-breakdown-163509/

http://www.therpf.com/f24/vacformed-warhammer-40k-space-marine-armor-finished-suit-pics-p-17-a-122015/ (Bu linkteki tüm sayfaları gezin, her sayfada bir sürü resim kaynıyor el yapımı Space Marine zırhlarının olduğu)

İlgili siteden bilimum kostümlerin ve elbiselerin el işi replikalarını bulabilirsiniz. :P

Bu arada adam baştan mesajımı alıntılamış, sonra mesajımın bir üstteki mesaj olduğunu farkedince gereksiz olduğunu düşünüp editlemiş. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Oha. Orklar niye kendi aralarında savaşıyor ki bu kadar?

Ne 86-87'si abi. 1985 olarak düşünüp açmıştım cinematici ki 1983'ü görünce yanıldığımı anladım. :P Warhammer Online'ın ilk cinematicinde yazıyordu Warhammer'ın ve Warhammer Online'ın başlangıç tarihi. Aklımda kalmış. (:P)

http://www.youtube.com/watch?v=36FmkGtgMyA

Aliens vs Predator'den eski olmadığını ben de tahmin etmiştim. Tyranid'ler direk Alien'lardan arak o zaman. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Sanguin said:

Alienları bilmiyorum ama Tyranidler starcrafttaki zerglerden çok daha eski ve Blizzard zerg ırkını yaratırken tyranidlerden esinlendiğini kabul etti. N esinlenme aynısı..

orclar cok entresan bi ırk
kendi aralarındaki savasları dier ırkların toplam savası kadar felan
bide warhammerda orklar bitkiden ürüyo felan
entresan bi ırk işte

warhammer bu arada 86 87 felan baslangfıcı
warhammerdanda sc dende cok eski
ama alien ve pedatorden eski deil

abi orklar savastikça bi hormon salgiliyor büyümelerini saglayan o yüzden araliksiz savasiyolar birini bulamazlarsa aralarinda savasiyolar geneldede savas yetenegi(?)nden ziyade en iri olan lider oluyor :D
bide sporla üredikleri için ölen ork için egitim ziyati diyip geçilebilir
rocketboyz u düsün %30 ihtimalle havalanamadan patliyodu yanlis hatirlamiyosam :D
wh40000 mükemmel ya olsada oynasak
Sosyal ağlarda paylaş

Ha o muymuş Ork'ların sürekli savaşmasını sağlayan neden. :D Aynen, ilkel topluluk işte ne beklersin. En iri olan, en güçlü olan lider olur her zaman ilkel toplumlarda. :D Sporla üreme olayı ne açar mısın? Sanırım bu Ork'lar savaştıkça yere mantar gibi bir şey bırakıyorlardı, o mantardan bitiyorlardı o olay mı? %30 ihtimalle havalanamadan patlamasının sebebi ne rocketboyz'ların? Ee var ya bir sürü oyunu, aç oyna birini. :D Ama sen mmorpg'sini kastediyorsun sanırım. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

ben frp den bahsediyodum
orc teknolojisi çok garip abi agac ip ve mataradan tabanca yapabiliyorlar ama mühendislik yetenegi ile degil içgüdü ile
yaptiklari çogu seyde çalismama ihtimali var yapilis şeklinden dolayi :D
bir ork motorsikleti savasin ortasinda sherby savas sonunda tiger boyutlarina varabiliyor sorun çikarmazsa:D
orç isimlendirmeleri de mükemmel mizah örnegi bi bak istersen healer painboyz diye geçiyor mesela

orclar genetik olarak üretilen bir irk bir süre sonra yaraticilarini soykirima ugratiyolar zati

genelde inquistion orc olan gezegene hiç savasmaya kasmadan exterminatus cezasi veriyor zaten içindeki leri düsünmeden
Sosyal ağlarda paylaş

FRP dediğin masaüstü oyununda rol yapma olayı mı? Kısaca göz attım, öyle bir şey yazıyordu. Ee, seni engelleyen mi var? Al favorin olan ırkın ve favorin olan düşman ırkın action figure'lerini, oyna. (:P)
O nasıl oluyor lan? Ağaç, ip ve mataradan tabanca yapmak ha, hiç güleceğim yoktu. :ADS:ASD:SDA
"bir ork motorsikleti savasin ortasinda sherby savas sonunda tiger boyutlarina varabiliyor sorun çikarmazsa" Bu cümleden hiçbir şey anlamadım. :D
Biliyorum ya Ork isimlerini. Şivesel isimleri var. :D Sen de Ork fanısın galiba. :P

Yani yaratıcılarını katlediyorlar mı demek istiyorsun? İyi de soykırıma uğratmak, toplu katliamla olur ve ırkın tamamını katletmektir. :D

Nasıl yani, farklı farklı gezegenlerde mi yaşıyor bu Orklar veya diğer ırklar? Abi iyi konuşuyorsun, güzel konuşuyorsun da, ben lore hakkında en ufak bilgisi olmayan, cahil bir adamım. Bir şey yazarken yanına parantez içinde açıklamasını da yazsan. :P Exerminatus cezası vermek ne mesela? Sonra sherby ne? Yanlış mı yazdın yoksa öyle bir şey mi var anlamadım onu :D Tiger boyutlarına varma olayı ne? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Black Templars'a benzeyen eleman kutudan ibaret, ona bir şey dediğim yok zaten. Zaten ben videoyu o elemanı göstermek için değil, sarı zırhlı Space Marine ile dişi Inquisitor'ın zırhlarını göstermek için attım videoyu.

Blood Raven'ın omzundaki simgedeki kan damlasını sarıya boyamışlar, ahah. :D diyecektim ki, fail olmamak için, Blood Ravens'ın simgesine baktım. Onunkisi farklı. Hangi Chapter bu? Yoksa Chapter doğru da, bu dallamalar mı yanlış çizmiş simgeyi? :D

Şu 1:58'de görünen eleman çok taşaklı ama ha. Adamın gözündeki şeyi çok fena yapmışlar. Artık adı nedir bilmiyorum. Bilen aydınlatsın. :D Someone who knows illuminate me. (:P)

Elemanın verdiği kupalarda Space Marine figürü var sandım, heyecanlandım. Baktım bildiğin teneke. -_-

O değil de, o koca Power Fist'e bu elemanın parmakları nasıl oturmuş? O kadar büyük eldivene parmakların oturması için parmak aralığı yetmez. (:P) Ki normal eldiven bile yeterince büyük yani.

Adamın kafayı kaplıyor abi baksana, o eldivene, o parmaklar oturmaz.

Tam da, tahmin ettiğim gibi, Blood Angels yazıyor videonun sonunda. Eleman, Space Marine'lerin Chapter'ı, Blood Angel olabilir. Ama Google'dan baktım, onların zırhları farklıydı. Her neyse zırh hakkında yorum yapmak gerekirse.

Zırh üzerinde pek dikkatimi çeken bir şey olmadı, eklem yerlerinde kullanılan, rahat hareket etmeyi sağlayan plastik cisimler ve ayak bileğindeki borular dikkatimi çekti. Önünde de Space Marine'lerin klasik simgesi var zaten. Kanatlı kuru kafa. Onun dışında, elemanın zırhını, üzerine tam oturacak şekilde tasarlamışlar, hoş durmuş.

Konuyu açan elemanın çıkardığı işler de, oldukça iyi.
http://www.therpf.com/f24/vacformed-warhammer-40k-space-marine-armor-finished-suit-pics-p-17-a-122015/

Elemanın, arkadaşlarıyla birlikte yaptığı zırhlardan biri

Her ne kadar gerçekçi olsa da, gerçek bir zırh olmadığı dikkatli bakınca anlaşılıyor. Hatta dikkatli bakmaya da gerek yok, kabak gibi ortada gerçek zırh olmadığı. (:P)

Kutu adamın olduğu videoyu görünce "aha, işte hayatımın videosu" demiştim. Sonra da, bu siteye rastladım ve üyenin paylaştığı fotoğrafları gördükçe ağzımın suyu aktı da, aktı. "Tam bir Space Marine zırhı" diyordum paylaştığı resimleri gördükçe. Hatta, resimleri gördükçe, "firmalar, oyunlarını tanıtırken, etrafta duran elemanların zırhları bile bu kadar kaliteli değil" demiştim. Adamların, işlerinde en iyisi olduklarını düşünüyordum. Çekilmesi planlanan herhangi bir Space Marine içeren 40K filminde, filmde kullanılacak zırhların bu adamlar tarafından tasarlanması gerektiğini bile düşündüm. Hatta, bana göre, bu filmde kullanılacak olan, -profesyoneller tarafından tasarlanan- zırhlar bile, bu adamların yaptıkları zırhlar kadar iyi tasarlanamazdı. Bu zırhlar, Space Marine zırhlarının geldiği, gerçekçilikte en son noktaya gelinen zırhlardı, bana göre. Ama videoda yazan LinCon yazısını gördükten sonra, -ne olduğunu bilmiyorum- videonun resmi kaynaklar tarafından çekildiğini ve "oyunlarını tanıtan firmalar bile bu kadar iyi tasarlayamıyor, bu zırhları" dediğimi düşünüp "yapmışlar" dedim. :D

Örnek:

Hatta, şu zırhı gördükten sonra, zırhın renklerini çok beğenmiş ve "tam bir Space Marine zırhı" lafını yine tekrarlamıştım.

Daha sonra senin attığın videodaki elemanların zırhlarını gördükten sonra ve bu cevabı yazarken, bahsettiğim elemanın konusundan birkaç resim atacaktım, bu adamların da, Space Marine zırhları tasarlama konusunda iyi iş çıkardıklarını göstermek için. Zırhları görmemle, soğumam bir oldu. Zira, yukarıda paylaştığım, üzerindeki boya ile, zırhın gerçek olmadığını suratımıza bas bas bağıran, gerçeklikten uzak, Ultramarine zırhını gördüm ilk. Sonra anladım ki bu zırhlar, o videodaki zırhların yanında oyuncak kalıyor. :D Dark Angel'ın zırhı daha gerçekçi olmuş ama. O, o kadar sırıtmıyor. Gerçekçi duruyor en azından, gerçekçi bir zırh havası var. Ama gerçek olmadığı da çok kolay anlaşılıyor, tabi. Bu adamlar neyle boyuyorlar acaba bu zırhları da, gerçekçilikten bu kadar uzak zırhlar ortaya çıkıyor? Bu adamlar, bu zırhları strafordan yapıyorlar, sanırım. Bana öyle gibi geldi. Zaten rengi de strafor gibi pembe. Senin attığın videodaki elemanın zırhını metalden mi yapmışlar acaba, metalimsi bir görüntüye sahip. ;D

Zırhtaki, senin görmemi istediğin ayrıntıları görüp, görmediğimden emin değilim. Sen her ihtimale karşı izah et. :P

Sosyal ağlarda paylaş

valla havam yok benim, ben bitek w40k çizgi filmi izledim, ordan seviyorum biraz birşeyler, oyunu da adam öldürmek için oynayacağım, oynayış tarzıma uyan op class, race neyse bana o lazım bitek, gerisi ile ilgilenmiyorum ama...

SİZİN HAVANIZ KİMSE, LORCULARRRR
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...