Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkesin ilgi beklemesi..

Xærø

Öne çıkan mesajlar

Çevremdeki herkesin kız - erkek farketmio. Her zaman ve her an benden bi şekilde ilgi beklemesinden aşırı derecede sıkıldım. Örnek vermek gerekirse kendi kendime bile denize gittiğimi öğrenen arkadaşlarım "ya beni neden çağırmadan" "neden birlikte gitmedik" gibi kız arkadaşımın bile girmediği triplere giriyorlar.

Son 1 haftadır bu ilgi bekleme sebebi yüzünden 3 arkadaşımı bayağı bir bozdum. Ve sanırım böle devam ederse bir çok arkadaşımla daha kötü olucam. Bu olaya bi şekilde çözüm bulmam lazım ama bir türlü bulamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ilgi göstermezler bu seferde kimse beni sevmio olur :)

gizemli bir insan olmak her zaman iyi.kimse ne yaptıgını ne yediğini ne içtiğini tam bilmicek bu kadar basit :)

ayrıca bende bi arkadaşımın tek başına denize gittiğini ögrensem ''nie tek gidion tarram insan cagırır'' diyebilirim :)

bu norma lbence
Sosyal ağlarda paylaş

veya yanında çok kız oluyodur. Senle takılırken yeni güzel kızlarla tanışma ihtimalleri vardır o yüzden abi beni nie çağırmadın ne güzel manita yapardık moduna girmişlerdir. Bu olay çok olur.

benim başıma da gelmişti, okulda bi adam vardı arada selamlaşioduk falan hiç muhabbetimiz yok normalde . Taksimde beni 3-4 kızla gördü bi barda. Geldi yanıma abi dedi takılalım senle telefonunu verdi. Paso da aradı bi süre taksimde misin die.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ayrıca bende bi arkadaşımın tek başına denize gittiğini ögrensem ''nie tek gidion tarram insan cagırır'' diyebilirim :)

bu norma lbence

Normal olan bu ama bunun ustune sacma sapan dakikalarca tribe girmeleri pek normal bişey olmuo işte.

Ne bilim hayatımı tek basıma ve özel olarak yaşayamadığımı hissetmeye başladım yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

Belki bu aralar onlara pek ilgi göstermiyorsundur.Kız arkadaşın olmasalar bile her insan ihtiyaç duyulduğunu bilmek ister.Hele ki samimi olduklarından.Bu aralar uzak davranmaya falan başlamışsan yakınlaşmaya çalışıyorlardır belki ilgi çekmek falan.Biraz gay koktu hehe ama insan işleri bunlar duygular falan işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Xærø said:
Çevremdeki herkesin kız - erkek farketmio. Her zaman ve her an benden bi şekilde ilgi beklemesinden aşırı derecede sıkıldım. Örnek vermek gerekirse kendi kendime bile denize gittiğimi öğrenen arkadaşlarım "ya beni neden çağırmadan" "neden birlikte gitmedik" gibi kız arkadaşımın bile girmediği triplere giriyorlar.

Son 1 haftadır bu ilgi bekleme sebebi yüzünden 3 arkadaşımı bayağı bir bozdum. Ve sanırım böle devam ederse bir çok arkadaşımla daha kötü olucam. Bu olaya bi şekilde çözüm bulmam lazım ama bir türlü bulamıyorum.

Hangi arkadaş öğrenirse öğrensin başka bi arkadaşının denize tek gittiğini, yukarda sana yöneltilen soruların aynısını sorar.ne ilgiyle alakalı bişey ne de triple, arkadaş sonuçta, Bence sen kendi arkadaşlık kavramını biraz gözden geçir, etrafındakiler buna uymuyosa paşa paşa yollarını ayırırsın, ona göre arkadaş edinirsin..sorunum bu da diil diyosan , bence konuyu daha güzel bi şekilde açıklamalısın 234234kişi mesaj yazmış hepsine de sorun o diil demişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...