fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 düşün tabi. böyle şeyler düşünmek güzel ama terkedilince ağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fede said: düşün tabi. böyle şeyler düşünmek güzel ama terkedilince ağlama. bana kız cok merak etme ve bu kızın beni terkedeceği hayatımda aklıma gelen en son şeydir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Balu dan şahane bir tavsiye gelmiş bence üstüne öneri gelmemeli.Boyun önemlidir hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 evet tercübeli arkadaş :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sana kız çok ve güvenmiyo diyosun ilgi göstermeyerek. umarım kızın başka ilişkileri olmuştur, çok odunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 maelstrom said: sana kız çok ve güvenmiyo diyosun ilgi göstermeyerek. umarım kızın başka ilişkileri olmuştur, çok odunsun. ne alaka odunlukla açıklarmısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yo açıklamam, sen bul, seviye atla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ahahah bi git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 odun değil mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 allah akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 verir umarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 orta ve gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 top ağlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 maelstrom said: verir umarım sana sdf beynini aldır lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o yüzden sana beyin lazım ed: akıl fikir yani, anlamazsın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Arkadaşlar biraz sakin olalım.Abidik gubidik bir konu yüzünden ortam gerilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 maelstrom said: o yüzden sana beyin lazım ed: akıl fikir yani, anlamazsın da. yok yok senin ciddi ciddi yaşaman hata absürt yorumlar vs ve hala ben bununla muhattab oluyorum gfjgjd hehe strest atıcak bişi buldum sonunda maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sen o nickindeki büyük küçük harf olayını düzelttirmek isteyen elemanço değil misin? öyleyse git bi yönetici ayar çeksin sana öyle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 maelstrom said: sen o nickindeki büyük küçük harf olayını düzelttirmek isteyen elemanço değil misin? öyleyse git bi yönetici ayar çeksin sana öyle gel. sen merak etme ben yöneticiye söyledim oda böyle bi seceneğimin olmadıgını söledi insanca(!) senin gibi girmedi olaya neyse sen takıl ben zıbardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Dory bu topic'de eser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 oh my... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 cizız kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Olm guvenmiyor degil kiskaniyor demek ki kiz sana asik gicik oluyor her sen iyi davrandginda ambiyansi iyi yaratmissin aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 güven yoksa zor o işler. o yüzden fazla kasmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hiç bişey yapamazsın güvenmedimi bitti olay hele bide bi hata yap bak.. kız beni tatile göndermedi bee yuh dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar