Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tycoon oyun önerisi


Flaneur

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:
güzel bir tycoon oyunu bulmak neredeyse inanılmaz zor hale geldi..

şimdi elimde neler var:

OPEN TTD;
idare ediyor işte.. biraz sıkıcı çünkü hep aynı şey! 2-3 saat max oynanıyor.

Simutrans:
OPEN TTD gibi ancak biraz daha geliştirilmişi, şehir falan da kurulup geliştirilebiliyor (hafiften.. bi sim city beklemeyin yani!) ama araçlara rota (route?) atamak çok kastırıyor.. gereksiz bi kasış! ona bas önce sonra buna bas, sonra şuraya tıkla.. niye ki? yani OPEN TTD'deki sistem iyiydi..

Fairy Godmother Tycoon:
İksir işine giriyoruz! Wo-hooooo! iksir üret, kaynakları idare et ve max. karı elde et oyunu kısaca. AMa çok zevkli. arada masal kahramaları çıkageliyor, kadı gibi bunları dinleyip sorunu çözüyoruz. Misal 3küçük domuzcukun ev problemi, tavşan-kaplumbağa yarışında aslında neler olduğu gibi.. Ama oyunu yapan firma EA'in bi yan kolu(imiş) ver EA oyununda olduğu gibi bu ufacık tefecik oyun da yüzlerce K mem yiyecek! Haberiniz olsun şaşırmayın hiç!!

Car Tycoon:
Tycoon gibi olmayan bi Tycoon! yani biraz boş bi oyun, tıkla tıkla bekle.. tıkla tıkla bekle.. Oyunu kazanmak mı istiyorsunuz? Kimse aile otomobili, ucuz otomobil istemiyor.. Hersek Convertible alıyor, convertible yapın satın ve kazanın.. Zaten her yerde convertible görüyorum ben günlük yaşamda.. Sıkıcı bu oyun ya..

Real E$tate Empire:
Al sat.. Flash oyunu gibi gözüküyor.. Tavsiye etmiyorum hiç.. Evi al onar sat.. senin onardığın sattığın evi, başka bir emlakçı alsın ve bi kaç ay sonra aynı aynı evleri al sat! çünkü mekan sınırlı! Berbat bişi

Ice Cream Tycoon:
Berbat! Kasmayın hiç.. kötü..

Mudcraft:
Hmm... aslında... şeker! şeker bişi.. evet.. bööle çamurdan adamlarımız var, bi taraftan toprak kazdırıyoruz, diğer taraftan su taşıttırıyoruz birleşince çamur oluyor, çamurdan adamlar çıkıyor! 3çamurdan adamı üstüste koyunca bi klübe oluyorlar!!!! Ses efekleri falan çok.. şeker!
Tatlı bi oyun hepsi bu. Kaynak yönetimini tycoon sayarsanız tabii. yoksa para falan yok. sadece kaynak yönetimi.

Virtual Villagers 2: Bu güzel, tycoon değil tam olarak. Sen şunu tamir et, sen yemek topla, sen ateş yak tarzı bir kaynak yönetimi. Gerçek zamanlı yani siz oyundan çıktıktan sonra, sizin dediklerinizii daimi yapıyor (yapmaya devam ediyor) köylülerimiz ve oyuna girince yaptıklarının sonucunu görebiliyoruz. Başarılı.

devam ederim başka bi zaman.. acelem var şimdi.. kaçarm!

şurada yazmışım

hmm paso tycoon oynadığım -aradığım- için şunları söyleyebilirim..
yeni ve iyi tycoon oyunu bulmak imkansız gibi bişi. yeni oyunlar -tv misali- genelde salaklar hedef alınarak yapılıyor. kastırmıyor hiç.
bu idare eder
bu da iyi sayılır
http://www.industryplayer.com/
tabii tycoondan beklediğinin ne olduğuna da bağlı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...