Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvan gibi uyudum.

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

oblomova başlıcan.okumaktan uykun gelince uyucan.uyanınca tekrar okucan falan öyle devam etçen baya uyunur aslında.

gerçi tiksiniyo insan oblomovu okuyunca onun gibi biri olsan bile inkar ediyosun uyumuyosun.

bu arada uyuklarken dinlecek en güzel müzik pink floyd-meddle albümüdür bence.insanı zorla uyutuyor meret.sonra korkuyla uyanıyosun son şarkı echoes un ortasına gelmişsin tuhaf korkunç sesler falan, kapatıp tekrar yatıyosun.deneyin bunu...
Sosyal ağlarda paylaş

proggorp said:
bu arada uyuklarken dinlecek en güzel müzik pink floyd-meddle albümüdür bence.insanı zorla uyutuyor meret.sonra korkuyla uyanıyosun son şarkı echoes un ortasına gelmişsin tuhaf korkunç sesler falan, kapatıp tekrar yatıyosun.deneyin bunu...

ehue uyumak için kings of convenience da güzel oluyor. 1 saat filan uyumuştum ben öyle sınıfta.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende günde en az 10 saat uyuyan bi adamım. 9 saat uyusam bütün gün uyuşuk olurum esnerim falan. 10 benim idealim...

ama düşürmek istiyorum bende bunu. 8 saat uyusan bile ömrünün 3 te birini uyuyarak geçirmiş oluyosun. 6 ya falan düşürmek lazım...

ama o zaman da sıkılırım ya günler uzamış gibi olur 4 saat daha...
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:
Hayatımda bir defa Akşam saat 20.00 de yattım, ertesi gün 23.15 de polislerle kalktım. Beni öldü sanmışlar ne telefona bakmışım ne kapıya .
ahahaha arkadaşın yan daire deki adamada hep böyle oluyor:D her seferinde öldü sanıyorlar adamda ne uyku var be kardeşim adam artık uyumadan önce anahtarını komşuya bırakıyor :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...