proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 oblomova başlıcan.okumaktan uykun gelince uyucan.uyanınca tekrar okucan falan öyle devam etçen baya uyunur aslında. gerçi tiksiniyo insan oblomovu okuyunca onun gibi biri olsan bile inkar ediyosun uyumuyosun. bu arada uyuklarken dinlecek en güzel müzik pink floyd-meddle albümüdür bence.insanı zorla uyutuyor meret.sonra korkuyla uyanıyosun son şarkı echoes un ortasına gelmişsin tuhaf korkunç sesler falan, kapatıp tekrar yatıyosun.deneyin bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bende cok uyuyorum bu aralar lafta yazın hep erken kalkıp denize gircektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 cado said: bende cok uyuyorum bu aralar lafta yazın hep erken kalkıp denize gircektim :D ben de bu sabahtan başlayarak yapçaktım onu.8.30 ta çalan saati kapattım uyudum tekrar.3 te girdim denize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 öğlen 1 de yattım sabah 8 de kalktım bi kere. uyumayı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ben hep 2 saat uyuyorum o zaman. Gece 12 yat sabah 10 uyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 uyku mayalanması derdi bizimkiler gereğinden fazla uyuyunca yoruluyuosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 proggorp said: bu arada uyuklarken dinlecek en güzel müzik pink floyd-meddle albümüdür bence.insanı zorla uyutuyor meret.sonra korkuyla uyanıyosun son şarkı echoes un ortasına gelmişsin tuhaf korkunç sesler falan, kapatıp tekrar yatıyosun.deneyin bunu... ehue uyumak için kings of convenience da güzel oluyor. 1 saat filan uyumuştum ben öyle sınıfta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 of hep istediğim şey ya. şöyle bi yatıp da 12 saat 10 saat uyumak falan. olmuyor arkadaş olmuyor. hadi dedim yaz tatili uyurum belki falan. yok. sabahın köründe kaldırıyor annem. bizim evde o kadar uyumak yasakmış. hasta lan bunlar of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bunu ben de yaptim sessizlik ve serin birleşince cok hayvan uyudum. bence ara ara bu odulu insan kendine vermeli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 12 saat uyudum dün hayvan bile daha az uyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben de öğlen 11de yatıp gece 2.30da kalktım bu gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 uyumak insan hayatının büyük bi kısmını oıluşturuyomuş zaman kaybı bence uyumayın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 günde 3 saatlik uyku yeterli oluyor metabolizmaya, bi düşünün üzerinde? shuTdoWnX said: uyumak insan hayatının büyük bi kısmını oıluşturuyomuş zaman kaybı bence uyumayın gitsinhangi dünyadansın haberin yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ayarlarınızı bu topike taşımayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Xaenin said: MADBOY said: 22 saat rekorum var. Aye. 23. 24. sorry mine is longer lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Aiko said: zamanında 4 ay uyumuştum kışınsa olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bende günde en az 10 saat uyuyan bi adamım. 9 saat uyusam bütün gün uyuşuk olurum esnerim falan. 10 benim idealim... ama düşürmek istiyorum bende bunu. 8 saat uyusan bile ömrünün 3 te birini uyuyarak geçirmiş oluyosun. 6 ya falan düşürmek lazım... ama o zaman da sıkılırım ya günler uzamış gibi olur 4 saat daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hayatımda bir defa Akşam saat 20.00 de yattım, ertesi gün 23.15 de polislerle kalktım. Beni öldü sanmışlar ne telefona bakmışım ne kapıya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ssj4songoku said: proggorp said: yastık olucak bide bacakarası yastığı...mis gibi mis. Kucaklıycan, sıkıcan böyle iyice! yastık değil de sevdiceğin oldu mu uyunur tabi epey ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Karag8z said: Hayatımda bir defa Akşam saat 20.00 de yattım, ertesi gün 23.15 de polislerle kalktım. Beni öldü sanmışlar ne telefona bakmışım ne kapıya .ahahaha arkadaşın yan daire deki adamada hep böyle oluyor:D her seferinde öldü sanıyorlar adamda ne uyku var be kardeşim adam artık uyumadan önce anahtarını komşuya bırakıyor :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yav said: ssj4songoku said: proggorp said: yastık olucak bide bacakarası yastığı...mis gibi mis. Kucaklıycan, sıkıcan böyle iyice! yastık değil de sevdiceğin oldu mu uyunur tabi epey ^_^ uyunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 çünkü, sebbehe gadder dens dens dens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 12 saat uyku mu olur lan. ömrünün yarısını uyuyarak gecirmis oluyosun, yazık gunah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 12 saat uyusam akşam 7buçukta falan kalkacağım için gün o kadar da piç olmasın diye uyanıyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bugün uyumadım. 2001 A Space Odyssey seyrediyorum. Bu uyutmazsa daha uyumam geceye kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar