Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tümer'in son durumu

Vodan

Öne çıkan mesajlar

Beyler Tümer'in son durumu nedir? Larissa'da diye biliyordum ancak bugün Haberturk'te Fener'in Millileri kampa katıldı şeklinde ve haberde Tümer, Semih, Volkan ve Uğur diyordu.

Fenerbahce.org'da da bu olaya şöyle değinilmiş.

said:

Avusturya Kampında ilk kez antrenmana çıkan kalecimiz, milli oyuncumuz Volkan Demirel " Eğer takım böyle çalışıyorsa her kulvarda açık ara önde gideriz" dedi.
Cuma akşam saatlerinde takımımızın Kitzbühel'de kaldığı otel Arosa'ya gelen Tümer, Semih, Uğur'la Avusturya kampına katılan Volkan Demirel sabah antrenmanı sonrası resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Tatilden sonra çalışmalara başladıkları için heyecanlı olduğunu söyleyen Volkan Demirel "Tatilden sonraki ilk gün antrenmanı olarak inanılmaz ağırlıkta bir çalışma yaptık. Su içmek için verilen 30 saniyelik sürede bile hareketli olmamız istendi. Eğer biz yokken takım böyle çalışamalarını sürdürdüyse bu sezon her kulvada Fenerbahçe olarak açık ara önde gideriz" dedi.
Teknik kadronun yaptığı antrenman programının tempoyu artan ve azaltan bir yol izlediğini de söyleyen Volkan Demirel "İlk antrenmana çıktığımızda düz koşu yapmaya başlamıştık.Ben açıkça bugün yapılacak çalışmanın böyle tamamlanacağını zannediyordum. Ardından topla yapılan ve aralara serpiştirilen esneme hareketleri ve minyatür kale maç ile antrenmanın bittiğini zannettim. Daha sonra kısa bir esneme çalışmasıyla tekrar yoğun bir program başladı ve 1 saat 10 dakika süreyle 3 kişi çalıştık. Eğer her antrenmanda böyle çalışırsak gerçekten Fenerbahçeyi bu sezon kolay kolay kimse yakalayamaz."dedi

Askerlik problemi geçtiğimiz ay içerisinde çözülmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Bu durumda Tümer Fenerbahçe'ye geri mi döndü? Bu konuda net bilgisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe’nin önceki gün kampına katılan Tümer , dün oynanan hazırlık maçında taraftar ile kavga etti.

Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer’in yanına gelerek, “Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?” şeklindeki isteğine Tümer, “Ya hastalanırsam ne olacak” diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın “Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek” şeklindeki sözlerine “Bas git buradan” şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer’e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer’e “Çok şerefsizmişsin” diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Fenerbahçe’nin önceki gün kampına katılan Tümer , dün oynanan hazırlık maçında taraftar ile kavga etti.

Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer’in yanına gelerek, “Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?” şeklindeki isteğine Tümer, “Ya hastalanırsam ne olacak” diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın “Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek” şeklindeki sözlerine “Bas git buradan” şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer’e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer’e “Çok şerefsizmişsin” diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı.

Kaynak ne?
Olayın aynen bu şekilde geçtiğini söyleyen, yazan kim?
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:
ntvspordan baskası yalan wallaha sırf gulmek ıcın her gun fotomacın web sitesine bakıom

ntv sporda yalan. yaklaşık 2 ay önce gece saat 1 gibi ntv spor izliyorum alt yazı geçti son dakika fenerbahçe kanuteyle 3 yıllık anlaştı diye bi heycanlandım sonra gördüğümüz üzere yok öyle birşey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...