Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Beyler Tümer'in son durumu nedir? Larissa'da diye biliyordum ancak bugün Haberturk'te Fener'in Millileri kampa katıldı şeklinde ve haberde Tümer, Semih, Volkan ve Uğur diyordu. Fenerbahce.org'da da bu olaya şöyle değinilmiş. said: Avusturya Kampında ilk kez antrenmana çıkan kalecimiz, milli oyuncumuz Volkan Demirel " Eğer takım böyle çalışıyorsa her kulvarda açık ara önde gideriz" dedi. Cuma akşam saatlerinde takımımızın Kitzbühel'de kaldığı otel Arosa'ya gelen Tümer, Semih, Uğur'la Avusturya kampına katılan Volkan Demirel sabah antrenmanı sonrası resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Tatilden sonra çalışmalara başladıkları için heyecanlı olduğunu söyleyen Volkan Demirel "Tatilden sonraki ilk gün antrenmanı olarak inanılmaz ağırlıkta bir çalışma yaptık. Su içmek için verilen 30 saniyelik sürede bile hareketli olmamız istendi. Eğer biz yokken takım böyle çalışamalarını sürdürdüyse bu sezon her kulvada Fenerbahçe olarak açık ara önde gideriz" dedi. Teknik kadronun yaptığı antrenman programının tempoyu artan ve azaltan bir yol izlediğini de söyleyen Volkan Demirel "İlk antrenmana çıktığımızda düz koşu yapmaya başlamıştık.Ben açıkça bugün yapılacak çalışmanın böyle tamamlanacağını zannediyordum. Ardından topla yapılan ve aralara serpiştirilen esneme hareketleri ve minyatür kale maç ile antrenmanın bittiğini zannettim. Daha sonra kısa bir esneme çalışmasıyla tekrar yoğun bir program başladı ve 1 saat 10 dakika süreyle 3 kişi çalıştık. Eğer her antrenmanda böyle çalışırsak gerçekten Fenerbahçeyi bu sezon kolay kolay kimse yakalayamaz."dedi Askerlik problemi geçtiğimiz ay içerisinde çözülmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Bu durumda Tümer Fenerbahçe'ye geri mi döndü? Bu konuda net bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 zaten 6 aylığına kiralıktı, döndü. kamp sonunda aragones karar verecekmiş onunla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Fenerbahçe’nin önceki gün kampına katılan Tümer , dün oynanan hazırlık maçında taraftar ile kavga etti. Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer’in yanına gelerek, “Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?” şeklindeki isteğine Tümer, “Ya hastalanırsam ne olacak” diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın “Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek” şeklindeki sözlerine “Bas git buradan” şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer’e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer’e “Çok şerefsizmişsin” diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 oda 200 km'yi tümer için mi gelmş bula bula tümeri mi bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Rewendor said: Fenerbahçe’nin önceki gün kampına katılan Tümer , dün oynanan hazırlık maçında taraftar ile kavga etti. Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer’in yanına gelerek, “Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?” şeklindeki isteğine Tümer, “Ya hastalanırsam ne olacak” diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın “Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek” şeklindeki sözlerine “Bas git buradan” şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer’e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer’e “Çok şerefsizmişsin” diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı. Kaynak ne? Olayın aynen bu şekilde geçtiğini söyleyen, yazan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tumer mı o kım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tümerin şeref ve aklını sorgulayanlar tutumlarını devam ettirirlerse yargılanırlar tarafımca, sonra da only god can judge me falan kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 niye tümer allah mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hayır insanlara hakaret etmek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bence Tumer cok sey bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Smoke said: Kaynak ne? Olayın aynen bu şekilde geçtiğini söyleyen, yazan kim? ligtv & maraton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bu arada ben maraton.com.tr dan sonra ligtv ye de inanmamaya başladım. Lig radyo da falan hep ordan haber okuyorlar. Ne bilim güvensizlik oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ntvspordan baskası yalan wallaha sırf gulmek ıcın her gun fotomacın web sitesine bakıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 tümerist fizban banlar söliim ayrıca son 2 satır Beşiktaş çarşısı erkeğe küfreder işte sen bu kadar zavallısın tümer olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 En kötü ibbye yollanır. Ordan da istanbul gecelerine kaldığı yerden devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 anlamayanlar için tekrarliyim, hakaret etmek yaska diyorum. sonra yok efendim objektif değilsin falan dedirtmem bi daha. tümeristim evet, tümere aşık olduğumdan küfrettirmiyorum. evlenecez hollandaya kaçıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Anaa ne dedi Tümer'e adamın cinsel tercihleriyle ilgili hakaret etmiş olmadın mı sen şimdi Fizban =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sleepingdeath said: ntvspordan baskası yalan wallaha sırf gulmek ıcın her gun fotomacın web sitesine bakıom ntv sporda yalan. yaklaşık 2 ay önce gece saat 1 gibi ntv spor izliyorum alt yazı geçti son dakika fenerbahçe kanuteyle 3 yıllık anlaştı diye bi heycanlandım sonra gördüğümüz üzere yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 tümer niye savunuluo şimdi onu anlamadım.futbolculara hakaret edilen bi sürü msglar var burda biraz arasanız bulursunz. sırf hakan şüküre edilen hakaretleri bulsanız yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 boşuna demiyoruz çifte standart var diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 herkes eşittir ama fener daha eşittir rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 eğer birine kazma demekle şerefsiz demenin farkını algılayamıyorsanız diyecek bir şeyim yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 çok kazma adamsın smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 black sen 15 yaşından büyüktün be abi eskiden... nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hakaret mi saydın bunu şimdi ? sizler yol göstereceksiniz artık takipçiniziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar