Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundan çıkarılan classlar

MacLeod

Öne çıkan mesajlar

Tabiki denge sağlarlar, zaten dengeyi sağlamak için bütün healerların mesela, healledikleri tutar eşit (yanlış görmediysem)

Bir Goblin Shaman, büyüsüyle 1038 healliyorsa, Archmage de aynı seviyede, farklı bir büyü ile 1038 healliyor, Warpriest'te.

Kısa süre içerisinde görebildiğim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Denge en son beklediğimiz şey zaten ya. Harbiden ona takılmayın bence. İsterse bir sınıf aynı anda 5-6 sınıfı kessin bir şekilde 1-2 patchle dengeye getirmeye çalışırlar.

Ancak oyunda sınıf-şehir-content eksikliği kolay giderilemiyor, bire bir yaşıyoruz AoC'ta aynı durumu. Bu en büyük sorun bence. Bu eksiklerle piyasaya çıkarsa gene hepimiz üzülecez başka bişey olmayacak.

Sonuçta artık özellikle content ile ilgili beklentimiz had safhada. Oyun çıktıktan sonra 1 haftada hadi olmadı 2 haftada raid-mass pvp yapacak kadar max level adam olacak ortamda. WoW'da böyle değildiki 4-5 ay sonra hala raid yapılmayan serverlar vardı ortamda.
Sosyal ağlarda paylaş

kasması pek zor değil o zaman 1-2 haftada max level olunabiliyorsa.:)-D (nerede kasman gerektiğini biliyorsan)

FreEmoon said:
Sonuçta artık özellikle content ile ilgili beklentimiz had safhada. Oyun çıktıktan sonra 1 haftada hadi olmadı 2 haftada raid-mass pvp yapacak kadar max level adam olacak ortamda. WoW'da böyle değildiki 4-5 ay sonra hala raid yapılmayan serverlar vardı ortamda.
Sosyal ağlarda paylaş

Kasması zor aslında. Ama AoC'ta bile bismillah oyun geldi 3.mü 4. günmü ne ortamda level 58 birini görünce yuh artık demiştim. Ki o benim gördüğüm kimbilir aynı dönemde max level kasmış adam kaçtı.

Böyle manyaklar oluca oyun yapımcılarınında buna hazırlıklı olması gerekiyor. Adamlar 2 haftada 15-20 kişi max levela ulaşıp, "ne yapacaz biz şimdi" diye dolaşmaya başladımı, hazır olmayan her content elinde patlar sonra (örnek AoC siage combatmıydı neydi adı)
Sosyal ağlarda paylaş

Ölen noluyor? Çok okumadığım bir konu ama ölende ciddi zarar görmeli teorik olarak, yoksa deli sömürülür bu sistem.

Hoş ciddi zarar görürsede oyun başında hangi class dengesiz ise herkez ona yönelir ama bilmiyorum artık :D. Bence o exp olayı oyun çıktıktan kısa süre sonra şekil değiştirir, honor tarzı bir şekle bürünür, normal level up'ı etkilemez sanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

white lion zaten melee class squid herderın karşılığı falan değil bana göre sadece peti olduğu için benziyor olabilir fakat ranged olarak shadow warrior var.

herneyse fakat 20 class çıkarıyosan melee dps leri hangi ırklardan çıkarırsın akıl var mantık var. dwarflara bakıyosun dps i engineer yapıcak, greenskinlere bakıyosun dps squid herderda.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark Elves, 1 Caster DPS, 1 Melee DPS, 1 Melee DPS/Healer
Greenskins, 1 Ranged DPS/Pet, 1 Tank ve 1 Caster DPS/Healer
Empire, 1 Caster DPS, 1 Melee DPS/Healer, 1 Melee DPS
Chaos, 1 Melee DPS, 1 Tank, 1 Caster DPS ve 1 Melee DPS/Healer
High Elves, 1 Ranged DPS, 1 Caster DPS/ Healer, 1 Tank, 1 Melee DPS/Pet
Dwarves, 1 Tank, 1 Ranged DPS, 1 Caster DPS/Healer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...