Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Neler yapılması gerekir. Ne gibi şeylere dikkat etmek gerek. Ufak ayrıntılar ve püf noktalar varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 çok içmemeye karar vermek lazım.sapıtmamak için.şu kadarda bırakıcam diyip bırakmak lazım. aslında hayatımda hiç gece club bar gibi biyere gitmedim.yaşamadığım hayatın içindeymişim gibi hissettiriyor bana paticik.teşekkürler internet teşekkürler türkiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 eğlenmeye gittiğini algılaman yeterli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Oncesinde alkol ya da baska bir sey ile kafayi yap, orada sadece parlat. Banyo yap gitmeden once. Rahat bir seyler giy. Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik. Eglenmeye git, hatun kaldirmaya degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 -Wissy said: Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik. bu niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Metakuso said: -Wissy said: Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik. bu niye ki? sıcak vücuda sıkınca soğuk parfüm üşütüyor insanı.ama ondan değildir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 parfüm + ter kokusu= işte mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kondom. eline beline cebine. 3 adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 muhakka ortama uygun giyinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Zengin bi baba bul kendine. Sana şöyle gecelik 500 ytl harçlık versin. Sonra parfümü vücüdüna sıkma.Gece ekşın olur acı tat gelmesin. Paranla artislik yap falan. Kızlara çak. Sonra mutlu ol gel. Babana selam ver falan. Ne bilim mutlu olur herhalde insan ? Varmı olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ginaly said: kondom. eline beline cebine. 3 adet. (td) dostum sakssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hey dynun adlı kullanıcı, senin derdin ne ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 dostum senin derdin ne biliyo musun hA? o beyaz poponun kafandan daha büyük olması. yov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bücür cadı. yov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bu arada ortama gitmeden önce giden yaş grubu ve kesimi öğrenmek lazım. Gerçi bence amaç sadece eğlenmekse nasıl rahat ediyosan öyle git. Kimse sana neden kapriyle geldin git kot, kumaş falan git demez heralde. sen rahat ol da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 amaç başkaysa dikkat edilmesi gerekenler çoğalıyor, geriliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 İlk defa mı gidiyorsun ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 çılgınlar gibi dans et kimseyi umursama kimse de seni umursamaz zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 başta amacı söylesen ona göre bişeler yazardık belki ama.. bu tarz yerlere gidilmeden önce biraz kafa çekilir. gittiğinde de cila yaparsın genelde( tabi hesabın bi tarafına kaçmasını istemiyorsan) zaten demişler bunu. cool giyin.. metal tarzı giyinme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben öncesinde kafa çekmeyi sevmiyorum ya. orda iç. gel evde sızana kadar iç. daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Parfüm konusunda söylenenlere +1 Bir de ben ekliyorum:Asla gömleğin koltuk altı bölgesine sıkma.Roll-on lar var mis gibi.Değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 -Wissy said: Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik. Bunu ben de merak ettim niyedir? Hani kılaba mılaba gideceğimden değil ama genel geçer bişey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 1- Terlersen ölü babanne gibi kokarsın. 2- Terle birlikte uçar parfüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 parfüm kıyafete sıkılır olm zaten. deodorant sıkılır oraya buraya. sıkın oraya buraya ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 deodorant koltuk altına parfüm boyun,kulak arkası, bilek kısmı gibi yerlere sıkılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar