Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ergenekon nerde? yok listede ayip lan "kasa"larida kirildi adamlarin
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hepsinin üstünde 33. dereceden farmason parmesan çoban sülü var.
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bu listenin "olması" zaten saçma. ama bu liste varken içinde apo nun olması doğru.bu adam ve o örgüt türkiyede çok uzun zamandır çok fazla şeyi etkiledi. karşı çıkılabilir.ama önce yok sayılmaması lazım.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 en çok etkileyenler sıralansaydı o listede acun ılıcalı, seda sayan, necati şaşmaz, ata demirer ve bilumum tutulan reklamların yazarlanın adları da olmalıydı:)
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fatih terim var işte. :) etkilemek olarak geçerli bence.
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Nolursa olsun ne kadar etkilerse etkilesin oraya apo yu yazmak gerizekalılıktan başka hiç bişey değildir arkadaşım etkiliyorsa etkiliyor olan şeyi görmezden gelemiyor musun niye poh pohluyorsun askerimizi öldüren o terör örgütünün elebaşını
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 elaidi said: bush kendi ülkesinde ilk 5'e giremez bizde nasıl girsin sdfsd ahaha
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 NoS said: Nolursa olsun ne kadar etkilerse etkilesin oraya apo yu yazmak gerizekalılıktan başka hiç bişey değildir arkadaşım etkiliyorsa etkiliyor olan şeyi görmezden gelemiyor musun niye poh pohluyorsun askerimizi öldüren o terör örgütünün elebaşını pohpohlamak değil ki ona bakarsan düzen karşıtı tarikat şeyhi apodan da yukarıda o listede. adamlar doğru koymuşlar.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fede said: ertuğrul özkök ne yönetiymuş. türikyeyi mi yönetiyomuş. bi simste adam yönetmeye yetebilsin sonra gelsin oha dedim Ertuğrul Özkök'ü görünce. Hadi hepsi iş adamı, milletvekili felan, bu adam hiç bişi yapmadı ki şaraptan başka...
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Türkiyenin en güçlü gazetesinde hangi haberlerin çıkıp çıkmicana ve nasıl çıkıcana karar verdi. ama pek önemli değil salla. sadece şarap içti
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 seda sayan? Hemde sabah sabah yonetiyo, kimse daha uyanmadan..
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fatih terim yok yaw ondan bi tane var oysaki
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 NoS said: Nolursa olsun ne kadar etkilerse etkilesin oraya apo yu yazmak gerizekalılıktan başka hiç bişey değildir arkadaşım etkiliyorsa etkiliyor olan şeyi görmezden gelemiyor musun niye poh pohluyorsun askerimizi öldüren o terör örgütünün elebaşını Abi yuh artık bu kadar büyük bir "etki" birakan apoyu ve terör örgütünü görmezmeden nasil geleceğiz? Ondan sonra daha fazla dert açarlar. Bir şeyi tedavi etmek için öncelikle hastalığı kabul etmeliyiz acı ama gerçek.
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 51. sırada Viktor var Patigenekon olarak verdiğimiz destekle seneye 1 numarada göreceğiz kendisini
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 onların hepsinide ben yönetiyorum
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bi an acaba ismimi görebilirmiyim diye heveslenmiştim :S
Öne çıkan mesajlar