mexinth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 gametap ta knights of the round table var 1991 yılından kalma, çok sağlam oyundur ataricide iyi jeton harcamıştık sonuna gelmek için. Tavsiye ederim silph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 2 tane bedava oyun dağıtıyor gog. Biri Beneath a Steel Sky diğeri ise Lure of the Temptress. Sanırım yıl başından sonra bu offer bitecek, boş durmayın şimdiden alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Lure of the Temptress off. Deli hatıralarım var onla ilgili. 8-9 yaşlarında oynuyodum. Yes/no dışında ingilizce kelime bilmiyodum. Baya ilerlemiştim. Geçen sene mi ne aklıma geldiydi indirip başlamıştım. Konuşmaları falan anlayınca bir garip oldum. Ama İngilizce bilmeden geldiğim yerin yarısına gelmeden takıldım işe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 off hemen indirdim başladım oynamaya bass dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 carmageddon 1 de varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 64bit sorunu oluyor mu acaba? süper yoksa alırım ben bi sürü oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hayır =) alablrsn rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 GOG'in Shogo'sunu buldum ben de, kopya korumasız kötü olmuş ufak site için, Steam gibi bir program yapsalar güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 güzelliğide orda ama ya, direk indirme linki çıkarması falan. zaten warez indirmek isteyen adam başka yollardan da indirebilir illa o sitenin setupunu indirmek zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 paketleri güzel ama, son patch'li cd gerektirmeyen falan. shogo'nun ayıbını ilerde bi oyun alıp gidereceğim çok güzel site =), şu an satılanlar arasında oynamadığım yok sanırım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Sanıyorum ki gelecekte pc dışında da oyunları eklemeyi düşünüyorlar. Bunun için anket açmışlar, "hangi platformu istersiniz" şeklinden. http://www.gog.com/en/forum/general/GOG_Question_Time_question_2 Amiga yazın birinci olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Onun yerine indirim isteriz yazmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 oba raptor koymuş adamlar. 1280x800 çözünürlük de destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 -Cleglaw- said: fallout u gözümüze sokmuşlar uyuz oldum fallout sevmeyen biri olarak. hani age of empires 1, hani zeus, hani paraoh falan dedirtmez umarım kısıtlı bi imkan sunupta. Kesin bundan banlandi, iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 9.99 a another world felan pahalı geldi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 gog pahalı ya evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bir soru, oyunu yapan firma kapandıysa para kime gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 isim hakkı kimdeyse ona gidiyor olabilir yada hala ayakta ise yayıncı firmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kapanmış site pfff Açıklamada GOG'un şu anki şekliyle devam edemeyeceği ve geçen iki senede kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiklerini belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 PR stunt diyor herkes, hatta valve satın almış ve steamle birleşiyor diye haberler var. said: As we already know, GOG.com will continue to operate. It means that it's current users should not worry about their games. This whole mess is just a marketing stunt aimed to create buzz in the media before press conference scheduled for Wednesday. That being said, we managed to contact our anonymous source close to the GOG staff. What we learned is that service is going to be bought by one of it's rivals - Steam, to be precise. Please keep in mind that it's not an official announcement and we advise you to take this information with a grain of salt. That being said, we must take note, that for some time Steam tried to get into the market of retro games, but it's prices weren't too approachable. Especially for European users who are forced to make their purchases using euro. Secondly - what will happen to "DRM-free" policy after the supposed merger? GOG says on it's website, that the idea behind service will remain unchanged. Does it mean that despite purchase, both services will remain separated? http://www.gram.pl/news_8QjrH,m6_GOG_wykupiony_przez_konkurencje.html http://steamunpowered.eu/gog-com-is-not-shutting-down-the-end-of-beta-is-here/ Mmmpffss drama kokusu alıyorum http://www.rpgcodex.net/phpBB/images/smiles/emo-emot-smug.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 görünce üzüldüm lan. neredeyse her gün girdiğim siteydi. halen system shock 2 ve planescape: torment getirememiş olmaları çok büyük bir hataydı çünkü en çok oylanan oyunlardı onlar. belki de güncellemede sıkıntı yaşadıkları için kapatmak durumunda kaldılar, çünkü ayda bir oyun çıkıyordu neredeyse. ayda bir oyun mu olur yav. steam satın alıcaksa zaten drama değil bu harbiden ekip elini çekmiş oluyor işten. sırf "1 nisan şakası, sizi test ettik" olayı olsaydı pr olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ATNd4qbNTf8 said: The Good Old Games press conference is ongoing, and it has been revealed that the digital download service will be relaunching tomorrow, DRM-free and under the same management, with the addition of Baldur's Gate to its catalog. No real explanation was offered for the downtime other than "technical issues", though they do admit "it was a mistake, a technical mistake". Here are my notes: GOG is being relaunched 1 pm GMT tomorrow with a graphical overhaul, making it easier for new users to register, with no email confirmation, and only a username, e-mail, password and birthday needed. See the details on some of the additions below. The "great surprise" for their upcoming two-year anniversary is the addition of Baldur's Gate and its Tales of the Sword Coast expansion pack for $9.99. http://www.gamebanshee.com/news/99849-good-old-games-is-relaunching.html http://fc05.deviantart.net/fs47/i/2009/209/4/a/Successful_troll_is_succesful_by_Ph4tL3wT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 said: First of all we would like to apologize everyone who felt deceived or harmed in any way by us closing down GOG.com without any warning and without giving access to your games. We apologize for that from the bottom of our hearts! Now it's time we put an end to all the speculations once and for all. It’s true that we decided that we couldn't keep GOG.com the way it was… so we won’t. As you probably know by now, GOG.com is entering its new era with an end of the two-years beta stage and we're launching a brand new GOG.com with new, huge releases. The new GOG.com will launch at 8.00 a.m. EDT (2 p.m. CET). Later today we'll provide you here with 4 videos where you'll find all needed information about the current events, as well as news on the new GOG.com, the upcoming big releases and the summary of the last two years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 beleş reklam ama çok kullanıcı kaybettiler bence bu mallıklarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar