di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Arada sırada canım feci dabıl wupırla elma dilim pattes çekiyo böyle. Bi düşünüyorum -göbekten ötürü- söylesem mi söylemesem mi diye. Sonrasında klasik testi uyguluyorum karar vermek için. Çıkıyorum tartıya, zayıflamışsam yemiyorum -gazı alıp-, zayıflamamışsam ya da kilo almışsam battı balık yan gider felsefesiylen atlıyorum telefona. Ne yazıkki -aç olduğumdan yazkki diyorum =P- öncekine göre 1,5 kilo kadar daha zayıf çıktım ve yattı benim börgır işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Selam. Double whooper yiyorum paso, hala 55 kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 canım isterse yiyorum, istemezse yemiyorum. 1.83 84 kiloyum. hiç belli etmiyorum. çok şanslıyım. üçgen vicudum yok ama mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o zaman ye abi üstüne iki 2 soda iç. hiç bişey kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kilosunda değilim öyle problemlerim yokta artık yemeyi bıraktım çok sağlıksız gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 fede said: o zaman ye abi üstüne iki 2 soda iç. hiç bişey kalmaz lol yalana gel :) ne oluyo sodayı içince sindirilmeden atıyo musun direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yoo. sindiriyosun. bağırsaklar çalışmaya başlıyor. denedin mi hiç böyle bişey yapmayı. ben yapıyorum ara sıra hayvan gibi yedikten 2 saat sonra acıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 e ne anladık kiloya yardım falan etmiyo işte? edit: ayrıca her yemekten sora böle yaparsanız zamanla mide daha az asit salgılamaya başlar, ihtiyaç haline gelir soda vs. gibi içecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bende bi daha yemice diyorum zararlı diyorum ama her seferinde yiyorum. mesela şu an açım ve yemeyi düşünüyorum bakalım ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Abi yiyin kaç kere geliceksiniz dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 whooper gerçek aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mr_Hand said: e ne anladık kiloya yardım falan etmiyo işte? edit: ayrıca her yemekten sora böle yaparsanız zamanla mide daha az asit salgılamaya başlar, ihtiyaç haline gelir soda vs. gibi içecekler. Soda bazik, asidik değil. Başka yerde söyleme bari =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 olumune yiyorum 70 kiloyum. yasasin zayif olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben yiyemiyorum vupır. bayıyo beni. tavuk burger daha çekici geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 di said: Mr_Hand said: e ne anladık kiloya yardım falan etmiyo işte? edit: ayrıca her yemekten sora böle yaparsanız zamanla mide daha az asit salgılamaya başlar, ihtiyaç haline gelir soda vs. gibi içecekler. Soda bazik, asidik değil. Başka yerde söyleme bari =P dsaf vs. gibi içeceklerden kurtarıyorum çaktırma :P bazikse de çok iyi değil ki yemekten sonra içilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ayol su icsem yariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mr_Hand said: di said: Mr_Hand said: e ne anladık kiloya yardım falan etmiyo işte? edit: ayrıca her yemekten sora böle yaparsanız zamanla mide daha az asit salgılamaya başlar, ihtiyaç haline gelir soda vs. gibi içecekler. Soda bazik, asidik değil. Başka yerde söyleme bari =P dsaf vs. gibi içeceklerden kurtarıyorum çaktırma :P bazikse de çok iyi değil ki yemekten sonra yenmesi. yenmiyo zaten içiyo da =P bir zararı yok sodanın. çok içtin taş oldu olayı da yalan biraz çünkü kişiden kişiye değişebilen bişi. başka bir etken vardır mutlaka soda dokunuyosa. edit: ha gidip ne olduğu belirsiz soda alıp ölümüne içersen kolun bacağın bile çıkar o ayrı. alcan Uludağ'ı lıkır lıkır içcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 booooeak diorum bi bursada oturan pati olarak. en berbat soda uludag. beypazari icin, en sertidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kızıcahamam var ankarada (başka yerde göremedim) içimi çok güzel ve işlevi en optimum soda gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ayrıca soda ile ilgili olarak. bir avrupalı yılda ortalama 150 lt, türkiyede 3 litrenin altındaymış. ben gene yükseltiyorum ortalamayı biraz da gençler katkıda bulunun biraz. sodayı sevin sevdirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kahvaltıda 2 tane double cheeseburger menü yedim.....şmdide cnm çekti bi big king xxl gider =D yaşımın küçük olmasını sewiorm 1.80 boy 70 kilo 67-70 arasında sabitlendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sodayı seviorz bacardi yle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 pislik oda arkadasim rakiyla icio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sultanahmet köfte yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar