di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Arada sırada canım feci dabıl wupırla elma dilim pattes çekiyo böyle. Bi düşünüyorum -göbekten ötürü- söylesem mi söylemesem mi diye. Sonrasında klasik testi uyguluyorum karar vermek için. Çıkıyorum tartıya, zayıflamışsam yemiyorum -gazı alıp-, zayıflamamışsam ya da kilo almışsam battı balık yan gider felsefesiylen atlıyorum telefona. Ne yazıkki -aç olduğumdan yazkki diyorum =P- öncekine göre 1,5 kilo kadar daha zayıf çıktım ve yattı benim börgır işi.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Selam. Double whooper yiyorum paso, hala 55 kilo.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 canım isterse yiyorum, istemezse yemiyorum. 1.83 84 kiloyum. hiç belli etmiyorum. çok şanslıyım. üçgen vicudum yok ama mutluyum
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o zaman ye abi üstüne iki 2 soda iç. hiç bişey kalmaz
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kilosunda değilim öyle problemlerim yokta artık yemeyi bıraktım çok sağlıksız gelmeye başladı
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 fede said: o zaman ye abi üstüne iki 2 soda iç. hiç bişey kalmaz lol yalana gel :) ne oluyo sodayı içince sindirilmeden atıyo musun direkt?
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yoo. sindiriyosun. bağırsaklar çalışmaya başlıyor. denedin mi hiç böyle bişey yapmayı. ben yapıyorum ara sıra hayvan gibi yedikten 2 saat sonra acıkıyorum
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 e ne anladık kiloya yardım falan etmiyo işte? edit: ayrıca her yemekten sora böle yaparsanız zamanla mide daha az asit salgılamaya başlar, ihtiyaç haline gelir soda vs. gibi içecekler.
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bende bi daha yemice diyorum zararlı diyorum ama her seferinde yiyorum. mesela şu an açım ve yemeyi düşünüyorum bakalım ne olcak?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Abi yiyin kaç kere geliceksiniz dünyaya.
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mr_Hand said: e ne anladık kiloya yardım falan etmiyo işte? edit: ayrıca her yemekten sora böle yaparsanız zamanla mide daha az asit salgılamaya başlar, ihtiyaç haline gelir soda vs. gibi içecekler. Soda bazik, asidik değil. Başka yerde söyleme bari =P
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 olumune yiyorum 70 kiloyum. yasasin zayif olmak
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben yiyemiyorum vupır. bayıyo beni. tavuk burger daha çekici geliyo bana
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 di said: Mr_Hand said: e ne anladık kiloya yardım falan etmiyo işte? edit: ayrıca her yemekten sora böle yaparsanız zamanla mide daha az asit salgılamaya başlar, ihtiyaç haline gelir soda vs. gibi içecekler. Soda bazik, asidik değil. Başka yerde söyleme bari =P dsaf vs. gibi içeceklerden kurtarıyorum çaktırma :P bazikse de çok iyi değil ki yemekten sonra içilmesi.
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mr_Hand said: di said: Mr_Hand said: e ne anladık kiloya yardım falan etmiyo işte? edit: ayrıca her yemekten sora böle yaparsanız zamanla mide daha az asit salgılamaya başlar, ihtiyaç haline gelir soda vs. gibi içecekler. Soda bazik, asidik değil. Başka yerde söyleme bari =P dsaf vs. gibi içeceklerden kurtarıyorum çaktırma :P bazikse de çok iyi değil ki yemekten sonra yenmesi. yenmiyo zaten içiyo da =P bir zararı yok sodanın. çok içtin taş oldu olayı da yalan biraz çünkü kişiden kişiye değişebilen bişi. başka bir etken vardır mutlaka soda dokunuyosa. edit: ha gidip ne olduğu belirsiz soda alıp ölümüne içersen kolun bacağın bile çıkar o ayrı. alcan Uludağ'ı lıkır lıkır içcen.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 booooeak diorum bi bursada oturan pati olarak. en berbat soda uludag. beypazari icin, en sertidir :D
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kızıcahamam var ankarada (başka yerde göremedim) içimi çok güzel ve işlevi en optimum soda gibi geldi bana
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ayrıca soda ile ilgili olarak. bir avrupalı yılda ortalama 150 lt, türkiyede 3 litrenin altındaymış. ben gene yükseltiyorum ortalamayı biraz da gençler katkıda bulunun biraz. sodayı sevin sevdirin
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kahvaltıda 2 tane double cheeseburger menü yedim.....şmdide cnm çekti bi big king xxl gider =D yaşımın küçük olmasını sewiorm 1.80 boy 70 kilo 67-70 arasında sabitlendi :D
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 pislik oda arkadasim rakiyla icio
Öne çıkan mesajlar