Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forex Sistemleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu uluslararası piyasalarda döviz alıp satmaya yaran sistemler kısaca. Geçenlerde sık girip çıktığım bir sitede reklamını gördüm bu firmalardan birisini. Ne zamandır aklıma takılan bir kaç soru vardı sistemle ilgili, inceleyeyim dedim kayıt oldum sitelerine. Telefon, mail falan verdim ertesi gün aradı müşteri hizmetlerinden birisi.

Anlattı işte biraz nedir ne değildir, ben gıldır gıcık sorularımı sordum aydınlandım. Sonra kadın işte sisteme girerken ne kadar bir yatırım yapacaksınız belli mi dedi -girmeyi düşünmüyorum aslında-. valla dedim 200.000 dolarım var yatırım yapmak istediğim dedim -kulli yalan yok öyle bir para-.

şimdi kadın her gün mail atıyor, telefon açıyor bir rahat vermedi.

yalan söyledim pişmanım.
Mesaj tarihi:
Hayat dersi vermiş huun arkadaşımız. Şirketin detaylarını başka bir topicte anlatabilir, bu topic bizlerin ders çıkarması için açılmış sadece. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Beter ol diyesim geldi. Niye öyle oldddddddddddddddddddddddddddddddddduHAY BU D ÇIKIP ÇIKIP DURUYO KAFAYI YEDİRTECEK.
Mesaj tarihi:
moğol lireti aldım battı o para dersin bi dahakine de hehe

bu arada türk forex siteleri içinde tcp üzerinden anlık data sağlayan, hatta webservicelen falan alım satım emri verilebileni var mı?
Mesaj tarihi:
Şimdi ömce
-At Yarışı
-İddaa
-Spor loto
-Spor toto
-Milli piyango
Oynayın,
Ardından 4 senelik finance üzerine 2 sene ekonomi master'i yapın. Sonra Borsa VOB vs takılın 1-2 sene.
Sonra forex yapabilirsiniz. Ama önce yukarıdakilerden bir hevesinizi alın.
Mesaj tarihi:
Öğrenecek bişe yok fazla, alıp satıyorsun işte :P

ben düşünmüyorum oynamayı zaten. sebebi mühim değil, şüpheli işlem ve bildirim zorunluluğu üst limitlerini falan öğrenmek istedim. şahıs hesaplarında bir bildirim yapma zorunlulukları yokmuş şimdilik. yurt içine para sokmak için ideal olabilir ^^
Mesaj tarihi:
aslinda ole degil huun ogrenicek sey su

ornegin ukranyada su an dolar fazlasi var ama ulkenin zenginliginden degil fakirliginden, grivna(bole mi yaziliyordu) euro/dolar cevriminde sonunda euroda para kazaniyorsun :) bu tur ayrintilar var

dunyayi iyi takip eden piyasa izleyen adama iyi para kazandirir
Mesaj tarihi:
anladigim kadariyla elimde para yokken bile senetle bilmem kac katina poz alabildigim, alim satim limitlerini girebildigim -lakin bunda bile lag var :)- zarariniza ortak hesap secenekleriyle kiskirtan, sanal islemleri denedikten sonra gercek piyasaya girdiginde eli titremeyecek adama hitap eden, diyanetce onaylanmis, helal(!) seytan oyuncagi. bknz kumar. gazozuna falan da deil..
Mesaj tarihi:
axedice said:
Peki kaybeden kim? Diğer forexçiler mi?

ben bunun oyununu oynuyorum swh biraz öyle ya.. hani birileri kazanırsa birileri batırıyor gibi bi durum dönüyor paso.

tam anlamadım daha... baseball vs gibi oynayarak öğreniyorum ehah

fxgame oyunun adı
Mesaj tarihi:
peki ben x ülkesinden gidip kendi adıma bu sistemde z dolarlık bir hesap açtım, nihayetinde hesabın kendi adıma olmasından dolayı bu parayı y ülkesindeki bir bankadan çekebilir miyim? yani çekmesine zaten çekerim de, arada vergisidir, stopajıdır bunlarla ilgili bilgisi olan var mı?

benim hatuna sorarım aslında ama işte şimdi ortada fol yol yumurta yok başıma iş açmasın.
Mesaj tarihi:
ascraeus said:
para peyasalarında en az 5 yıllık bi deneyiminiz yoksa forex işine girmeyin. ocağınızı söndürmeyin.

günlük mesajımı verdim. şimdi rahatça uyuyabilirim.

mumkunse iktisat, i$letme uzerine vob lisansi alin, sonra oynayin, oynatin. ama zor i$, bi amerika gorun gelin.

ki turkiyede borsa daha emekleme a$amasinda.. amerikada hava durumu bile mankul deger olarak oynanabiliyor. asdf
  • Yeni Oluştur...